Govern del meu país, prefereixo veure gent matar de fam que els permeti menjar aliments genèticament modificats.

Que és la única conclusió a extreure de l'anunci al febrer que Zimbabwe rebutjarà qualsevol ajuda alimentària que ve en forma d'OMG, Malgrat el fet que ens està patint de nostre sequera pitjor en dues dècades i fins a 3 milions de persones necessiten ajuda d'emergència.

"La posició del govern és molt clar,"deia Joseph Made, el ministre d'agricultura. "No acceptem OGM com que són de protecció del medi ambient des del punt de vista de gra."

Així que el meu país – un país que no pot alimentar-se – rebutjarà el milions arreu del món menja amb seguretat cada dia com una font de calories convencional. No importa si l'ajuda arriba com a aliment o pinsos per a animals: Inspectors de costums s'assegurarà res d'això arriba a boques famolenques.

Quan es tracta d'OMG, ens sembla que millor estigui morts que alimenta.

La sequera que assola granja de la meva família, que no es produeixen gairebé blat de moro o sorgo enguany.

Estem curt de diners i la sequera ha provocat els preus es disparen, fins i tot per les més senzilles de mercaderies. En els mercats, cols la mida de pilotes de tennis vendre per USD$ 1.

La gent està desesperada per al treball. Fa poc vaig veure un home l'edat del meu avi portar una aixada de casa en casa, intentant negociar qualsevol treball podria oferir per a un àpat. Va acabar realitzant tasques de pati del darrere per a una tassa de te.

El rebuig de l'ajuda d'aliments transgènics és una indignació humanitària — un desastre artificial construït sobre un desastre natural. Encara una cosa pitjor mentides darrere d'ell: una negació de la ciència. Els OMG suposen cap amenaça per la salut humana, com sap cada agència científic i regulatori que ha estudiat els. També són bons positiva per al medi ambient, que permet als agricultors lluitar contra l'erosió del sòl, reduir els gasos d'efecte hivernacle, i -més important-créixer més menjar menys terra.

Fa massa temps, No obstant això, Països africans mirat a Europa per al lideratge econòmic i intel·lectual — i he acceptem oposició escombrat Europa els OMG.

La diferència és que Europa és un continent ric que poden permetre aquest luxe ideològica. A l'Àfrica, no podem. La pobresa de mòlta és normal aquí. Necessitem un sector agrari que es manté amb el creixement de la població, més que un que manté en endarrerir.

Un grapat de països africans apreciar el valor dels OMG. Només a través de la frontera sud de Zimbabwe es troba a Sud-àfrica, on els agricultors estan creixent més de 5 milions d'hectàrees de blat de moro. A Burkina Faso, agricultors plantar cotó d'OMG. Principis d'any, Kenya aprovat judicis de camp de blat de moro i comercialització podria venir següent.

Però aquests punts brillants són les rares excepcions, demostrant la regla trist que a l'Àfrica, els agricultors no tenen accés a les tecnologies de llavor bàsica que els nostres companys als Estats Units, Brasil, i l'Índia donar per sentat com es produeixen rècord collites.

Hi ha solucions fàcils a una sequera, i els OMG no provocar la pluja caiguda a Zimbabwe. Encara la sequera pot respondre al propòsit útil de destacant la bogeria de l'extremisme Àfrica anti-OMG.

Ara mateix, necessitem aquests els OMG en forma d'ajuda alimentària d'emergència. Aviat, hem de gaudir-los com una part normal de la producció agrària i alimentària.

Una versió d'aquesta columna per primer cop a El diari de Wall Street.