Una cosa curiosa va passar durant el debat sobre les etiquetes d'OMG: Un nombre d'empreses va decidir fer la divulgació voluntària que els aliments inclou ingredients que els millorat amb l'ús de la biotecnologia.

Les paraules apareixen ara en molts productes de confiança, de Raisin segó i Wheaties cereals per brownies Betty Crocker Jemima tia i civada Quaker menjar blat de moro.

Buscar-los a prop de l'etiqueta «Informació nutricional» — aquell que les llistes de calories, ració de mides, i els nutrients, segons l'u. Food and Drug Administration. La declaració d'OMG dirà alguna cosa com: "Produïts amb l'enginyeria genètica" o "Parcialment produïts amb l'enginyeria genètica."

Cheerios en notícies per un parell d'anys enrere, quan el seu sabor original a la caixa groga icònic anar no OGM, i aquí és què la etiqueta diu ara: "No elaborat amb ingredients modificats genèticament". Llavors, bé per sota d'aquesta declaració, permet que les "traces" poden presents.

Per què això és valor, altres tipus de Cheerios inclouen ingredients OGM i dir-ho als costats de les seves caixes. Aquestes varietats inclouen Cheerios canyella de Poma, Mel Ambrosia, Multi cereals Cheerios, i Cheerios xocolata (Sí, realment no hi ha tal cosa).

Tot això confirma una tendència de consum: Persones s'estan convertint en còmodes amb els OGM. Els debats he escoltat i he après que aquests són productes segurs i saludables aprovades per organitzacions científiques i les agències reguladores arreu del món. Cultius genèticament modificats són també una part important de la sostenibilitat perquè ajudar als agricultors conrear aliments més en menys terra amb mètodes de conservació millorats.

Sempre he apreciat el valor d'OMG. Com un pagès, Veig com es augmentar la productivitat d'una manera respectuosa. Com a consumidor, Sé que ajuden a mantenir preus dels aliments en escac. Com una mare, Reconec el potencial per millorar els nostres hàbits alimentaris.

Per això, Sempre he estat escèptic d'etiquetes obligatòries d'OMG, que haver semblat com una mascota causa de grups d'especial interès i activistes ideològics que semblen tenir la seva pròpia ciència alternativa.

Quan el meu estat casa de Vermont va aprovar una llei per exigir les etiquetes OGM fa uns anys, Em va parlar en contra d'ella. La meva preocupació principal era que la informació seria confondre compradors supermercat, que podria tractar l'etiqueta com una advertència, Quan de fet hi ha cap raó per evitar aquests productes. També estava preocupat que vols puja de preus dels aliments i reduir les opcions, ferir el meu baixos ingressos veïns més.

Llei del meu estat demanat finalment bipartidista majoria al Congrés d'actuar, i l'estiu passat el President Obama signat legislació que estableix un conjunt de normes nacionals per a la divulgació d'OMG flexible. Va ser un compromís raonable que resolien el problema emergent de normativa estatal contradictòries que vols han aconseguit només a sembrar la confusió i fent de tots aliments costen més.

Quan s'aprova la Llei, No obstant això, la divulgació voluntària d'ingredients d'omg estava ja en marxa – en part en resposta al dret de Vermont, en part a l'espera de lleis similars en altres Estats, i en part per satisfer les demandes d'un petit nombre de consumidors.

Això segueix una tendència relacionat. Algunes empreses han intentat presumeixen que els seus productes falta ingredients OGM. Desenes de milers de productes ara tenir l'etiqueta del no-OGM projecte papallona, Segons el lloc web del grup.

Aviat, No obstant això, ells t'enfrontaràs una nova font de competició, els OMG cada vegada més inclouen trets que els consumidors volen. La Poma Àrtic està arribant ara en els mercats de prova, i utilitza el poder de la biotecnologia per reduir l'enzim que provoca llesques de Poma a marró. I estic ansiós per provar aquesta fruita perquè ajudarà les mares com jo paquet dinars saludables per als nostres fills.

També estem a punt d'altres avenços d'OMG, com una patata que resisteix taques negres i blaus. Aptes per a al·lèrgics cacauets també estan en tràmit, i la seva comercialització èxit farà si és possible per 3 milions Americans al lèrgies als cacauets per gaudir d'un dels nostres àpats més delicioses.

I Don't ' oblida, Els OMG no només treure característiques indesitjables — afegir-ne desitjable en una tècnica anomenada "biofortification,"utilitzant el poder de la biotecnologia per afegir vitamines i altres nutrients per grapa aliments, ajudar-nos tots a menjar de forma saludable. La propera vegada ets al supermercat, pot voler comparar les llistes de vitamina entre els no transgènics etiquetada cereals i els altres. Aposto a que et sorprendrà.

Ara mateix, la majoria dels consumidors saben que els OMG són res per evitar. En un futur pròxim, com jo, van a buscar-los.