"La gent no vol menjar-se,"reclamat Dana Perls, referint-se a genèticament modificat salmó.

Quan aquest activista professional parlat amb el Washington Post, ella ha deixat clar que parla només per si mateixa.

That’s because I’m a person who really does want to eat more salmon and I’m glad that biotechnology will make it easier for me to buy it: No puc esperar per posar un tros de la seva carn de color rosa a l'extrem de la forquilla.

Fa dues setmanes, la Food and Drug Administration aprovat salmó de GM per al consum humà. Després de gairebé dues dècades d'estudi, científics de l'Agència va concloure que hi ha "biològicament rellevants diferències" entre GM convencional i salmó salmó elevada en piscifactories o en estat salvatge.

M'encanta menjar salmó — i aquest nou producte promet ser tan deliciós com altres tipus de salmó. "La carn és exquisit,"va dir un escriptor d'aliments, d'acord amb Vox. "Mantegosa, llum, sucoses. Igual que el salmó ha de ser."

Gust és només una de les raons per què estic mirant endavant a l'arribada de salmó GM. Bètics assequibilitat, salut, i sostenibilitat ambiental i econòmica.

Modificació genètica promet fer menys costós salmó. El salmó aprovats per la FDA és essencialment un salmó, amb un gen transferit d'un salmó Chinook Pacífic per promoure el creixement més ràpid i un gen d'un altre peix anomenat una mòllera oceà per fomentar el creixement de tot l'any. El salmó resultant pot arribar a mida de mercat en la meitat del temps, que requereixen menys recursos.

Així salmó GM podrà degustar bon a molt bon preu, i també serà bons per la meva salut.

Un any i mig enrere, el meu metge va posar un parell de stents en meu artèries. Llavors em va dir que millor atenció a la meva dieta, i pensar menjar peixos més perquè són una excel lent font de baixes en calories, altes en proteïnes aliments. He tractat d'afrontar aquest repte i esperem el dia quan l'assequibilitat millorada de salmó GM m'ajudarà fer-ho.

Els beneficis de salut anirà més enllà de mi i tots els altres que menja salmó GM. Ells també estendrem a l'entorn.

"La pràctica actual d'utilitzar salmó capturats com una font d'aliment no és sostenible,", va dir William Muir, un professor de genètica a la Universitat de Purdue que dóna suport a l'adveniment de salmó GM. "Oceans estan sobreexplotades."

El salmó nova ajudarà a resoldre aquell problema — a ser criats en granges de peixos, lluny de les poblacions silvestres. Ells no escapar a la natura perquè a estar separades físicament de salmó hàbitat. Fins i tot si d'alguna manera fan, No obstant això, no reprodueixen: Cada salmó de GM serà una dona estèril.

Es ll fins i tot ajuda lluita el canvi climàtic, perquè li tenen una menor empremta de carboni que no-GM salmó.

Encara que la FDA basa la seva decisió en fets científics i els anys d'estudi, alguns polítics han reaccionat mal a l'aprovació: "Jo sóc escopir boig,"va dir Sen. Lisa Murkowski, un republicà d'Alaska.

Quan ella és no escopir, Murkowski està tractant de protegir un grup d'especial interès: antics productors de salmó. M'agradaria-los bé, però no explotar connexions polítiques vàlides en el camí de les innovacions que reparteixen els productes saludables a bon preu ordinari dels consumidors.

Això és un abús de poder — i si els interessos especials sempre van guanyar, ens anava encara a fer trucades telefòniques en mecanismes rotatius amb cordes que es connecten a parets.

Estem començant a escoltar les demandes que salmó GM portar Etiquetes d'advertència. Això és una tonteria. Però, Si alguns consumidors va decidir evitar salmó GM, sempre es pot comprar peix amb envasament que diu "salvatge va cridar" o "no genèticament ideat."

Salmó GM ajudarà la nostra economia en les formes tradicionals, així. Nord-americans mengen centenars de milions de lliures de salmó cada any. Encara que alguns dels prové d'Alaska, la major part de fet és importat d'altres països. Salmó GM inicialment es produirà al Canadà i Panamà, però la tecnologia és nord-americana i podem esperar aquest aliment per esdevenir una florent indústria domèstica.

Això crearà llocs de treball en el heartland, per a persones que treballen en piscifactories als agricultors que crien el menjar el peix menjar als camioners que transportin alimentar.

Millor de tot, encara que, la possibilitat d'accedir salmó GM ajudarà gent com jo menjar bon menjar i viure una vida més llarga en un planeta saludable.

Bill Horan creix de blat de moro, soja i altres grans amb el seu germà en una granja familiar basada en Iowa Central nord. Bill voluntaris com un membre de la Junta i serveix com a president de veritat sobre comerç & Tecnologia / Xarxa global pagès (www.truthabouttrade.org).

Segueix-nos: @TruthAboutTrade i @World_Farmers a Twitter | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.