"Aquells que no pot recordar el passat estan condemnats a repetir-la", va advertir el filòsof espanyol George Santayana fa més d'un segle.

Nostres principals candidats presidencials escoltar parlar de comerç, Estic preocupat que estem a punt d'espifiada de camí en un error vell.

Hillary Clinton tant Donald Trump caure en les sonoritats del proteccionisme. Porten sobre d'oposar-se a l'Associació Trans-Pacífic, renegociació del TLCAN, i imposant massives aranzels a les importacions de la Xina.

Si els Estats Units es retira de mercats globals i abasta les comoditats falses d'aïllacionisme econòmica, No obstant això, tots anem a pagar molt car i durant molt de temps.

Oportunitats d'exportació eixugarà, Costa treballs. Béns de consum serà més cars, mal pobres persones més. I els agricultors com jo, que depenen de les vendes a clients estrangers, alguns dels èxits pitjors tindrà.

Aquestes són bones raons per evitar una guerra de comerç. Però els mals efectes fins i tot pitjor que això són perquè tenen una manera de durar per sempre. Avui, per exemple, Nord-americans encara està pagant la lapses proteccionista de fa una generació.

Així que anem a prendre el Consell de Santayana i recordar el passat.

En la dècada de 1970, inflació, demanda estrangera, i política federal va causar el preu dels productes agraris de bec. Nord-americans van començar a pagar molt més per posar menjar sobre les seves taules.

Per soja, el problema era greu. Són una font important de proteïnes. Mengen persones i animals, és a dir que el preu de la soia afecta el preu de la carn, ous, i llet.

Per 1973, President Nixon va creure que tenia d'actuar. Aquell juny, en un intent per reduir preus, la seva administració va anunciar un embargament d'exportació de grans, incloent-hi la soja. De sobte, agricultors no podia vendre'ls a l'estranger. Això va crear un gran superàvit als Estats Units.

El pla va funcionar en un sentit: El preu de soja va caure gairebé la meitat.

Però que la caiguda en el preu va devastar els agricultors, que van patir com les restriccions d'exportació va tallar una font essencial d'ingressos.

L'embargament era temporal. Poc després que entrés en vigor, el govern va començar a afluixar els seus controls. Per octubre, ells havien desaparegut totalment.

Així que podria semblar que els seus efectes eren poc-viure — una mesura d'emergència que fan mal els agricultors per a un període breu.

Llevat que encara està trontollant avui.

Això és perquè els japonesos es va basar en agricultors americans per al subministrament de la soja, que van utilitzar no només per engreixar ramaders sinó també com un ingredient essencial en el tofu i salsa de soja.

Per intentar solucionar una crisi alimentària percebuda als Estats Units, l'administració Nixon va desencadenar un a Japó. Periodista a un diari japonès va descriure el seu significat: "Una escassetat de soja al Japó seria molt pitjor per a nosaltres que si es van quedar sense hamburguesa als EUA"

Japó no estava preparat per a l'embargament. "Va commocionar la societat japonesa, i la gent sentia preocupat per la seva dependència del Estats Units,"escriure Kazuhisa Oki en un 2008 document per al programa de la Universitat de Harvard sobre relacions U.S.-Japó. "Després d'aquesta experiència, el govern japonès va intentar diversificar les fonts de subministrament per atenuar l'impacte de similars es mou en el futur."

Com a resultat, Japó va fer grans inversions en la indústria de soja del Brasil, que alhora era petit. "Això era una iniciativa molt d'èxit, i Brasil es va convertir en un exportador mundial grans de soja,"escriure Oki.

És encara avui una — i grangers americans com jo són ara en la competició directa global amb els agricultors brasilers per un error mig oblidada en 1973.

Proteccionisme és la maledicció que continua tenint en. Seus efectes negatius pot persistir llarg passat formal final de tota guerra de comerç.

Avui, Japó rep una vegada més la majoria de la soja des dels Estats Units, encara que els agricultors americans no dominen el mercat com un cop ho vam fer. Brasil és ara una font important de soja per a Japó i molts altres països, així.

Quan els líders mundials escoltar la retòrica de Clinton i Trump, són sens dubte qüestionant la fiabilitat dels Estats Units com a soci de comerç — i estàs pensant en forjar noves relacions amb altres països que tenen el potencial per negar oportunitats als nord-Americans en el futur.

Així que anem a recordar les males decisions del passat — i es neguen a fer-los una altra vegada.