El gener 7, 2016 Bill Horan es va iniciar la primera columna per 2016 amb aquestes paraules: "Si us plau permeti'm presentar la xarxa mundial de pagès"

Bill la columna solia compartir amb vosaltres, nostres lectors, el pensament i la deliberació, que va entrar en el que esdevindria una personalització de marca del grup es coneixia com la veritat sobre comerç & Tecnologia. Vam optar convertir-se en la xarxa Global de pagès, perquè cada paraula conta una història:

  • Estem globals en el nostre impacte i la nostra geografia.
  • Som agricultors que treballen la terra.
  • Som una xarxa quals apostem per la promoció de comerç lliure i accés a les tecnologies.

He celebrem l'inici del nou any. Ens he anunciat el nou nom. Avui, Estem encantats de desvelar la nostra nova mirada! Durant els últims 16 anys, He estat capaç de llegir i escoltar "els nostres veritats" sobre el comerç i la tecnologia a través de columnes, podcasts i xerrades amb la web TATT servint com a base de la plataforma de comunicació TATT. Últimament, ens he ampliat el nostre lliurament del missatge mitjançant la construcció d'una presència en mitjans de comunicació social, que no existia fins i tot quan es va començar!

El nou Lloc web de pagès xarxa global és una eina de recurs que és fàcil d'utilitzar i conté la informació que necessites estar al dia sobre els temes de comerç i tecnologia d'accés i el seu impacte del món alimentari i nutricional seguretat. Tot això li lliura amb la veu i la Perspectiva d'un pagès global.

Això columna de la setmana és autor d'els Tim Burrack, un pagès de Iowa i membre del Consell GFN que té previst participar en el conclave de Iowa presidencial el dilluns, Febrer 1. El que notareu immediatament és com la nova web destaca el comentari de Tim com l'article en una pàgina d'edició que es dedica al comerç. En aquesta mateixa pàgina, trobareu lectures recomanades en el tema així com columnes anteriors escrit per membres de la xarxa mundial de pagès sobre temes similars. Una finestreta única per a tot el que vulguis saber sobre el comerç i política! Si vostè està interessat en la Trans Pacific Partnership-hi ha una pàgina d'edició per a aquest tema també! I hem fet el mateix en el costat de tecnologia. El nostre objectiu és aconseguir la informació que vostè està buscant més eficient i eficaç com sigui possible.

Et convidem a recórrer el recinte, compartir-lo amb els teus amics i deixi ns saber què pensa. La nostra missió continua sent el mateix: Portar les autèntiques veus d'homes i dones que ocupen les primeres línies de l'alimentació del món en el debat públic sobre els beneficis de lliure comerç i Tecnologia Agroalimentària.