L'Associació Trans Pacific és una oportunitat d'una vegada-en-un-generació per donar l'u. un gran impuls de l'economia.

Per acabant amb 18,000 impostos va colpejar a productes que creuen fronteres internacionals, ajudarà als agricultors americans i consumidors. Gaudim a millors oportunitats de vendre les nostres exportacions a l'estranger i els preus dels productes a les nostres pròpies botigues passarà.

Es com un impost talla per a tothom.

Com a ramader i agricultor d'Oklahoma, Vaig conèixer el món de l'agricultura millor — i TPP podré vendre més del que augmentar i créixer per a clients als 11 altres països. Tots els membres de TPP abaixarà barreres comercials, millora el flux de mercaderies i serveis en les Nacions compte economies per dues cinquenes parts de l'activitat comercial del món.

L'Institut Peterson per economia internacional diu que TPP afegirà més de $220 milions de dòlars PIB global en la pròxima dècada. El diari de Wall Street ha vinculat a la imatge $285 milions de dòlars. De qualsevol manera, és una gran cosa bonica. Com la tard Senador Everett Dirksen d'Illinois va dir una vegada: "Mil milions aquí, mil milions allà, molt aviat, parles de diners reals."

Gran part d'aquest diners anirà a les butxaques d'exportadors i treballadors. A l'estat més aviat, enviem aproximadament $2 mil milions en productes agrícoles a altres països i 14,000 persones tenen llocs de treball que depenen d'aquestes vendes. Sota TPP, es gaudirà més vendes i més llocs de treball.

Considerem el cas del Japó. Ara mateix, seva tarifa en carn pot elevar a 50 per cent, una taxa d'impost tan elevat, efectivament bloqueja americà carn de mercats. Sota TPP, Aquesta caurà a només 9 per cent. D'altra banda, Japó destruirà les tarifes en tres quartes parts de productes carnis, incloent-hi carn processada. Tarifes en aus de corral i uns 80 per cent dels productes del porc desapareixeran totalment.

Japó ja és un mercat excel·lent per a nosaltres. Ara es millorarà.

Podem també gaudirà més accés a Malàisia i Vietnam, un parell de països que han acordat fer caure una sèrie de barreres per béns nord-americà. Sota TPP, seva creixent burgesia començarà a comprar més del que venem.

TPP no és perfecte. Pensava que nostres negociadors TPP podria han aconseguit una mica més amb el Japó, empènyer per reduir les barreres comercials encara més. Pel bé de la American lleters, M'agradaria haver vist millor accés als mercats de canadencs. Al seu torn, ens podria haver donat productors australians sucre més accés al nostre mercat, en un moviment que hauria ocasionat a preus més baixos de consum aquí.

Encara que no vaig a queixar-se. Que deixaria el perfecte convertir-se en l'enemic del bo — i, de fet, TPP és molt bo per a tothom.

Cal reconèixer l'elecció que tenim davant nostre. No és entre la TPP molt bona que tenim ara i un lleugerament millorada en un any o dos. En canvi, és una elecció entre un TPP molt bona i res gens.

Les negociacions comercials que s'han traduït en TPP va començar de debò fa gairebé sis anys. Si comptem les negociacions preliminars, torna anar més enllà en el temps. He demanaven sessions llargues de donar i rebre de tots costats. L'agricultura és una zona realment difícil per al comerç perquè implica tant sensibilitat política. Encara diplomàtics de comerç han fet una peça important de l'acord.

Quan vaig visitar Japó en una missió de reconeixement fa uns quants anys, He conegut gent en organitzacions agràries i vaig anar amb la impressió que hem tingut mai vaga una quantitat significativa amb ells. A la meva sorpresa i sorpresa, ara tenim un acord que va més enllà de qualsevol cosa que vols s'han atrevit a imaginar-se darrere.

Així que veig TPP com un petit miracle — un acte de valentia política per part dels diversos governs, així com una excel·lent oportunitat als Estats Units vendre més del que fa i creix.

Aquest és un bon negoci per a tots nosaltres. Si diem sí a TPP, començarem a sentir-se aviat les prestacions econòmiques. Si diem no, no podem veure-los mai més.

Hope Pjesky i la seva família són pagesos / ramaders a Oklahoma nord on van criar bestiar i blat. Esperança voluntaris com un membre del Consell de la veritat sobre comerç & Tecnologia / Xarxa global pagès (www.truthabouttrade.org).

Segueix-nos: @TruthAboutTrade i @World_Farmers a Twitter | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.