Nord-americans no pot actuar amb prou rapidesa per defensar-se contra el virus de la Zika — i per a mi, es tracta de personals.

La meva filla ve a visitar-me a la Florida el mes que ve. Ella està portant els meus néts. Perquè estic fent tot el possible per assegurar-se que estan fora de perill de mosquits que transmetre malalties perilloses.

Ara és un moment per a la vigilància especial. La setmana passada, els centres per al Control de malalties i prevenció va informar que tres fills han nascut als Estats Units amb defectes de naixement causades pel virus de la Zika. Un altre tres embarassos va portar a que l'Agència anomena relacionats amb Zika "pèrdua de l'embaràs" — un terme vaga que poden incloure avortaments i avortaments.

Registre de l'embaràs de la CDC Zika ha identificat 234 dones embarassades en el país que estan infectades amb el virus de Zika. Investigadors encara estan aprenent sobre aquesta malaltia, però actualment estimen que tants com 15 per cent dels embarassos aquestes donarà lloc a defectes de naixement.

El pitjor defecte de naixement de relacionats amb la Zika pot ser microcefàlia, en què els nadons neixen amb cervells anormalment petits. Aquest és un mal tota la vida i hi ha cura coneguda. Al Brasil, Quin és l'epicentre de l'esclat de Zika, els funcionaris han confirmat gairebé 1,500 casos de nadons nascuts amb microcefàlia.

Als Estats Units, totes les dones embarassades que actualment porta el virus Zika sembla haver contret durant viatges estrangeres, des de la picada del mosquit o de tenir relacions sexuals amb una persona infectada.

Mes passat, un grup de metges i professionals de la salut va emetre una carta que diu per moure o ajornant la 2016 Jocs Olímpics d'estiu, organitzat per Brasil. Aproximadament mig un milió turistes estrangers s'espera per visitar la nació tropical per als Jocs.

Ministeri de salut de l'organització mundial de la salut i el Brasil han va treure importància el risc, dient que els jocs han d'anar a.

El meu pressentiment és que a mesura que ens acostem a l'inici dels Jocs Olímpics, la inauguració està prevista per a l'agost 5 a Rio de Janeiro-anem a saber molt més sobre el virus de Zika. I probablement és només una qüestió de temps abans que CDC identifica un cas d'infecció Zika que té lloc dins les nostres fronteres.

És per això que estic prenent acció agressiva ara mateix.

Darrere de la nostra casa és una piscina, que els meus néts utilitzarà. A prop de la piscina és un sobreeixidor, on recull aigua estancada.

Anomenem oficina de control de mosquits de la nostra comarca. Un oficial va visitar la nostra propietat i confirma que el desguàs i l'aigua rància són ideals per a la cria de mosquits. Així tractem amb grànuls de l'aigua — una solució impermanent que ens haurem de repetir cada mes o després de cada episodi de pluges greus.

Ens estan reaccionant? La meva filla no està embarassada i no planeja quedar-se embarassada. Meus néts són més enllà de qualsevol amenaça microcefàlia. Mosquits no semblen encara han portat el virus Zika al meu racó del món.

I sé que no hi ha cap tal cosa com viure lliure de risc. Cada vegada que aconseguim en els nostres cotxes, prenem una oportunitat.

Quan es tracta de virus de la Zika i la meva família, No obstant això, Vaig a fer el pugui. Si faig un error, Vull fer-ho a la direcció de la sobreprotecció i no sota la protecció.

Per a mi, Això significa que el tractament d'un sobreeixidor a prop de casa meva.

Per al nostre govern federal, Això ha de significar molt més. El president Obama ha demanat $1.8 mil milions per finançar els esforços de prevenció d'emergència i els funcionaris han desviat $590 milions en no utilitzats esforços Ebola prevenció — però fins ara no pot acceptar Congrés en una apropiació.

Al mateix temps, la Food and Drug Administration està estudiant un pla d'eradicació-mosquit que utilitza mètodes provats de la modificació genètica per reduir l'amenaça de Zika. Com més aviat es procedeix a proves reals i implementació, millor.

Zika representa una crisi previsible. Hem escoltat els avisos. Estem veient els efectes.

Qui mira "Joc de trons" saber el mantra: "L'hivern està arribant."

Ara mateix, en el món real, podríem dir: "Està arribant Zika."

Ens cal preparar. Estic fent el que puc per protegir les persones que estimo.

Si tots fem nostra part.