America is about to go protectionist. Now I’m scared.

Almenys es veu d'aquesta manera després de les eleccions el dimarts, Quan els candidats presidencials front-running — demòcrata Hillary Clinton i republicà Donald Trump — va obtenir grans victòries en grans Estats.

Tots dos han passat bona part d'aquesta campanya de recuperació lliure comerç. Que la culpa el flux de béns i serveis a través de les fronteres de molts dels nostres pluricultural. Clinton ha denunciat un pacte del Pacífic de comerç que ella dóna suport un cop i Trump té tot però es va comprometre una guerra de comerç amb la Xina.

Per empitjorar, seus principals rivals — Sanders de Bernie Demòcrata i republicà Ted Cruz — també han abraçat proteccionisme. Fregadores és un creient permanent mentre Cruz convertits a l'aïllacionisme econòmica l'any passat, en un acte descarada d'oportunisme polític.

El punt brillant només dimarts vi de victòria del republicà John Kasich a Ohio. Suspensió amb Marco Rubio de la campanya, Kasich és ara el candidat presidencial només important que parli favorablement sobre lliure comerç.

Així les coses semblen força dolents per al comerç, però la realitat pot ser fins i tot pitjor.

Aquesta és la lliçó que aprenia el passat cap setmana, a la convenció republicana de Fayette County, Iowa, on visc i granja. Nostra comarca rural és casa a sobre 20,000 persones, i estem totalment dependents de l'agricultura. Exportem a mig nostres soja als clients en altres països. Al voltant d'un quart de la nostra carn de porc i 20 per cent dels nostre blat de moro també vaixells a l'estranger.

En altres paraules, vivim en un estat sense litoral en el heartland d'Amèrica, però estem connectats a una economia global. Encara que ningú no ens es confonen per rics, Gaudim d'un bon nivell de vida — que tindríem si no podia venem els nostres productes de granja a la gent en terres estrangeres.

Si algú ha d'apreciar la importància del comerç, ens és.

Al caucus d'Iowa del mes passat, Vaig proposar un tauló en suport de l'Associació Trans Pacific (TPP), un acord comercial pendent que milloraria la capacitat dels agricultors a vendre els nostres productes a països com Japó, Malàisia, i Vietnam.

Li vaig oferir perquè tants candidats presidencials havien condemnat comerç, com si les parets i les tarifes poden ens porten a la prosperitat. Es pot ’ t. Jo volia fer la meva part per enviar un missatge diferent.

La meva proposta va anar a la Comissió de la plataforma, i m'esperava que vingués amunt una altra vegada a la trobada Comarcal de cap setmana passat.

Això és exactament el que va passar, excepte que no compleixen amb l'aprovació fàcil havia imaginat. En canvi, ser reescrit meu tauló. Més que una declaració en suport de TPP, -lo deformat en un comunicat que s'oposa al TPP.

"Tothom en aquesta sala els oficis amb el món,"Jo vaig dir. “This is about our survival.” My prosperity is their prosperity. We are all in this business together.

No importa. La biga anti-TPP va passar per un ampli marge. Jo estava sorprès i espantat.

La declaració en última instància, no fer-ho en la nostra plataforma Comarcal, però només perquè la parlamentària va governar contra jardins processal. Però ell no podia esborrar el sentiment. Els meus veïns de dependent de comerç ara semblen pensar ens perjudica a comerç.

Ho fan els nostres joves. Quan la Comissió de joventut de la nostra comarca va informar sobre pròpia deliberacions, es va anunciar l'adopció d'una sola posició: oposició lliure comerç.

Els psicòlegs tenen un terme per a l'ansietat que prové de trobar-se a la nova informació que conflictes amb les nostres creences fonamentals: dissonància cognitiva. Això és exactament el Estic patint ara mateix, com puc veure els veïns que depèn de les exportacions girar contra comerç.

És com si els fets de la nostra vida no importa.

Espero que recuperar-se de aquestes passions proteccionista, veure en el temps que són només una momentània i imprudent dèria provocat per la retòrica calent d'una temporada de la campanya.

En altres paraules, Espero que ens vindrà a nostres sentits.

Fent que, No obstant això, tindrà el lideratge. Si no podem tenir aquest tipus de lideratge dels nostres candidats presidencials a la part superior, haurà de venir des de baix. Els agricultors hauran de parlar, explicar a una persona en un moment per què estem ara mateix comerç i per què haurem de comerç encara més en el futur.

I choose to speak up now. Will you join me?