Sentim molt agut parlen aquests dies "el 1%". Els seus membres tenen massa. O no aporten suficient. He escoltat les queixes dels polítics i els experts.

Apropar-nos els jornalers — un dia de festa per honorar treballadors del nostre país — m'agradaria esmentar un grup diferent d "un-percenters."

Són els agricultors d'Amèrica.

Hem de ser agraïts que estem treballant a les granges perquè significa la resta de nosaltres no ha de.

Què és una gran benedicció. Al llarg de la història, majoria de la gent hauria hagut de dedicar part del seu temps al treball esgotador de producció d'aliments. Avui, No obstant això, l'u. Oficina del cens dels comtes sobre 2 milions "operadors de granja principal" als Estats Units. Fan aproximadament 1 per cent de la població adulta.

Gràcies a ells, 99 per cent dels nord-Americans poden fer coses que no sigui planta camps llavors i herba per viure. Poden treballar en hospitals o biblioteques o fàbriques o restaurants — tot perquè una minoria de compatriotes seus subministraments d'aliments.

En el moment de la Fundació del nostre país, sobre 90 per cent dels nord-Americans estaven implicats en l'agricultura. Un d'ells, per descomptat, va ser George Washington: Vivia en una granja a Mount Vernon.

Abraham Lincoln va créixer en una granja, però va romandre un pagès. En canvi, va ser un advocat, un exemple de producció d'aliments com millor ja era permetent a la gent a seguir crides noves. Quan Lincoln va ser elegit president, sobre 60 per cent dels nord-Americans va treballar en l'agricultura.

El percentatge dels nord-Americans que són els agricultors va seguir decaient. Quan els jornalers es va convertir en un firat federal en 1894, aproximadament quatre de cada deu nord-Americans va treballar en l'agricultura. Durant la Segona Guerra Mundial, aquesta xifra es va reduir a gairebé un de cada cinc. Per 1970, pagesos format per només 5 per cent dels EUA. força de treball.

I avui, Som un-percenters.

Aquest és un triomf de la productivitat de la plantilla, com menor nombre de persones han tornat responsable més grans recompenses de menjar.

He vist aquesta transició a la meva pròpia granja. El meu pare i oncle cria sobre 300 hectàrees de central Illinois. Meus dos germans i jo va assumir l'operació i ampliar-lo. Avui, Creixem blat de moro i soja sobre 3,000 hectàrees.

Així hem arribat des de 300 hectàrees que admet dues famílies a 3,000 hectàrees que donen suport a tres famílies.

Treballem dur, però no treballem més difícil que el meu pare feia. En canvi, tenim millors eines, de tecnologies avançades de llavor a combina que pot collir vuit files a la vegada. També tenim expectatives més: El que hauria estat una collita per a una generació anterior seria una decepció ens.

El meu fill em seguirà en l'agricultura, però les meves filles no. Un d'ells treballa per una companyia d'assegurances. L'altre és un conseller de llocs de treball en una escola. Perquè els agricultors americans són tan bones al cultiu d'aliments, es puguin seguir aquestes altres carreres per la seva pròpia satisfacció així com la prestació d'altres.

De tots qualitat de vida és millor.

Però també cal reconèixer els reptes dels nostres dies especials. Com menys granja de persones, més estan desconnectats de la producció d'aliments — i tenen una comprensió pobra dels què en realitat fer agricultors.

Deixar el registre Mostra el que vaig passar tant de temps davant un ordinador analitzant rendiment dades i mercaderia preus com jo al volant d'un tractor. I que no porten una granota.

La desconnexió creixent entre agricultors i no-grangers porta a confusió sobre tot dels OGM a protecció de cultius — i sovint de mala normativa i modes de consum que tenen poc sentit per les persones que estan tant els millors productors d'aliments en la història del món, així com treballadors que viuen més proper a la terra i el medi ambient que gairebé ningú als Estats Units.

No voldria canviar els llocs amb el meu pare, tornant a l'agricultura ho que va fer. M'agrada la sofisticació i la productivitat de l'agricultura actual i la manera que habilitar persones seguir altres professions.

També m'agradaria que més nord-Americans s'agraeix per a nosaltres, "sostenibilitat" no és només una paraula de moda. Això és el que fem per viure.

El dia del treball, Anem a recordar als conductors de camions, infermeres, aletes d'hamburguesa, i tots els altres que treballa dur — i també el un-percenters que fan tant de la nostra població activa divers i evolució possible.