Ningú dirà quants diners Sen. Debbie Stabenow plantejades en un recaptador de fons patrocinats per la indústria alimentària orgànic 11 de març-el demòcrata de Michigan tant seus donants estan mantenint mamà — però no hi ha cap dubte sobre el que va fer només uns dies més tard.

Ella va sortir contra un projecte de llei de Pro-consumidor que molts pagesos donen suport però que seu finançadors s'havia instar a oposar-se.

Quan reporters de The Hill li va preguntar sobre el cronometratge curiós, Personal de Stabenow va seves preguntes. En altres paraules: Desplaça't! Res a veure aquí!

Encara hi ha alguna cosa a veure: L'aparició de la indústria $35 mil milions-ecològics com una força important a Washington, on es busca comprar influència entre els legisladors que estan disposats a manipular el poder de govern per aconseguir un avantatge competitiu inapreciable en botigues de queviures d'Amèrica.

Els aliments ecològics és una de les històries de gran èxit comercial dels últims anys. Com una contínua ramader, Jo he vist el seu creixement amb admiració i sorpresa. Com a membre dels panells consultius d'USDA, He intentat ajudar a desenvolupar normes i regulacions que permeten prosperar. Respecte als agricultors que opten per participar en aquest sector de la nostra economia agrícola, així com els consumidors que prefereixen aliments ecològics, per qualsevol raó.

Anem a recordar, No obstant això, que els aliments ecològics s'ha convertit en un gran negoci — i ara pretén pressionar els legisladors per financen la talla de Stabenow, qui és el membre Comitè del Senat en l'agricultura.

D'una oficina només un bloc des del Capitoli, l'Associació de comerç orgànic ha provat durant anys d'exigir Etiquetes d'advertència en aliments amb ingredients modificats genèticament. Encara que els seus doctors espín han sorgit amb consignes convincents sobre com els consumidors tenen un "dret a saber" què és en els aliments, agenda real del grup és per espantar a la gent a pensar que els aliments poden contenir els ingredients que es beneficien de la tecnologia d'OMG i són saludables.

Stabenow senador fins i tot sap la veritat. "Principals organitzacions sanitàries com l'Associació Mèdica americana, l'Acadèmia Nacional de Ciències, la FDA, [i] l'organització de salut mundial tots diuen que no hi ha proves que els OMG no són segures,"ella ha dit, Segons Huffington Post.

És per això que la "informació nutricional" que apareixen en els aliments paquets estan en silenci sobre la qüestió dels OMG. La ciència és clar: Els OMG són segurs per menjar. Etiquetes obligatòries confonen els consumidors, Direcció-los de productes d'assegurances — i en els braços de subjecció de la indústria d'aliments ecològics, els productes dels quals són considerablement més cars que els aliments produïts a les granges convencionals.

Qualsevol que vol evitar els OMG ja gaudeix d'una opció excel·lent: Buscar el segell orgànic aprovat USDA.

Vermont, No obstant això, pot alterar el nostre statu quo satisfactòria. Sota una llei estatal que pren efecte al juliol, alimentació amb productes transgènics ha de portar una etiqueta especial que proporcionarà cap informació útil sobre salut i nutrició, però probablement seduirà compradors supermercat a comprar productes més costós.

Un estudi recent diu que si altres Estats segueix plom de Vermont, les seves pròpies normes d'escriptura i la creació d'un mosaic de normes confús i contradictoris, els costos de compliment forçarà la família americana típica bifurcació sobre un addicional $1,000 l'any.

Aquest impost invisible el menjar és un assalt sobre els interessos dels nord-Americans ordinaris.

Per resoldre aquest problema, dos partits majoritaris en la casa de l'any passat va passar a la caixa forta i precisa aliments Etiquetatge acte, que vols mantenir Etiquetatge coherent a través de línies d'estat.

Aquest mes, el Senat va aprovar la seva pròpia versió del projecte de llei. Llavors senador Stabenow va assistir a la marxa 11 recaptació de fons, patrocinat pel cap de l'Associació de comerç orgànic i altres directius de la indústria.

"Necessitem senador Stabenow ara més que mai,"va dir Gary Hirschberg, la companyia fa iogurt ecològic. Va citar el seu desig d'aturar esforços "per"bloquejar OGM l'etiquetatge obligatori.

El març 15, pocs dies després de recollir diners campanya de Hirschberg i altres, Senador Stabenow anava en contra de la legislació de compromís en la transparència i l'etiquetatge.

Va decidir prendre el costat d'un grup d'interès especial sobre una solució de sentit comú per dir la veritat sobre el que els agricultors conreen així com protegir els llibres de butxaca de les persones que necessiten aliments assequible.

Per desgràcia, Així és com Washington funciona aquests dies: Tot està a la venda, incloent-hi els principis de senadors que hauria de conèixer millor.