Nord-americans com conèixer les històries darrere seu cafè.

Aquest és un dels fets sorprenents que he après en les meves visites als Estats Units, des de la meva granja cafè a Rwanda sud-oest.

Així deixi'm explicar la meva història — tant el que és, i el que espero que esdevinguin.

Creixen cafè aràbica a la part occidental del meu país al centre d'Àfrica en 25 hectàrees que tenen sobre 8,000 arbres de cafè. També operen quatre estacions de rentat de cafè, que és on girem les cireres vermelles madures arrencat de cafè d'arbres en les mongetes que la gent al voltant del gaudi del món. Més de 5,000 els altres agricultors posar el seu cafè a aquestes estacions.

Growing coffee is labor intensive but an important source of revenue for small farmers. Coffee is one of the few crops we can sell and get paid in cash. Rwanda és donar suport els seus agricultors i promoure la seva marca sota el lema: "Cafè Rwanda. La segona sortida del sol!”

Si mai has comprat marca de Kirkland de Costco de Rwanda cafè, llavors possiblement que has degustat cafè des meu granja o, més probable, d'un dels meus estacions de rentat. També ens han venut cafè Starbucks i l'empresa familiar Rogers.

Malgrat aquestes oportunitats, cultiu de cafè presenta un munt de reptes.

Com els agricultors a tot arreu, patim temps de volatilitat i impredictible de mercat. Canvi climàtic, les temperatures a la nostra comarca han augmentat un grau complet en els darrers 30 anys o una cosa així. Podem rebre sobre la mateixa quantitat de pluges com sempre, però la pluja ve en esclats més pesat i més destructives. Finalment, els bancs són reticents a finançar projectes agrícoles — i quan accepten, les taxes d'interès superior 18 per cent.

Cafè agricultors com jo necessita tecnologia per mitigar i adaptar-se als canvis que estan passant per a que no tenim cap control. We have nothing like America’s high-tech tractors, que utilitzen els ordinadors per analitzar la composició del sòl, quantitats exactes de fertilitzants d'alliberament, i llavors en condicions ideals de creixement de la planta. Encara que intentem impulsar la productivitat, fent coincidir les necessitats del sòl amb la quantitat justa de fertilitzants.

L'error de antestia és una de les principals plagues i controlar-lo amb productes de protecció de conreus. Apliquem pesticides a tot arreu al mateix temps, without surveying the country to know where the bugs are bad—and where the pesticides might do the most good. Using technology would give us the information we need to make better application decisions with more effective use of the crop protection products.

Finalment, pot la tecnologia millorar tècniques de postcollita, reduint les pèrdues de collita. Un estudi recent afirma que que estem perdent sobre 30 per cent de la nostra producció cada any a pobres postcollita pràctiques.

En altres àrees, la tecnologia ens ha ajudat a fer un gran progrés. Cada finca rwandesa cafè ha estat examinat per GPS, proporcionant títols terra clar a parcel·les agrícoles. Això permet utilitzar la nostra terra com a garantia de préstecs bancaris. Els agricultors també es comuniquen a través de telèfons mòbils i mitjans de comunicació social, permeten negociar notícies i informació més ràpid que mai.

Un dia, Espero que també tindrem accés a tecnologies genèticament modificats, manera que puguem créixer arbres de cafè que resistir les malalties i sequera. Això ajudaria a nosaltres a defensar i millorar el nostre rendiment, especialment com podem afrontar el problema que amenaça del canvi climàtic.

Fins ara, la ciència no ha lliurat en aquesta perspectiva, encara que probablement és només una qüestió de temps. Nostre prova definitiva, No obstant això, no provenen de la ciència. Vindrà d'acceptació del consum, i la possibilitat que alguns dels nostres clients en terres llunyanes fracassarà a entendre la promesa de cafè d'OMG.

Depenem aquests compradors. Si volen cafè orgànic, continuació, que és el que hi cultivem. Encara tindria sentit per a tothom si els agricultors rwandesa podria començar a experimentar amb les tecnologies segurs que s'han beneficiat el conreu de cotó, blat de moro, i soja en tants altres països.

Per a nosaltres, hi ha una connexió directa entre la millor tecnologia i una vida millor.

Ara mateix, majoria dels rwandesos són agricultors de subsistència que creixen el que necessiten per a ells i les seves famílies. Cafè, No obstant això, és un cultiu: Ens pot créixer i pagats per el que produïm. Això permet pagar les despeses escolars per als nostres fills i assegurança mèdica per a les nostres famílies. També poden invertir en bestiar, possiblement comprant una cabra o un porc o fins i tot una vaca.

Si jo podria dir una cosa a un nord-americà que beu rwandesa cafè cada matí, Això seria: Gràcies per fer-lo possible per a nosaltres educar als nostres fills i cuidar de les nostres famílies.

I si jo podria afegir una cosa més: Gaudir de la tassa de cafè.

 

*Pierre ’ columna s aparegut Dec 15, 2016 en Nous temps (Rwanda)