Guanyador del Premi Kleckner apassionat de sembra, Explicant la història de l'Ag

Maria Giraudo estima el que fa, i rebre un premi per què estima és, en les seves paraules, «m'agrada tocar el cel amb les mans". Maria és una cinquena generació agricultor d'Argentina i apassionat portant sobre un llegat de la família que consisteix en difondre la paraula sobre la sembra directa.

Maria és el desè guanyador del Premi Kleckner.

global-grangers-taula rodona-2015-0594Ella és la filla d'un dels pioners de la tecnologia de sembra a l'Argentina. Seva família adoptat sembra en els seus sistemes de producció més que fa trenta anys. Recentment va embolicat un mandat de dos anys com a president de la Associació de pagesos Argentina No-Till, Aapresid.

Mentre aprenia un munt del seu pare, Maria ha posat les seves pròpies empremtes a la feina d'educar sobre tecnologia. Quan el govern va començar a atacar la pràctica de la sembra directa, ella i uns dos - mil altres agricultors sembra va portar a mitjans de comunicació social per explicar la societat sobre la pràctica. Maria té un següent twitter de més de cinc mil i activament és tweeting sobre el progrés en l'agricultura en el mànec @PiluGiraudo.

Maria "Pilu" Giraudo: "Quan vostè va a explicar la teva història sobre mitjans de comunicació social, hi ha algunes coses importants a tenir en compte:

  • Començar amb una missió i una visió. Pensar en el que vostè espera aconseguir.
  • Hi ha moltes veus que hi ha. És important escoltar a tothom, ser obert i parlar amb la gent.
  • Compartir informació real sobre el que està succeint en la teva pròpia granja.
  • Estar disponible als mitjans de comunicació quan volen parlar."

Un dels agricultors coses havia negligit fent per massa temps és ajudar els consumidors entendre com la cura dels sòls, i producció sostenible, són els beneficis per a totes les persones-grangers no només, però també als consumidors.

Maria "Pilu" Giraudo: "Avui, 92% de la terra que es cria a l'Argentina és sota sembra, però fa trenta anys, un havia de tenir una ment oberta per començar l'agricultura d'aquesta manera. Reu era una tradició. Hem compartit informació pagès-a-pagès, perquè els agricultors confiar mútuament. Parlem sobre els nostres problemes i errors, Així que no hem de repetir-los."

La pràctica de sembra va ser iniciat per un pagès, i llavors recolzat pels científics per tal de salvar la terra de l'erosió eòlica i aigua. Això realment em va cridar a l'Argentina quan es van introduir Round-Up de soja llest. L'ús del glifosat amb aquesta pràctica és el que va portar la crítica i la necessitat de defensar.

global-Farmers-roundtable-2015-Day-2-1120Maria "Pilu" Giraudo: "Producció sostenible és una solució per a la humanitat. Nosaltres, com els agricultors no han fet un treball prou bo comunicar-se amb els consumidors en el passat. Hem d'assumir l'error i parlar sobre el que fem. Caldria parlar sobre els reptes ens cara i com podem solucionar-los, per construir la confiança amb els consumidors. Sembra directa és una tecnologia que s'encarrega de l'entorn per a tots nosaltres. Això ha estat així al llarg de tots. Nosaltres només no ha dit gent."

A la granja familiar de Maria, creixen soja, blat, l'ordi, blat de moro i sorgo i criar bestiar. A més de la granja, Maria és un consultor agronòmic. Ella també recentment ha acceptat una posició com a coordinador de les polítiques públiques per al desenvolupament sostenible a el Ministeri d'agronegocis del Argentina.

Maria Beatriz "Pilu" Giraudo rebrà la 2016 Premi Kleckner presentat per la xarxa Global d'agricultor dimarts, Octubre 11 a Des Moines, Iowa en una recepció ofert per la Fundació de xarxa de pagès Global i CropLife internacional. El premi el concedeix anualment des de 2007 i reconeix un pagès global que exemplifica el lideratge fort, visió i voluntat per avançar els drets de tots els agricultors a triar les eines que millorin la qualitat i tecnologia, quantitat i la disponibilitat de productes agrícoles del món. Es va fundar en honor a Dean Kleckner, President emèrit de l'organització. Guanyadors anteriors són Rosalie Ellasus, Filipines (2007); Jeff Bidstrup, Austràlia (2008); Jim McCarthy, Regne Unit (2009), Gabriela Cruz, Portugal (2010); Gilbert arap Bor, Kenya (2011) Rajesh Kumar, L'Índia (2012) V. Ravichandran, L'Índia (2013), Ian Pigott, Regne Unit (2014), i Lydia Sasu, Ghana (2015).