Si mai ha gaudit un australià cervesa Lager corona com Fosters, hi ha una casualitat que alguna cosa que he crescut en la meva granja has degustat.

Des de la dècada de 1980, la meva família ha subministrat qualitat ordi per cervesers australians. Jo he aparegut en una televisió comercial sobre vincles del meu granja amb cervesa australià, situat a una versió acústica de "no canvi,"la cançó colpida per INXS.

El simple fet que les persones arreu del món poden gaudir cervesa des de sota i que a canvi, Australians pot gaudir de la cervesa de tot el món — és un testimoni al valor del comerç mundial.

També és un bon exemple dels beneficis que dimanen de reduir les barreres artificials que obstaculitzar la circulació de béns i serveis entre productors i consumidors. Necessitem més d'aquesta llibertat — i la següent gran impuls pot venir de l'Associació Trans-Pacífic, un acord de 12-nació que serà més fàcil perquè la gent el comerç entre Austràlia, Japó, als Estats Units, i al voltant de la conca del Pacífic.

Jo de granja a la regió de Wimmera d'Austràlia, sec, zona rural entre les ciutats d'Adelaide i Melbourne, a l'estat meridional de victòria. A sobre 3,500 hectàrees — més de 8,500 Acres — creixem no només l'ordi per cervesa però també blat, colza, fesols, i fenc. We also have a commercial flock of white Suffolk Sheep. Nostra terra dóna suport a dues famílies, el meu propi i del meu germà.

El nostre objectiu en l'agricultura és fer més sostenible la nostra granja i arribar a la màxima productivitat possible en el nostre entorn en passar la terra a la pròxima generació d'agricultors en condicions. Podem també orgullosos de donar als consumidors el que volen, des de punt de venda informació sobre els nostres mètodes bàsics de la tecnologia de traçabilitat que ens posseeix responsables que neixen.

L'entorn semi-àrid de la Wimmera planteja reptes a l'agricultura, així podem elevar cultius que poden florir aquí. Els nostres resultats ofereixen una excel·lent lliçó en el principi d'Avantatge comparatiu econòmic: Diferències entre els climes i països són fonts d'oportunitats, i Comerç ens permet aprofitar aquestes condicions diverses en benefici de tots.

Consisteix en una variació important per a nosaltres les temporades. Estem per sota de l'Equador, així com grangers americans són collita aquesta tardor i començar a pensar en l'hivern, Estem plantant i preguntant què portarà els mesos càlids.

Com molts agricultors, ens basem en les exportacions. Recentment, Jo era capaç de reunir-se amb una delegació xinesa a Canberra on hem discutit una sèrie de qüestions relatives al comerç. Tinc el privilegi de fer el mateix amb els representants de Singapur molt aviat.

Necessitem el seu negoci per prosperar.

Nord-americans entendre aquesta idea millor que la majoria. En 2005, l'acord de lliure comerç U.S.-Austràlia va entrar en vigor. Des de llavors, nostre comerç ha expandit 76 per cent. L'any passat, als Estats Units va gaudir d'un superàvit comercial amb Austràlia de més de $25 milions de dòlars, segons l'oficina de l'u. Representant de comerç. Maquinària, vehicles, i dispositius mèdics va obrir el camí. Comerç a l'agricultura coronat $3 milions de dòlars.

TPP faria les coses encara millor pels nostres dos països a més de deu altres que conformen els països signants originals. L'acord destruiria més de $9 milions de dòlars en les tarifes que exportadors Austràlia s'enfronten actualment, deixar-nos vendre més carn a Japó, gra a Mèxic, sucre al Canadà, vi a Malàisia, i marisc a Perú.

Aquests nous mercats ajudaria a productors com jo que depenen de les exportacions per millorar els nostres oportunitats de mercat, i donar als consumidors més opcions i costos. Això ajuda a tothom, excepte potser la isolationists econòmics i grups d'especial interès que són sempre tractant d'evitar disposat compradors i venedors de fer ofertes mútuament beneficioses.

D'altra banda, el status quo no és prou bo. Si no volem millorar la nostra capacitat de comerç, haurem perdut als rivals nous. Ara mateix, el meu granja cares exportació forta competència de les àrees al voltant de la mar Negra. Enviament de registre baix vol dir que prop de Austràlia mercats asiàtics importa menys que ho va fer un cop.

"No canvia per a vostè, no canviaria res per a mi,"cantar INXS en la famosa cançó que juga en el fons de la meva cervesa comercial.

Mai li canviem els nostres principis, com el nostre compromís amb l'excel·lència, però hem de ser preparat per adaptar-se a la constant canvi en el món que ens envolta, i l'aprovació de l'Associació Trans-Pacífic és un perfecte pas en la direcció correcta.