Donald Trump sembla un proteccionista. En el seu discurs al Club econòmica de Nova York la setmana passada, va condemnat "aquestes terrible comerç ofertes,"per la qual es referia la majoria dels acords significatius comerç lliure de l'última generació així com l'Associació Trans-Pacífic pendent.

"Vaig a renegociar el nostres comerç desastrosa ofertes, especialment NAFTA,"va advertir. "Nosaltres també anem a Amèrica de l'Associació Trans-Pacífic de mantenir."

Així què és un operador lliure com jo fer? Jo sóc partidari de NAFTA, així com un defensor de TPP. Els consumidors americans s'han beneficiat d'un increment en la disponibilitat dels productes que utilitzem cada dia gràcies al comerç. Com a agricultor i ramader, Jo he beneficiat de la capacitat d'exportar els meus productes arreu del món, especialment als nostres NAFTA socis i clients asiàtics.

Mercat nord-americà d'exportació de la part superior. Bou l'any passat va ser de Japó, un potencial aliat TPP. La gent comprava $1.28 milions de dòlars en productes americans, d'acord amb l'u. Fundació d'exportació de carn. Després van venir les Nacions NAFTA de Mèxic (que va comprar $1.1 milions de dòlars) i Canadà ($900 milions), seguit per Corea del ($810 milions), Gràcies a l'acord de lliure comerç U.S.-Corea.

My livelihood depends on these opportunities. I’ve spent 60 anys en l'agricultura, començant amb 4-H: compra, l'alimentació, caring and showing my cattle at our county fair. I didn’t know a lot about trade back then, però he après durant els anys que els productes carnis des meus esforços alimentar persones a casa ia tot el món.

Trump pot anar més enllà de la retòrica de la campanya anti-comerç i adoptar els acords de comerç existent que s'han beneficiat dels agricultors, ramaders, i tants altres nord-Americans? Que és la meva esperança, Si és elegit. President Barack Obama va arrencar i trobat el seu camí a suport comerç. Com a candidat presidencial, semblava més aviat com Trump ara fa. Com a president, es va convertir en un aliat dels comerciants de lliure.

Així que anem a imaginar un escenari millor.

Jo també m'animo que fins i tot quan Trump colpeja NAFTA i TPP, sovint es reconeix la importància del comerç. "Jo sóc un comerciant de lliure,"va dir quan va anunciar la seva candidatura presidencial l'any passat. Ell ha repetit la reclamació des de: "Jo sóc tot per lliure comerç,", va dir en un dels debats.

L'optimista en mi es pregunta si ell està jugant això com un empresari qui sap fer un tracte.

Una regla fonamental de negociació mai és per començar amb la seva oferta final. En canvi, començar amb una oferta ambiciós que socis potencials probablement no acceptarà. Llavors introdueixi un procés d'estira i arronsa, en un esforç per trobar un compromís mutu acord.

Pensi-hi d'aquesta manera: Es entrar mai en un concessionari de cotxes i a pagar el preu d'etiqueta? Per descomptat no: Tractar d'aconseguir el distribuïdor rebaixar el cost. En cap cas dir venedors el preu del dòlar superior que està disposat a pagar.

Quan el candidat Trump parla de comerç, Potser ell està fent una obertura oferta — però no una oferta final. Està intentant espantar a altres països a prendre més seriosament els interessos nord-americans.

"Hem es totalment renegociar del TLCAN,"dir Trump la setmana passada. Llavors va demanar "un acord que"serà bo per a nosaltres o s'acabarà fins que es pugui signar un contracte nou i productiva.

Jo suport NAFTA i estaria encantat de sortir-ne tocat. But I certainly wouldn’t reject a good trade agreement that’s renegotiated into a better one. Trade agreements are meant to be ‘living documents’ after all.

Jo també estic a favor de TPP. Jo estaria encantat de veure passar Congrés i President Obama signar-lo abans de l'any. Si no ho fan, No obstant això, i Trump es converteix en president, potser una administració Trump vols extreure unes noves concessions de països TPP i portar una nova i millorada TPP.

Això podria ser l'única manera de salvar un acord comercial que té molt sentit als Estats Units, econòmicament i com una qüestió de seguretat nacional.

S'arriba a l'habilitat de negoci: "El problema amb el lliure comerç és que necessita persones amb talent realment negociar per a vostè,"dir Trump l'any passat. "Si no tens persones que saben negoci... lliure comerç és terrible".

Al Club econòmic Nova York la setmana passada, Trump suggereix una manera diferent: "Vaig a utilitzar els nostres líders empresarials més grans i millors negociadors. I sé que ets. Molts de vostès estan a l'habitació."

Finalment, Estic prenent una ullada agrícola del Comitè del Trump assessor, els membres del qual es van anunciar el mes passat. Inclou una àmplia gamma de polítics i política experts: including industry leaders like Mike McCloskey, CEO d'una de les indústries làcties més gran dels Estats Units; Marcus Rust, responsable de segon òvul productor Estats Units; i Kip Tom, a large agri-business operator. I know many of these individuals. L'equip té una enorme experiència en comerç internacional i pot ajudar a educar i il·lustrar les millors pràctiques comercials de les seves perspectives i experiència.

Aquestes persones no prestar el seu bon nom a un despietat proteccionista.

Potser no.