L'agricultor africà mitjana és un home de 60 anys que ocupava l'agricultura ja que és el que va fer els seus pares.

Sóc una dona que, en els seus mitjans-20 anys, decidia convertir-se en un pagès. Ningú em fer-ho va fer. Avui, com a dona en els meus primers 30, Certament no semblen com la majoria dels altres agricultors que són els custodis de la terra a Zimbabwe.

Per a mi, servir com a ambaixador de canvi i l'empoderament de les dones és un repte emocionant. També és una causa d'urgència, especialment si els agricultors poden accedir a les tecnologies avançades que necessitarem si anem a fer una vida, i molt menys alimentar les persones d'Àfrica i més enllà.

Des de jove, Sempre he volgut fer una gran diferència. Només estava segur com. Reconèixer la importància de menjar: A l'Àfrica, amb problemes greus de malnutrició, això no era difícil veure. També m'agradava estudiar l'agricultura a l'escola, tot i que inicialment havia pensat jo entrar en un camp diferent.

Llavors tenia una oportunitat d'anar a la Universitat del Regne Unit, on puc estudiar comptabilitat, Finances — i la gestió empresarial de l'agricultura.

Ruramiso Mashumba (Zimbabwe) parlar durant la 2016 Camperol Taula rodona global. Es va celebrar l'esdeveniment organitzat per la xarxa Global de pagès a Des Moines, Iowa durant la setmana d'octubre 10 en conjucture amb el món aliments Premi Simposi.

Al meu retorn a Zimbabwe a 2012, Vaig començar a la granja. Primer, Jo vaig créixer verdures al mercat local. L'any següent, Em va obtenir permís per aixecar Petar pèsols d'exportació a Europa. Com ha ampliat la meva xarxa professional, M'he aventurat a diferents cultius, com el blat de moro, loquo, i tot l'arròs integral, a més de ramats de bestiar. En 2016, He llançat una marca de cereals sanes anomenat Mnandi.

El meu Granja va donar un gran pas endavant fa dos anys quan hem adquirit un tractor. Encara que els agricultors a Europa i els Estats Units han treballat amb tractors per a generacions, segueixen una novetat en moltes parts d'Àfrica, on l'agricultura és majoritàriament de treball manual i l'objectiu de la producció és mera subsistència.

Per a nosaltres, el tractor va representar un salt tecnològic. Ens convertim en més productius, capaç de tenir cura de cultius més en menys temps.

Si aquest simple exemple demostra fins a quin punt l'Àfrica ha d'anar abans ens va atrapar amb els agricultors en països desenvolupats completament, també revela quant podem aconseguir si només es pot accedir a les eines agrícoles que els agricultors en altres països no podia imaginar l'agricultura sense.

Molt està en joc. Als agricultors africans tenen problemes per alimentar el nostre continent durant l'època d'abundància — i en 2016, Zimbabwe va patir una greu sequera. Com saben els agricultors a tot arreu, Aquesta és una constant risc i sempre hem d'estar preparat per al pitjor.

A la meva granja, ens mudem a resisten, com el sorgo i millet. Amb tecnologies avançades, No obstant això, ens podria fer molt més: Accés a les llavors d'OMG, que els agricultors en tants llocs donar per sentat, ens vols créixer més, fins i tot en èpoques de sequera relacionats amb l'estrès.

No obstant això les polítiques del govern aturar-nos. Massa gent, incloent polítics, por els OMG. No entenen els beneficis o la ciència que demostra que està segur. Ens vols beneficiar més informació sobre com els OGM poden ajudar esborrar la fam i augmentar les famílies de la pobresa. El govern podria donar suport aquests esforços permetent de debat perquè els agricultors poden triar els millor per a ells d'eines.

Tecnologia és més que ajudar els agricultors, encara que. Pot ajudar a la gent comú portar una vida millor.

Molts Africans pateixen malnutrició, a causa de les dietes desequilibrades plens d'hidrats de carboni i potser algunes verdures de fulla verda. El trist resultat és una sèrie de deficiències de vitamina A, àcid fòlic, zinc, i altres nutrients. En els darrers anys, Aquests problemes han empitjorat, millor no.

L'educació és una part de la solució. Persones d'aprendre a menjar de forma saludable.

La tecnologia també pot ajudar, especialment a través de la ciència de la biofortication. Ens podria assegurar que els nostres cultius bàsics inclouen nutrients essencials. Cria convencional ens poden portar només fins ara. Abordar el problema de manera integral, hem de fer els millors llavors en el món i plantar-los en granges com el meu.

Revolució de l'Àfrica en tecnologia agrícola pot començar amb tractors, però també ha abraçar genètica. Ja sabem com fer molt — i estem aprenent cada dia més.

A Zimbabwe, No obstant això, Tenim accés a gairebé res d'això. El mateix és cert per a gran part de la resta d'Àfrica.

Tecnologia és el nostre futur — o si més no ho hauria de ser el nostre futur, Si tenim el sentit d'escollir-lo. Que és una bona manera de començar a fer una gran diferència.