Agricultors del món han passat una fita notable: Nosaltres només he plantat acre de 5-bilionèsima part del món de cultius genèticament modificats.

No sabem exactament on passava o fins i tot en quin dia se li va ocórrer. Però sabem que això ha han tingut lloc aquesta primavera, probablement en l'hemisferi nord, segons les estadístiques, mantingut per la xarxa Global de pagès (Antigament veritat sobre comerç & Tecnologia), que ha seguit la global plantació i collita d'aquests conreus notables durant anys.

Possiblement va passar a l'Índia — i fins i tot hi ha una petita possibilitat que van a la meva petita granja a Hanumangarh a l'estat del Rajasthan, on vaig créixer cotó GM com convencionals varietats de blat, mostassa, fesols, i algunes verdures.

Sóc capaç de dir que els cultius transgènics han transformat la meva vida per a millor. El món necessita més d'ells — i govern de l'Índia ha d'aprovar noves classes perquè els agricultors i els consumidors per igual puguin gaudir els enormes beneficis.

Abans de cotó GM, vam ruixar gairebé cada dia alternativa nostres camps amb pesticides, i encara amb prou feines podia controlar la bollworms. Ells devastat nostres cultius. Sort per a mi, el meu granja es va convertir en un camp de proves per cotó de GM en 2003, i vaig veure de primera mà com aquestes plantes posseïa una capacitat natural per defensar-se de plagues. Jo estava convençut que això havia de ser un joc de canviador per als agricultors, i em vaig convertir en un dels primers grangers de l'Índia a adoptar aquesta tecnologia.

Gràcies al cotó GM, Vaig ser capaç de donar una bona educació als meus dos fills. També renovat casa meva per primera vegada en 20 anys. El meu veí, que la mateixa quantitat de terra de granges, va ser un adoptant final. Hi ha una gran diferència en la nostra qualitat de vida.

Quan l'Índia els agricultors veure els beneficis de la tecnologia de GM, van ser molt ràpid per adoptar aquestes llavors. Avui, 95 percentatge de tot el cotó cultivat a l'Índia és GM — i l'any passat, L'Índia es va convertir en productor principal del món de cotó, relliscades per davant de la Xina, per quedar bé davant dels Estats Units, que ocupa una llunyana tercera.

Malgrat tot aquest èxit, nosaltres no han mantingut amb la resta del món. En 2010, nostre govern va prohibir la comercialització d'albergínia GM, una collita bàsic. (Americans en diuen "albergínies"). Això és una vergonya, ja al cultiu reeixit de albergínia requereix plaguicides ruixa cada tres o quatre dies. Fent d'albergínia, el que hem fet ja per cotó faria tot el millor: Agricultors vols estalviar diners i millorar la seva salut, consumidors vols parar de preocupar de residu, i vols prosperar insectes útils.

El problema no és ciència — sabem com fer l'albergínia GM — sinó més aviat política, perquè els nostres dirigents polítics s'han negat a fer-nos tenir accés a les tecnologies bàsiques que els agricultors en molts altres països donar per fet.

Índia ha d'abraçar totes les formes de l'agricultura GM perquè hem de créixer més menjar menys terra. Tenim més de 1.2 mil milions de persones-gairebé un de cada cinc en terra — però només uns 2.5 per cent dels recursos del planeta terra i aigua.

Hem substituït el carro bullock amb l'automòbil, el cable de telègraf amb el telèfon mòbil, i la medicina popular amb antibiòtics. Ara necessitem millorar primitius aproximacions a l'agricultura amb mètodes del segle 21 que afrontar els reptes del creixement de la població, així com la sostenibilitat econòmica i ambiental.

Cultius transgènics no només ens pot ajudar a créixer més aliments, ens conrear aliments millor poden ajudar. Lluitarem malnutrició desenvolupar cultius transgènics que és fortificada amb addicionals vitamines i minerals. Podem també obtindrà un escut contra el canvi climàtic com podem millorar la tolerància de sequera i inundacions.

Tot el que necessitem és la voluntat política de deixar els nostre coneixements científics aprofitar aquesta tecnologia provada.

En 28 països en les últimes dues dècades, van haver obtingut més de $150 milions de dòlars en beneficis, Segons el servei internacional per a l'adquisició d'aplicacions Agri-biotecnologia (ISAAA), que conèixer el seu informe anual 20 mes passat.

Allà on els agricultors han tingut una opció, He saltaven a l'oportunitat de créixer els cultius transgènics. Necessitem tecnologia GM no només per ajudar a eliminar la fam del món, però també, treballem per a les generacions futures sans i ben alimentats.

Més que estem autoritzats a plantar-los, millor farem, com ens movem el futur i va colpejar a nous mil milions-marcador fites.