"Quin un llarg, viatge estrany ha estat."

Durant els últims 25 mesos, Congrés ha estat considerar el paper que juga biotecnologia en l'agricultura i la societat i si els aliments amb genèticament modificats en els ingredients han de portar una etiqueta especial obligatori.

Jo mai he recolzat la idea que requereixen Etiquetes d'aliments amb ingredients d'OMG. Aquesta és una tecnologia segura i provada, com hem sabut durant anys i com l'Acadèmia Nacional de Ciències va afirmar en un informe complet al maig. El que és més, anti-tecnologia grups tenen conspirà per utilitzar Etiquetes com una eina per aixecant les alarmes infundades en consumidors i en última instància conduir a l'ús de la pràctica.

Perquè sempre he pensat Etiquetes transgènics ha de ser voluntària en lloc d'obligatori.

Però molts nord-Americans han dit que volen l'etiquetatge. Legisladors a la meva casa estat de Vermont respost passant un conjunt de regles oneroses que durà a terme poc més enllà fent pujar els preus i stigmatizing aliments assegurances. Altres Estats s'han considerat les seves pròpies versions. Sens dubte etiquetatge d'estat-per-estat crearà un malson per a comerç interestatal.

Ha arribat el moment per a un compromís i a avançar des del número.

La setmana passada, Sen. Pat Roberts, la Kansas republicà que presideix la Comissió d'agricultura del Senat que va fer. Va arribar a un compromís intel·ligent en OGM Etiquetatge amb Sen. Debbie Stabenow, el demòcrata de Michigan, que és membre de la Comissió.

Seu acord estableix normes nacionals per a l'etiquetatge d'aliments amb ingredients modificats genèticament i també elimina la normativa estatal que han amenaçat per crear un mosaic de regles confús i cars per envasament alimentari.

Els senadors es mereix felicitacions pel seu treball. En un moment quan moltes persones acusen Congrés d'estancament, ells hem arribat amb un bipartidista resposta a un problema espinós. Cada costat dóna una mica i es posa una mica — i al final, Estem tots obtindrà un sistema viable que manté aliment assequible i protegeix la innovació.

Els senadors se li va ocórrer una solució creativa. Seu bec requereix productes a revelar els ingredients d'OMG, ja sigui amb etiquetes damunt paquet, números de telèfon lliure de peatge, un lloc web, o- i aquí està la part intel ligent — codis digitals. Això significa que en el futur, compradors seria capaços d'utilitzar els seus telèfons mòbils per accedir directament a les dades addicionals sobre el que està comprant, des als passadissos de les botigues de queviures. I per cert, Aquests codis digitals-resposta ràpida o codis QR- no són nous. Que han existit des de la dècada de 1990, guanyant en popularitat en els mitjans a finals de 2000.

Aquesta regla flexible exigeix la divulgació però també dóna companyies d'aliments l'oportunitat de proporcionar més informació que el que es pot ficar al costat d'un paquet. Imagini's llocs web que no només explicar que productes contenen OMG, però també per què els agricultors optar per utilitzar-los i com són segures.

A canvi, Units perdria l'autoritat per promulgar OGM Etiquetatge normativa que difereixen d'aquestes normes federals. Significa llei que de Vermont, formalment que entra en vigor el juliol 1, vols ser anul • lada.

Aquestes són les peces principals de l'acord, però la factura també presenta detalls sensibles. Inclou una definició prudent de "l'enginyeria genètica,"limitar la seva aplicació als mètodes d'ADN recombinant popular actual i en cap cas restringint les tècniques emergents de gen edició i interferència d'ARN. També proposa que menjar certificat com a ecològic ara podria ser Etiquetat com no-OGM, que és una cosa que ha tractat la indústria d'aliments ecològics.

El que és més, productes lactis i carnis no seran considerats com OGM només perquè els animals han menjat OGM alimentar. A més a més, restaurants i fabricants d'aliments petit rebre exempcions raonables.

"Compromís és l'advocat millor i més barat,"l'autor Robert Louis Stevenson suposadament va dir una vegada. L'ocurrència és més probable és que fer maquillatge — Stevenson probablement mai pronunciar-lo, però la línia resumeix perfectament els avantatges d'aquest acord.

L'acord de Roberts-Stabenow promet posar fi a una controvèrsia política que ha aconseguit poc més enllà la confusa de gent comú sobre el que és en els aliments. També destrueix la necessitat d'iniciatives de vot costós i litigis.

Queda molt per fer. El Senat plena encara ha d'aprovar l'acord, que significa aconseguir 60 vots de Republicans i demòcrates. La casa va abordar l'etiquetatge amb la seva pròpia factura bipartidista l'any passat, però seu enfocament estancat en el Senat i ara es volen prendre aquest per separat. Finalment, President Obama haurà de signar el producte final — una cosa que sembla probable que el, donada la declaració favorable del Departament d'agricultura la setmana passada sobre el compromís de Roberts-Stabenow.

Res d'això es garanteix. I tots voldrem donar una ullada de prop la llengua actual de la legislació, ja que serpenteja a través de Washington.

El que tenim aquí, No obstant això, és un compromís real — i que ha de satisfer a tots els que dóna suport a menjar segura i assequible.