Confiï en la ciència i jugar amb les regles.

És així de simple.

La Protecció Ambiental Agència ha de recordar aquests dos principis que creu sobre una tecnologia de protecció de conreus que ajuda els agricultors mantenir els insectes fora ametlles, cacauets, pomes, taronges, cotó, i més.

Grups d'activistes han apuntat ara chlorpyrifos: Used around the world to control pests and one of the most widely used insecticides in the United States. Volen que l'EPA per prohibir. Seu règim requereix reguladors d'ignorar els valors orientatius: Confiï en la ciència i jugar amb les regles.

Una vegada I utilitzava chlorpyrifos a la meva granja per lluitar contra rootworm de blat de moro. Amb l'arribada de blat de moro, meu conreus han guanyat una habilitat natural i eficaç per derrotar aquestes plagues — i així que vaig deixar d'utilitzar aquest insecticida fa anys. Majoria dels cultius, No obstant això, no vénen en varietats de transgènics. Per a molts pagesos, chlorpyrifos segueix sent una excel·lent opció per el cultiu de plantes sanes i aportant aliments nutritius al mercat.

L'EPA ha decidit fer una nova ullada a aquest producte familiar. Això té sentit perquè un fort sistema de bona normativa permet la revisió periòdica.

El problema és que l'agència pot decidir allunyar-se seus provat i veritable mètodes d'avaluació, abandonar els seus compromisos llarga a confiar en la ciència i jugar amb les regles.

El bombo activistes anti-agricultor un únic estudi que, insisteixen, planteja qüestions sobre chlorpyrifos. Afirmen haver descobert una possible connexió entre l'insecticida i desenvolupament neurològic en nens.

Jo sóc un pagès que porta les samarretes estampades i impulsa un tractor, no és doctor. titular que esports un pelatge blanc i treballa en un laboratori. Així que no vaig a pretendre ser una cosa que no estic. Encara he seguit el debat amb interès, i estic impressionat pel que molts científics han dit sobre l'estudi d'anti-chlorpyrifos: L'EPA ha desatendre'l perquè encara que es compleix amb els estàndards professionals molts, va ser dissenyat amb la finalitat de recerca general en comptes de Consell Regulador.

Per a una cosa, l'estudi no estàndards científics necessaris d'estudis de registre de plaguicides, perquè les dades subjacents no són de domini públic i no tan sols ha donat a l'EPA. En una reunió d'EPA el mes passat, Jeffrey Fisher de la Food and Drug Administration aquest anomenat "flabbergasting".

D'altra banda, en confiar en un sol, estudis universitaris no replicats en lloc de centenars de proves animal-Toxicologia tradicionals que són fonamentals per a les avaluacions de seguretat i salut, EPA estarien prenent un pas radical allunyat de 40 anys de pràctiques estàndards. Dues vegades en el passat, la de EPA panells consultius científics han fortament va advertir contra prendre aquest camí.

Vaig a tractar això cap amunt de pagès-parlar de suma: Permetent aquest estudi informar política és com utilitzar una recol·lectora de plantar llavors. És l'eina malament per al treball.

Hi ha molt perquè es tracta més que el destí d'un producte de protecció de conreus sola-. Això va al cor de com el nostre govern avalua i aplica les dades. Com a periodista pel Bloomberg BNA últimament observades, la disputa chlorpyrifos "pot portar a un canvi de mar."

El risc és que el nostre govern vols avalen la innovació-estrangulament "principi de precaució,"un viciat enfocament a la normativa que eleva petits dubtes a posicions d'importància suprema. Àmplia acceptació d'aquest concepte half-baked ha sufocat tecnologia agrícola a Europa, on els agricultors no tenen accés a moltes de les eines de protecció de cultius perfectament segur que nord-Americans i d'altres admetien per.

En les converses de comerç en curs del nostre país amb la Unió Europea, l'EPA ha argumentat contra la propagació del "principi precaució". Que també ha de resistir la propagació d'aquesta mala idea aquí a casa, on podem gaudir d'un robust sistema regulador, arrelada en la ciència so i regit per normes previsibles que tothom entén.

Ja podem errar pel costat de rigor. Desenvolupar un nou producte protecció de conreus costa una mitjana de $286 milions, Segons Phillips McDougall, una empresa de consultoria. En els últims cinc anys, aquesta xifra costós ha augmentat en més de 21 per cent.

Últim panell científic de l'EPA, publicarà un reportatge sobre la chlorpyrifos per juliol 21 i l'EPA emetrà una sentència final al final de l'any.

Esperem que l'Agència s'enganxa als conceptes — i confia en la ciència i juga amb les regles.