La 2016 U. Eleccions presidencials presenta votants amb una elecció important — però sobre un tema que importa molt als agricultors i ramaders, sembla a primer cop d'ull per oferir cap elecció en tots.

En el tema del lliure comerç, Hillary Clinton i Donald Trump són gairebé indistingibles. Són els dos contra.

Que hem convertit en isolationists econòmics que rebutgen un llegat bipartidista de promoure el flux de béns i serveis a través de fronteres — un llegat compartida pels Presidents Ronald Reagan i Bill Clinton i que ha ajudat a fer als Estats Units la nació més pròsper del planeta.

Però són els candidats presidencials democràtiques i republicanes les úniques opcions per als electors que veure el comerç com una oportunitat més que una amenaça?

Hi ha una altra opció que he estat veient: Gary Johnson, el candidat a la presidència del llibertari.

Pot ser un candidat del tercer partit, però el lliure comerç ofereix que un segona manera i un aparent clara elecció.

Deixi'm començar dient que no ha decidit com vaig votar al novembre. No estic personalment satisfet amb l'elecció de Clinton vs. Trump, però encara estic veient i estudiar la carrera. Pot fins i tot optar per no votar presidencial gens i en canvi concentrar-se en l'estat i eleccions locals aquí a Oklahoma.

Però jo preferiria vot Presidencial — i ara, Estic mirant Gary Johnson com una opció interessant.

Ell és un 63 anys d'edat antiga republicà governador de nou Mèxic que li agrada descriure a si mateix com "fiscalment conservadora i socialment tolerants." Potser és més conegut com a pressupost equilibri partidari de legalització de drogues. És a la boleta electoral en tots els 50 Units i en molts llocs és de votació entre 10 i 15 per cent, que pot ser suficient per guanyar una invitació a debats presidencials de aquesta tardor, on hauria una oportunitat per compartir la seva visió i ampliar el seu atractiu.

El comerç, Johnson ofereix una perspectiva única entre els candidats presidencials. Mentre que Clinton i Trump tenen por de la competència estrangera, Johnson reparteix un altre missatge: "Anem a governar el món amb el comerç,", va dir en MSNBC mes passat.

Ara que és la meva idea de com podria fer Amèrica gran nou — a través de confiança lideratge i compromís positiu.

Clinton tant Trump han sortit contra la Trans Pacific Partnership, un acord comercial pendent que inclou als Estats Units i 11 altres nacions. Així té Jill Stein, el candidat presidencial del partit verd.

Com a agricultor i ramader, Veig TPP com una oportunitat de treball-creació per la meva família, així com pel meus companys habitants d'Oklahoma i estatunidencs a tot arreu. Promet impulsar les exportacions per als agricultors, ramaders, i fabricants, així com millorar preus i augmentar les opcions per als consumidors.

Clinton i Trump menyspreen TPP. Trump ha qualificat "horrible" i "terrible". Clinton, que va elogiar TPP com a secretari d'estat, fet l'afirmació més fort contra el d'agost 11: "Vaig oposar ara, A oposar després de les eleccions, i jo estaré oposar com a president."

Gary Johnson és diferent. «Lliure comerç ha de potenciar de forma molt gran,", va dir Fox negocis mes passat. Com l'ex governador d'un estat de frontera, sap per què té sentit els nord-americans d'intercanvi de béns i serveis amb persones d'altres països.

Ell també afavoreix TPP. "És un document perfecte? Probablement no,"va dir polític. "Però basat en la meva comprensió del document, Em vols suport a això."

Companya de Johnson és Bill Weld, un ex governador republicà de Massachusetts. "Estic convençut que TPP és bona política,"va dir el Washington Times. "S'està plantant la... grans a Àsia econòmica bandera, i que val molt a nosaltres."

Suport per mitjà TPP que el bitllet llibertari de Johnson-soldadura és la millor opció per a agricultors i ramaders?

Que és per a individuals agricultors i ramaders decidir sobre la seva pròpia — i estem a ponderar tot de nostres interessos agrícoles a les nostres preocupacions sobre les polítiques socials, despesa militar, i Afers exteriors.

Encara comerç ens interessa com a ciutadans nord-americans, i soldadura és oportú per fer una simple declaració de fet: "Som el bitllet només comerç lliure en la cursa".

Això dóna als agricultors i ramaders — i tots els que valorem oportunitat econòmica — molt per pensar.