Ive always known that moving food from farm to fork depends on excellent infrastructurebut until about fifteen years ago, Vaig prendre un munt de per fet.

Estava en un seminari celebrat a Chicago. Els agricultors de tot el món hi eren. Vam fer el que els agricultors: Parlem d'oportunitats, mercats, desafiaments discutits, i es va queixar sobre el temps.

Quan un grup d'agricultors brasilers descriu el seu funcionament soja, Vaig començar a preocupar.

Van descriure els preus baixos de la terra, mà d'obra barata, i impressionants economies d'escala. En cadascuna d'aquestes àrees, van gaudir d'enormes avantatges respecte als productors de soja als Estats Units.

Molts de nosaltres, productors dels EUA, es va posar nerviosa: Com podem competir en un mercat global contra els agricultors que poden beneficiar-se de tals eficiències increïbles? Hi va haver mirades de pànic al voltant de l'habitació: Maybe Id have to shift away from soybeans and return to wheat or another kind of crop.

finalment, encara que, He sentit alguna cosa d'alleujament: Com els brasilers van continuar la seva presentació, es va fer evident que, de fet, ens envejaven. Encara que podrien conrear soja barata, es van enfrontar a grans obstacles en moviment les seves collites a l'mercat. Els seus costos de transport, En aquell moment, gairebé el doble del seu cost total per cultivar soja i lliurar als mercats.

El seu país no tenia d'una infraestructura de transport moderna.

Vaig arribar a apreciar que la infraestructura és l'arma secreta de l'granger americà: És possible que no pensar-hi gaire, però els nostres camins, rails, i rius ens mantenen competitiva. Podem portar els aliments als clients com ningú.

Yet we cant sit still. Ja saps el que Brasil ha estat fent des que va assistir a aquesta conferència a Chicago? Its been pouring resources into its infrastructure, en un intent de posar-se a el dia amb nosaltres.

Cal mantenir-se a l'avantguarda.

Thats why Im encouraged by President Trumps call for new investments. Es va plantejar el problema en el seu discurs inaugural: Americas infrastructure has fallen into disrepair and decay, he warned.

Aquestes paraules ombrívoles certament s'apliquen a certes parts de la nostra infraestructura nacional. Altres estan en millors condicions. La línia de fons, malgrat això, is that well all benefit from an upgrade.

President Trump ja ha convertit les seves paraules en acció. En el seu segon dia de treball a l'Oficina Oval, signar ordres executives per seguir endavant amb els projectes de oleoducte Keystone XL i accés Dakota. El president Obama els havia estancat, tot i que la promesa de crear llocs de treball i mantenir els costos de combustible en escac.

Com Dakotan Nord, Ive kept close tabs on the Dakota Access pipeline, que es desplaça una mica més d'un centenar de quilòmetres de la meva granja. Im eager to see it finished because this piece of critical infrastructure will create long-term benefits for people in my state and elsewhere.

Els mitjans han obsessionat contra els manifestants, who are overwhelmingly from California and other placesand not enough on local opinion, que dóna suport fermament la canonada. Per a nosaltres, this isnt a partisan issue. Both of our senatorsone a Democrat, the other a Republicanfavor the project. El mateix passa amb la gran majoria dels residents de Dakota de el Nord.

Hem d'acabar aquest projecte tan aviat com sigui possible.

Other needs havent attracted nearly the same level of attention, a el menys fora de Dakota de el Nord. Les protestes poden ser newsier de projectes d'infraestructura d'aigua, però cal assegurar-se que l'aigua pot moure des d'on és abundant en l'estat a on es necessita. Això ens ajudarà no només creix més cultius, sinó també per a processar més dels nostres productes en un producte de valor afegit, creating opportunity and jobsa vital part of both national food security and environmental stewardship.

L'ajudarà en altres maneres també. Dakota de el Nord va perdre recentment un projecte de planta de fertilitzants proposta important. Els governs estatals i locals han proporcionat incentius fiscals i aprovacions reguladores. Tot estava a punt per a l'èxit: Fins que els dubtes sobre l'accés a l'aigua van sortir a la superfície. No pot haver estat l'única raó de la planta no es construeixen, però va ser un obstacle important.

millor infraestructura podria resoldre aquest problema, així com molts altres. Els agricultors del meu estat i en tot el Mig Oest es beneficiarien de millores en les rescloses i dics en el riu Mississippi i els ports al llarg de les nostres costes.

Were not asking for a senseless spending spree whose chief purpose is to score political points. en comptes, busquem una sèrie d'inversions específiques que no només va a crear llocs de treball ara, sinó també fer que els agricultors, ramaders i els nord-americans a tot arreu més competitius en els propers anys.

L'alternativa és deixar que una de les millors avantatges escapar. Si això succeeix, well have only ourselves to blameand we wont even be able to complain that we didnt see it coming.