El meu pare amb un grup d'agricultors preocupat sobre sòls a l'Argentina va deixar de segles de degradació agrícola involuntari canviant la manera que cria la terra dels seus pares.

Es van adonar que les seves terres patit una agressió lenta. La violència de l'explotació agrícola combinada amb el constant bombardeig de vent i aigua es va arruïnar el sòl. Van haver de trobar un equilibri — o més vols trobar-se en un camí de degradació permanent.

Així que van portar la tecnologia de sembra.

En comptes de trencar la terra per convertir-lo en constant, van fer canvis en les seves pràctiques agronòmiques que vols protegir-lo en el seu lloc. Seus esforços permès el sòl per retenir la humitat, s'acumulen nutrient, i millorar la biodiversitat. Millor de tot, Aquests nous mètodes ajudat a vèncer el problema d'erosió del sòl. Va passar de una amenaça per un problema menor que ara coneixem com gestionar.

Seu moviment pioner salvat l'agricultura a la nostra comarca. Va ser una revolució, no només tecnològics, també organitzativa i institucional, però sobretot culturals.

Avui, després de dècades d'innovació contínua, la meva família creix soja, blat de moro, blat, l'ordi, i sorgo en gairebé 10,000 hectàrees. Podem també recaptar bestiar i ens estem movent fins i tot en el negoci de les ovelles. Aquesta és una iniciativa dels meus fills, la 6th generation. We’ve cut soil erosion by 90 per cent. També hem abaixat els nostres costos i reduir les emissions de gasos d'efecte hivernacle. Al mateix temps, ens hem incrementat la productivitat, mantenir els nostres sòls fèrtils com la millor contribució per a la seguretat alimentària.

Argentina, amb 90% adopció de sembra l'agricultura i avança amb bones pràctiques agronòmiques, és tan saludable com sempre, que actua com un graner per a la nostra nació i el món.

A sota tot és una filosofia de "ecoprogress": el concepte que beneficis ecològics i progrés econòmic poden avançar junts. Hem après que dedicant-nos a l'agricultura sostenible ens pot ajudar a créixer més aliments que mai abans.

La responsabilitat de preocupar per la producció inspirat em a ser no només un pagès que innova sinó també un defensor per l'agricultura en un planeta canviant. L'exemple d'aquest compromís, així com la meva educació, Vaig aprendre sobre el poder de la intel·ligència colaborativa — i especialment la noció que ningú té una idea. Podem aprendre dels nostres errors, així com els nostres èxits. Compartir el que sabem fer tothom millor.

Així ens ha explicar les nostres històries, no només entre els companys als agricultors sinó també a la resta dels ciutadans del món, científics, i els polítics.

A l'Argentina, tenim un conte excel·lent per explicar el problema d'erosió del sòl amb el pensament creatiu i tecnologia-la superació amb generositat i obertura.

Sóc l'honor i privilegi que la xarxa mundial de pagès ha optat per reconèixer la nostra experiència amb el seu premi de Dean Kleckner. Mai vaig tenir l'oportunitat de conèixer Dean, però és un model de força, convicció, i dedicació, i espero que com el destinatari d'un premi que porta el seu nom, Pot exposo algunes d'aquestes qualitats.

Cada dia, al voltant de la política i científics del món els fabricants fan grans reunions amb un munt de "gent molt important" que estan discutint com hauria granja agricultors i decidir polítiques sense sentir-la situació real dels agricultors que són responsables de la seguretat alimentària i ambiental. Com a agricultors, hem de ser a les taules de debat de política arreu del món.

Tinc previst utilitzar aquest premi com una oportunitat per descriure el que he vist i el que he après, manera que tots els agricultors poden arribar a ser sostenibles productors d'aliments i altres entendre nostres camins i els motius darrere d'ells.

Avui, sembra directa és una tècnica més comunament acceptat. Seguim a perfeccionar la pràctica, però no tenim oposició activa dels grups d'especial interès.

Mirant cap al futur, No obstant això, Veig molts reptes i controvèrsies mentre ens esforcem per a la seguretat alimentària.

Considerem el cas dels OMG. Va aprovar en la granja en 1996, com a part de la nostra estratègia general per protegir el sòl i augmentar la producció amb modernes eines agrícoles. Podem veure els beneficis de seguida. Després de dues dècades, sabem molt bé que han fet. Van ajudar-nos a derrotar les males herbes, plagues, i malaltia. Com amb tantes coses, requereix regulació responsable —, però també reparteixen valor enorme, incloent alguns que no són evidents a persones que no aixequen cultius per viure.

Per desgràcia, Aquests aliments segurs i saludables han provocat la resistència. Gran part d'ella prové de la manca de coneixement sobre el que són i per què són útils.

Aquest és el meu repte: To convince farmers around the world to be involved in this mission for the common good of the world’s population. Com a agricultors, ens cal parlar. Tenim l'obligació de descriure què és aquesta tecnologia, com la utilitzem, i per què ajuda als agricultors, consumidors, i el medi ambient.

I això és exactament el que pretenc de fer: Compartir la nostra història des d'Argentina, amb l'esperança que es mantenen les classes per a tothom que ho escolta i, al final del dia, tenen tot millorarà junts.

Maria és membre de la Xarxa global pagès i ha estat reconegut com el 2016 Premi Kleckner