Quedar-se a la UE o sortir: Que és l'elecció que del Regne Unit s'enfronten a referèndum de l'any passat, i ara ens enfrontem a Brexit, una decisió democràtica que ha d'acceptar.

Així que ara el focus es mou per fer que funcioni i utilitzo el terme, "aconseguir adaptar ràpidament", com suposo que tinc uns dos anys garantir el que meu l'agricultura està preparat per al nou món de l'agricultura correu-EU.

Jo vaig votar contra Brexit, però que ara ja no importa. Primer ministre Theresa maig també es va oposar a trencar amb la UE, i ara està en la tasca de gestionar la sortida massiva. La clau serà veure a través de l'entorn polític i soroll mediàtic i aconseguir un sentit de direcció.

Al costat positiu, Agricultors UK gaudir dels beneficis de la tecnologia de classe mundial, venent-se, Fabricació d'aliments, i amb una creixent, població benestant raonablement. El Regne Unit és un importador de xarxa d'aliments i els agricultors servei una cadena de menjar 'just a temps'. Aquest èxit es desplaça a reconèixer la realitat comercial de la cadena alimentària i poder competir, en ordre per als agricultors UK quedar-se part d'ella. Ens enfrontem a canvi a un nivell no vist per sobre 40 anys.

Al costat negatiu és el nivell de presa de decisions, marcs polítics, Comerç i Reglament negociació que cal dur a terme i posar en marxa en un període molt curt de temps. Moltes persones s'enfronten les àrees de treball, jo mateix inclòs, amb poca experiència i una corba d'aprenentatge empinada.

Al vessant laboral, agricultors ja s'enfronten l'escassetat. En els darrers anys, sobre 30 percentatge de treballadors en la nostra indústria agroalimentària hem estat emigrants EU. Depenem d'aquests empleats, han estat una peça clau en l'èxit del sector. Ara la seva capacitat d'anar i venir és en dubte. D'altra banda, menys vulgui venir, com el lloc-Brexit devaluació de la lliura ha fet feines britànics menys atractiu.

Mecanització ofereix una solució potencial, però també implica grans costos i no pot abordar totes les dimensions del problema. Serà un temps abans màquines pot recollir maduixes i ordenar les patates. Aquelles feines encara exigeixen la delicadesa i el judici de les persones.

Paul Temple

Política presenta un altre misteri per als agricultors. Nostres reguladors prefereixen continuar amb el suport de l'agricultura comercial o mirar per abordar les qüestions ambientals? La meva conjectura és que es va inclinar cap a l'últim — i els agricultors que una vegada es queixava sobre asfixiant mandats de Brussel·les canviarà les seves queixes a Londres, perhaps recalling the famous line from The Who: Meet the new boss, same as the old boss.

Finalment, there’s trade, which will present the biggest test of all. En 2015, the UK exported food and drink worth £17.7 milions de dòlars. Most of this—£10.7 billion—went to the EU. The rest shipped elsewhere, incloent-hi £2 billion to the United States, largely in the form of fish and whiskey.

What happens next is totally unclear. Our largest markets for wheat are Spain and Portugal and our largest market for lamb is France. When we were in the EU, we could easily trade with customers in these countries without any form of restriction. En el futur, will we face new tariffs and quotas, will our regulations comply? Will these nations want to trade with us at all? There is certainly no chance that we will be on the same footing as before, as the EU faces many problems for itself, caused by Brexit and growing sense of ‘new’ politics.

We will have to strike our own trade deals. That’s easily said, and it overlooks an important fact: We’ve lost the capacity. Durant anys, we’ve allowed the EU to handle our trade talks, with skilled experienced negotiators and speak as one body representing 500 milions de persones.

Free-trade talks are complicated. An ordinary agreement can take seven years to achieve—and that’s when people who have long experience as negotiators run them. From the moment the Prime Minister delivers Article 50 requesting the UK’s exit we have two years! Just two, very short years, in which to figure out our fundamental trade ties with the EU, als Estats Units, and everyone else. Així que serà un viatge ple de sots, però l'economia del Regne Unit no és petit i alguns-com comerç es troba una manera de dur a terme.

Els agricultors són nerviós. Encara que gestionem un munt de terra i realitzar un paper essencial, Contribuïm molt menys que el producte interior brut que els serveis financers i sectors productius. En un article recent, L'economista Ras i: "Agricultura podria arribar a ser el boc expiatori en les ofertes comercials molt promocionat correu-Brexit."

És més del que passa després de les meves mans. El meu treball és conèixer el meu negoci, granja, així com pot, mentre intenta esbrinar el que els consumidors volen i el que exigeix la nostra cadena alimentària. Suposo que sempre ha estat el cas — encara que mai abans ha la tasca semblat tan descoratjador.

Cap de dos anys, we’ll know a lot more, and I’ll know if our post-Brexit reality still affords a place for me as a farmer. The next generation is up for it, so maybe it’s me that needs to “get fit quick”!