No pot saber això, però els Estats Units tindrà una elecció presidencial en la 2016 i hi ha candidats a tot arreu! The first two Republican presidential debates have already occurred, que cobreix tot des armes nuclears iranians a la imatge ha d'aparèixer en el $10 projecte de llei.

Una qüestió vital, No obstant això, ha rebut gairebé cap atenció: lliure comerç.

En els propers mesos, com a principals votants considerar les seves opcions, hem de fer un millor treball d'obligar els candidats en ambdues parts per explicar la seva opinió sobre un tema que afecta cada un de nosaltres.

Vaig a començar aquest dissabte, Quan Carly Fiorina assisteix a un recaptador de fons que co-estic hosting a la meva ciutat natal d'Iowa. L'esdeveniment no és per a ella, és per a candidats de l'estat — però ella serà un gran sorteig.

I proporcionarà una oportunitat excel·lent perquè li dirà als agricultors com jo on ella es troba en el lliure comerç.

Debat republicà de la setmana passada a la biblioteca de Reagan de Califòrnia, ni ella ni cap dels altres candidats esmentat comerç. En dos debats que han durat un total de cinc hores, el tema ha arribat una altra. Dels candidats presidencials, Donald Trump has been the most vocal. He offered the vague promise in August of “great trade deals.”

Hem de sentir més.

Sóc tot per "gran comerç ofertes". Qui no? Però, estic preocupat per què Trump té en ment — i em preocupa que seus rivals no he criticat per una visió proteccionista que té el potencial per a devastar la nostra economia.

Tot l'estiu, Trump ha colpejat lliure comerç. "Hem es renegociar nostres ofertes comercials,", va dir al juny, Quan es va anunciar la seva candidatura. Dos dies més tard, en una entrevista a Fox News, va repetir aquest compromís: «Em vols renegociar acords comercials. Els acords de comerç són horribles."

La paraula operativa en aquestes afirmacions és "renegociar." Ell es compromet a alterar les oportunitats ja gaudim — les que hem construït durant dècades d'acurada negociació, i que tenen van representar una part enorme de creixement econòmic del nostre país des de l'aparició de la gran recessió.

Acords comercials són fàcils de prendre per concedit. Em recorden d'electricitat. Quan hem de Ditada en un interruptor de la llum, nosaltres no donen molta importància a la infraestructura massiva darrere d'ell, de les estacions d'energia a la xarxa de distribució pel cablejat a les nostres llars. En canvi, només podem esperar que els llums es posaran a.

L'única vegada que realment pensem en les llums és quan fracassen a treballar, com durant una apagada.

El comerç és de la mateixa manera. Donem les benediccions per fet — però ens perdrem-los si ells han anat.

Per desgràcia, Enfocament del Trump comerç vols apagar els llums en els nostres mercats d'exportació: En el seu 2011 llibre "temps d'aconseguir dur,"va escriure del seu desig de"mandat... un 20 per cent d'impost per importar béns."

Aquesta mala idea ens obligaria a una apagada econòmica.

Ho vols despertar una guerra gran comerç entre Estats Units i la resta del món. Com els nostres socis comercials correspongueren, tothom perdria. Treballadors les feines depenen de les exportacions que arribarà a les llistes d'atur. Ordinaris Americans veuria consumidor preus dispara.

Agricultors patiria, massa. Com el típic americà que s'aixeca el blat de moro i soja, Venc un terç de la meva collita als clients en altres països.

En la guerra de comerç del Trump, Estaria entre les primeres baixes.

No necessitem candidats que presumir de "ofertes gran comerç" però de fet predicar proteccionisme. Necessitem un president que pugui acreditar una apreciació bàsica per quant ja depenem dels acords comercials, així com una comprensió de per què necessitem més.

Tan aquí és una pregunta que cada candidat ha de respondre: Quines mesures específiques vols prendre com a president d'ampliar les oportunitats de comerç americana?

Hi ha moltes bones Respostes, de demanant una conclusió satisfactòria per l'Associació Trans-Pacífic parla de reduir les barreres comerç amb Europa a Doha salt començant la moribunda ronda de negociacions comercials globals.

Esperem que els candidats abordar aquesta qüestió en els pròxims debats. Els demòcrates es reunirà per primer cop el d'octubre 13 i els Republicans es reunirà una vegada més el d'octubre 28.

Mentrestant, Anem a no esperar moderadors de debat per fer tota la feina per nosaltres. Anem a fer la pregunta-nos, Quan tenim una oportunitat, ja que es aquest dissabte, Quan em trobo amb Carlos Fiorina.

Tim Burrack planteja de blat de moro, la soia o el porc en una granja familiar NE Iowa. He serves as Vice-Chairman and volunteers as a Board Member of Truth About Trade & Tecnologia / Xarxa global pagès (www.truthabouttrade.org).

Segueix-nos: @TruthAboutTrade i @World_Farmers a Twitter | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.