La ràpida formació de govern de correu-Brexit del Regne Unit treu un element d'incertesa. David Cameron ha intervingut i com a primer ministre, Teresa maig ha mogut a 10 Downing Street, i ha format un gabinet.

En el que serà un període complicat, ens ha salvat la incertesa d'esperar dos mesos abans que el govern s'inicia el treball dur endavant.

La gran pregunta és què ve després. Com l'UK redefinir seus vincles amb la resta d'Europa? Què passa amb la resta del món? Com que afectarà UK agricultura quan ja part de la CAP?

Com un pagès, meva vida laborable sencera ha format per la Unió Europea, through the CAP and the open trade it allowed. I voted against Brexit last month. Jo estava decebut pel resultat amb inquietuds per a la pròxima generació i la nostra relació futura amb Europa. Al mateix temps, No obstant això, Totalment acceptar el resultat i crec que hauríem d'honrar la voluntat de la gent que expressa la seva preferència per sortir de la UE.

Així que ara es tracta aconseguint i sé que el meu agricultura hauran de canviar. Fins i tot pot conduir a l'agricultura millor com sistemes de suport i canvi d'accés de mercat. Els agricultors UK haurà de convertir-se en el mercat més centrat, mirant al mercat global i no dins un sistema d'EU. Aquest serà un veritable repte per aconseguir encaixar ràpid o la meva finca no pot sobreviure els canvis que ve.

Nostra feina com una nació ara és aprofitar al màxim la situació. Per als agricultors això significa preservar i ampliant els nostres oportunitats de comerç i també avançar en tecnologia agrícola. We need to be globally competitive in meeting market demands. The choice of Andrea Leadsom as Secretary of State for Environment, Aliments, i Acció Rural apareix positiu. Seu fons suggereix àmplia experiència i té l'ambició de plom.

Un dels requisits de primer del govern serà de reconstruir la seva pròpia infraestructura. Encara que l'UK ha aconseguit propis afers exteriors durant la seva pertinença a la UE, la decisió d'unir-se a la Confederació 1973 significa cedir el poder a negociar acords de comerç. Brussel·les ha dirigit aquest per a nosaltres, molts els aspectes regulatoris. Haurem de recuperar l'experiència per dur això a terme per nosaltres mateixos.

Una vegada l'Article 50 s'activa, a huge amount of work will be required to ensure we can trade effectively with the EU as a first point. I am under no illusion how difficult this will be for both sides.

-Proporcionar oportunitats per buscar nous acords comercials amb la resta del món i una idea que ja gaudeixen d'una bona quantitat d'atenció és la relació amb els Estats Units.

Una cosa és clara: El Regne Unit i als Estats Units ja són importants socis de comerç, intercanvi de més de $100 mil milions en béns de l'any passat. Emprar les companyies americanes més de 1 milions de treballadors britànics i empreses britànics emprar més de 1 milió de treballadors nord-americans, Segons Fox negoci.

Better trade ties will be an important aspect for the future but these are very early days. The new Prime Minister and Cabinet will need a period of time to address both Brexit and future trade with the wider world in a measured way.

En el front de la tecnologia, No estic segur si l'UK es convertirà en més d'acceptar els OMG i altre novel·la tècniques de reproducció. Entre els països europeus, we’ve always been the most open to innovation—but our ongoing ties to the EU will determine marketability. We will however look to lead in the science in a more open, positiu, manera compromesa de recerca i desenvolupament.

Puc predir el futur lloc-Brexit — i tant com puc afrontar-lo amb profunda preocupació, no hi ha cap altra manera de mirar a això sinó com una gran oportunitat per al canvi.