CEO Steve Ells de Chipotle s'ha embarcat en un viatge de disculpa: "El fet que ningú ha emmalaltit menjar a Chipotle és completament inacceptable per a mi i em sento profundament,"va escriure en una carta oberta aquesta setmana. (Funcionava com un anunci en els temps de Seattle, on puc llegir-lo.)

Aquesta no era la primera reacció del seu restaurant a seva última fiasco de seguretat alimentària. Aquest mes, després Chipotle Marranos encara més dels seus clients, es va optar per declarar la guerra en els centres per al Control de la malaltia en lloc d'examinar els seus estàndards de salut i neteja.

De la CDC informes mètodes són "poc ortodox i inusual,"queixar Mark Crumpacker, un alt funcionari de l'empresa.

Saps el que és inusual i poc ortodoxes? Que serveix menjar que ha fet desenes de persones malaltes, de costa a Costa, tot l'any — i llavors assenyalant un dit de culpa en una agència el delicte és aparentment a ha investigat l'extensió del dany.

La meva simpatia plena surt a les víctimes innocents que només volien un menjar decent a la cadena de menjar mexicà. Persones que visitar restaurants no ha de preocupar de contaminació. Imaginar posant aquest ordre: "Vaig a tenir un burret de carn amb arròs, fesols, i formatge — però mantenir l'E. coli!”

Al mateix temps, Jo no puc ajudar però crec que: Això no podia haver passat a una empresa més arrogant.

Chipotle ha fet un hàbit de demonizing no només funcionaris de CDC que controlar la seguretat alimentària, però també pagesos nord-americà com jo que conreen genèticament modificat cultius.

Encara en el seu lloc web, Chipotle — que presumeix de vendre "menjar amb integritat" — diferencials menteix sobre els aliments genèticament Modificats. Busca alimentar els temors dels consumidors per l'avantatge competitiu, afirmant que els científics no han arribat a un consens sobre la seguretat dels cultius transgènics o àpats elaborats amb GM ingredients. Això és clarament fals, com a centre d'investigació de Pew recents demostra enquesta dels membres de l'Associació Americana per l'avanç de la ciència.

Tot i això, Chipotle continua calúmnia agricultors ordinaris que es dediquin a pràctiques convencionals. L'any passat, la Corporació finançat fins i tot una campanya de desprestigi anomenat "cria i perillosos,"una sèrie de vídeos satírica que pretenia maqueta general nord-americà. l'agricultura.

En comptes de financen aquest tipus propaganda guerrilla màrqueting, Chipotle ha dedicat més dels seus recursos a millorar els seus estàndards de salut lax.

L'estiu passat, la cadena difondre norovirus i salmonel a més de 140 persones a Califòrnia i Minnesota. Llavors, d'octubre i novembre, Chipotle infectat més de 50 persones amb l'E. desenvolupades en nou Estats, incloent-hi 20 víctimes que van ser hospitalitzats. L'empresa d'obturació 43 botigues a l'estat de Washington i Oregon.

Ara ve la última crisi — un brot de gran norovirus a Boston, afectant a desenes de persones, majoria d'ells els estudiants a la Universitat de Boston. Aquests joves probablement només volia un descans de menjar cafeteria. Perquè menjaven a Chipotle, No obstant això, ells estan lluitant amb nàusees, vòmits, i dolors musculars, en el pitjor moment del semestre, Quan arriben dates termini de paper i exàmens finals teler.

La bona notícia és que menjar als Estats Units mai ha estat més segur menjar, degut en gran part als esforços concertats dels qui manejar menjar mentre es mou de granja bifurcació, així com reguladors a CDC i en altres llocs. Quan podem detectar un problema, Normalment és un incident aïllat que ràpidament es contenen.

El que veiem a Chipotle, No obstant això, és un patró d'abús. La setmana passada, funcionaris de salut un restaurant Chipotle a Seattle en un incident aliens a la E tancat temporalment. l'esclat coli.

Més que actuar immediatament amb una mesura ple d'humilitat, Crumpacker de Chipotle va optar per queixar-se en una conferència de premsa sobre com CDC revela informació al públic. Va acusar el CDC d'alliberar informació d'una manera que fa problemes apareixen pitjor del que realment són.

Llavors coCEO Monty Moran acusava a periodistes de propagació de la por. "Perquè els mitjans de comunicació li agrada escriure sensacionals titulars, probablement veurem quan algú esternuda que anem a dir, ' Ah, és E. coli de Chipotle,"per una mica de temps,", va dir. "Això és lamentable".

Des de Chipotle, tots els altres sempre és culpa, dels agricultors com jo que GM de créixer els cultius per funcionaris de CDC que intenten violadors de seguretat alimentària en sèrie de policia per als periodistes que transmeten els fets sobre fracassos de la companyia.

No sé si Chipotle es recuperarà d'aquest desastre, però sé que això: Hauria de començar dient la veritat completa sobre tot, del que passa a la meva granja al que succeeix dins els seus propis restaurants.

Mark Wagoner és una tercera generació agricultor al Comtat de Walla Walla, Washington on van recaptar llavor d'alfals. Mark volunteers as a Board member for Truth About Trade & Tecnologia / Xarxa global pagès (www.truthabouttrade.org).

Segueix-nos: @TruthAboutTrade i @World_Farmers a Twitter | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.