Més recerca necessita restriccions no més

Les més preuades hectàrees a la meva granja no produeixen un monocultiu. En canvi, van augmentar les abelles.

Això és perquè sóc un productor d'alfals llavor — i sense abelles, nostra granja aniria del negoci.

Jo diria que les nostres abelles són molt com empleats, excepte que siguin més aviat família: Que no els donem xecs de pagament però li proporcionem un aliment i refugi.

Com la Protecció Ambiental Agència considera que la nova normativa dels plaguicides en nom d'ajudar a les abelles, l'experiència de la nostra granja familiar pot ser instructiu. Ha ajudat a em arribat a creure que en comptes de deixar que les passions informats dels grups de pressió ambiental ens obliguen a productes segurs i útils la prohibició, ens haurien d'adoptar normes que tots dos ajuden les abelles prosperar i gaudir de l'aval de recerca responsable.

Els pesticides al cor de l'actual controvèrsia s'anomenen mode d'actuació, o "neonics" per abreujar. Es van convertir en populars en la dècada de 1990, substitueix altres tipus de plaguicides que semblava tenir efectes adversos possiblement en aus i mamífers.

En els darrers anys, algunes persones han argumentat que neonics mal les abelles. Darrere aquesta afirmació és feble. L'any passat, Washington State Departament d'agricultura va dir que manca de farratge i un paràsit anomenat la varroa suposen molta més grans amenaces a les poblacions d'abella.

D'altra banda, Wild-Eyed afirma que neonics causar "Colònia-col lapse trastorn" — un fenomen en què de sobte tot colònies de les abelles moren — no han sobreviscut investigació científica. Tal com succeeix, la població mundial de les abelles ha anat augmentant des de fa dècades. Als Estats Units, on ha sofert fluctuacions, També hem vist millores en els darrers anys.

Tot i així, la Unió Europea ha imposat una moratòria sobre neonics — causant preocupació que l'EPA poden intentar seguir el seu exemple, recerca fins i tot si científica i l'experiència dels agricultors suggereix que neonics i les abelles poden coexistir.

Demanar neonics a la meva granja. No sóc un usuari més importants d'aquests productes — altres agricultors depenen molt més que jo, però són una de les eines que utilitzo per combatre les plagues.

Matar les abelles és l'última cosa que vull fer.

Les abelles són el contrari de plagues. Són pol·linitzadors. Sense la seva ajuda, les nostres plantes d'alfals no produiria llavors. I que és el que faig per viure: Produir les llavors que altres agricultors alfals es planta en les seves pròpies terres.

Així que per a mi, les abelles són un recurs essencial — tan important com l'aigua, sòl, i la llum solar.

Les nostres abelles no són les abelles, que són natives d'Europa però eren portats a Amèrica del Nord fa molt de temps. En canvi, ens basem en les abelles alcalí, que són natives a les nostres comarques. Ells semblen similars a les abelles, amb ratlles negres i grocs, però alguns dels seus comportaments són diferents. Ells no picar, per exemple. D'altra banda, no construeixen urticària. En canvi, van excavar túnels i viuen a sota terra, preferiblement en Salines.

Per acollir-los, hem activat durant gran part de la nostra explotació ramadera de les abelles. Mantenim "llits abella." La més gran a la nostra granja pren cap amunt de 13 hectàrees. Intentem crear les condicions idònies per a les abelles, amb un sistema de sub-reg al sòl salat que els agrada suau.

Milions d'abelles ocupen cada acre. És possible caminar a través d'aquests llits abella, però només amb molta cura. Conducció en ells està estrictament prohibit. S'aixafa els nius.

Les nostres abelles són un recurs vital. Seves llars poden ser les hectàrees més valuós a la nostra granja, de fet. Si els llits abella fos a desaparèixer, no podria simplement començar durant l'any següent amb el Abels àlcali nou. Prendria anys per reconstruir el seu hàbitat.

Així que em pot anomenar un pagès — però també sóc un apicultor. I crec que seria un gran error per l'EPA per posar límits nous a neonics, especialment quan nostres millors dades científiques suggereixen que els cultius, abelles, i neonics pot prosperar junts sota una gestió correcta. Aquesta és sens dubte el resultat que observo amb els meus ulls.

La política que es beneficiarien abelles més ara no és una nova restricció, sinó més aviat una nova investigació. Ja sabem molt sobre les abelles, però hi ha encara molt per aprendre- i com més aprenem, millor a equilibrar el que ja és una associació forta i sostenible.

Mark Wagoner és una tercera generació agricultor al Comtat de Walla Walla, Washington on van recaptar llavor d'alfals i abelles. Mark volunteers as a Board member for Truth About Trade & Tecnologia / Xarxa global pagès (www.truthabouttrade.org).

Segueix-nos: @TruthAboutTrade i @World_Farmers a Twitter | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.