Onsevulla que miri, veiem males notícies: terroristes radicals en la així, massacres a París i San Bernardino, lent creixement econòmic, un deute que s'acosta $19 bilió, i una classe política que sembla contacte amb la realitat.

Hi ha molt confortable..

Però això és un mal moment per a que. És la temporada de Nadal — un moment per comptar els nostres benediccions i gràcies per les coses bones que sovint donem per fet expressant.

És per això que ens hauríem de recordar els agricultors i producció d'aliments.

En 1900, aproximadament quatre de cada deu nord-Americans va treballar en l'agricultura. Avui, aquesta xifra és inferior 2 per cent, d'acord amb l'u. Departament d'agricultura.

En altres països, Aquests números es veu molt diferents. A l'Índia, mig les granges de població, Segons el Banc Mundial. A la Xina, és a prop de 40 per cent. Fins i tot Islàndia, que no associem amb producció d'aliments, té dos a tres vegades més persones que treballen en l'agricultura, com un percentatge de població total.

Això és un regal de notable: Tots necessitem aliments per sobreviure, però només una petita fracció de nosaltres ha de produir aquí als Estats Units. Tothom pot seguir altres objectius, de formació avançada a les carreres de negoci, Medicina, i la caritat.

L'inconvenient d'aquesta benedicció — ho sento, fins i tot grans folres de plata tenen els núvols — és que gran part del públic té una mala comprensió del que es necessita per a produir aquesta abundància d'aliments. Per això, ens trobem empantanegat en innecessària debats sobre Etiquetes d'advertència de productes alimentaris, que mengem cada dia, com ara els produïts amb la modificació genètica.

Tornar a la bona notícia: La clau del nostre èxit és un sorprenent nivell de productivitat. Els agricultors avui utilitzen les millors eines de ciència i tecnologia per aconseguir el millor de la terra i els seus recursos.

Fins i tot els animals de la granja tenen més fàcil. En 1900, més de 21 milions animals va contribuir al treball de granja. Avui, ja no vivim en "Rebelión en la granja George Orwell,"on les peces de corral son de revolució. En canvi, ens he mecanitzada. Encara utilitza la gent cavalls i mules per al treball de granja, però tractors superen en nombre-los per tant que l'oficina del cens ja no fa preguntes sobre animals laboral.

Els tractors siguin millors, massa. No només són més eficients — són també més còmodes, precisa i segura.

Consumidors corrents veure res d'això, però els agricultors apreciem les rampes. Es ha val la pena tenint en compte que si nostres avis agricultura podia veure el que tenim, serien sorprès.

A em fa preguntar sobre els gadgets que meus néts tindrà quan treballen la terra.

Un altre benedicció és oportunitat econòmica. Sentim molt sobre l'economia mundial, normalment en el context d'inquietuds i reptes. És cert que ara tenim més competidors que en el passat. Però aquesta és la forma de vidre-mig buit de mirar-lo. La versió de vidre-mig ple reconeix que també tenim una altra cosa: munt de clients potencials.

Sobre 95 per cent de la població mundial viu fora de les nostres fronteres — i que necessiten aliments, massa. Fa un segle, U. agricultors exportar només una porció petita de què va créixer. Avui, enviem enormes quantitats de gra i carn a altres països.

Encara que depèn de l'agricultura, les exportacions més que la majoria d'indústries, l'economia d'exportació crea oportunitats per a tothom. És per això que nous acords de comerç lliure són tan importants: Fan que sigui més fàcil per a compradors i venedors treballar conjuntament, sense la interferència política del proteccionisme.

Podem fins i tot estem mantenint amb la tasca d'alimentar el món, fins i tot com la botavara de població del planeta. Hem de lluitar amb la Nèmesi de desnutrició, per descomptat, però també estem preocupats per l'obesitat, que és un problema que simplement han desconcertat les generacions anteriors.

Millor de tot, no estem lluitant guerres amb l'alimentació. Pot tenim conflictes figuratius sobre Etiquetes i comerç, però no estem tractant amb batalles literals sobre com ens movem aliments de granja forquilla o lluitar per les nostres famílies perquè tenim cap aliment per a ells.

Pot ser un tram per dir que ens agrada la pau a la terra en 2015, sinó per agricultors i alimentació, tenim Pau molt més per gaudir.

John Rigolizzo, Jr. és una cinquena generació agricultor, aixecant verdures fresques i camp de blat de moro al sud de Nova Jersey. La granja familiar produeix per mercats a l'engròs i al detall. John és membre voluntari de Veritat sobre comerç & Tecnologia, aviat a convertir-se en la xarxa Global de pagès.

Segueix-nos: @TruthAboutTrade i @World_Farmers a Twitter | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.