Algunes persones poden triar entre Coca-Cola i Pepsi a cegues degustar proves. Només uns pocs poden explicar què separa Borbó de whisky. I sovint es necessita un pare per saber quin dels bessons és que.

Però ningú, absolutament ningú — podeu dir la diferència entre sucre procedent de cultius OGM i sucre que no.

Vostè pot mirar el sucre amb els ulls. Podeu provar-ho amb la boca. Pots tenir experts científics estudiar a nivell molecular amb gas-espectròmetre Ultra-potent anàlisi.

I encara, ningú pot dir la diferència.

Així que per què algú voldria l'u. Departament d'agricultura per tractar?

Uns activistes anti-biotecnològics estan exigint que l'USDA fer l'intent va, com a part d'una nova llei federal de la divulgació OGM. En els propers mesos, reguladors proposarà una sèrie de normes específiques, i un dels primers que hauran de considerar involucra productes refinats.

“USDA’s biggest task in writing the rule may be deciding whether highly refined products like beet sugar, oli de soja, i xarop de blat de moro alt en fructosa hauria de ser etiquetats perquè es deriven de les plantes modificades genèticament,"escriure Agri-pols, un butlletí setmanal.

Això pot ser una tasca gran, però té una resposta simple: No té sentit posar Etiquetes d'OMG en productes altament refinades.

Al juliol, President Obama va signar la Llei d'etiquetatge de menjar precisa i segur, van passar unes setmanes abans per majories bipartidista al Congrés. Es destruïa l'amenaça dels Estats creant un mosaic confús de car i contradictòria normativa d'etiquetatge d'aliments amb ingredients d'OMG. A canvi, mandat de la Llei estàndards nacionals — i ara és fins a funcionaris USDA per proposar el que això significa en la pràctica.

Lògica suggeriria que un aliment han de portar una etiqueta d'OMG només quan algun element que es remunta a una font d'OMG.

Amb productes altament refinades, No obstant això, Això és impossible — i sucre ofereix un gran exemple de per què.

Creixen la remolatxa sucrera en sobre 7,000 acres d'Idaho, i també pertanyen a una cooperativa que subministra sobre 10 per cent de sucre dels Estats Units.

Preferim creixent remolatxa transgènics perquè tinguin sentit econòmic i ambiental, ajudant els agricultors com jo lluita males herbes i els recursos naturals de conservar com produïm més aliments menys terra que mai.

Quan vam collir nostre remolatxa, ens aturem les arrels cònics que contenen una alta concentració de sacarosa. A continuació ens a rodanxes en tires que semblen fregides. Llavors podem bullir aquestes peces, alliberar la sacarosa de la fibra. Finalment, que s'evapori l'aigua i Crystalize en la sacarosa, produir el sucre blanc pur que comprar en botigues de queviures.

En el moment en aquest intens procés de refinament converteix els cultius en grànuls de sucre, ho ha esborrat qualsevol indicació que la planta original va ser el producte de la biotecnologia.

Fins i tot si això no, això no molta matèria: Els aliments transgènics són segurs i saludables de menjar, acord amb tothom que ha examinat de la matèria, des de l'Associació Mèdica americana a l'organització mundial de la salut.

Encara res distingeix el sucre de la remolatxa OGM del sucre de remolatxa ecològica. Són totalment el mateix, tot el camí fins al nivell molecular.

Així que per què anàvem a voler sucre etiqueta com a transgènics o no transgènics? No té cap sentit.

També seria una mentida.

Podem etiquetar productes per informar els consumidors sobre els seus continguts. Colpejant una etiqueta d'OGM un paquet de sucre, No obstant això, vols revelar res sobre la composició del sucre. Simplement vols identifica un mode de producció agrícola.

Que no és un segell d'aliments. Això és una etiqueta per a una pràctica agrícola, que no és la mateixa cosa. Pretendre en cas contrari és un acte d'ignorància o un acte d'engany, i és al marge de la Llei d'etiquetatge de menjar precisa i segur, massa.

Com reguladors desenvolupar les regles particulars que regirà els detalls de la nova llei federal, poden trobar una sèrie de preguntes espinosos amb no hi ha respostes òbvies. L'etiquetatge de productes altament refinades, No obstant això, no és un d'ells.

Aquest és un cas clar d'una norma que no necessita ser escrit.