L'indicador vermell-blanc-i-blau de Cuba ara vola abans una ambaixada a Washington reobert, D.C.—a potent escut del nou bo entre els Estats Units i el seu vell rival.

Com la nostra relació amb Cuba fred comença a descongelar, és important recordar la veritable naturalesa del règim totalitari de l'Havana. Sen. Ted Cruz — la República de Texas i candidat presidencial — ha proposat una excel lent manera de fer-ho. Ell ha introduït una legislació per canviar el nom a l'adreça de l'ambaixada cubana de 2630 16th St. NW a 2630 Manera Oswaldo Paya.

Aquesta és una idea magnífica. Congrés ha de aprovar-lo tan aviat com sigui possible — i després seguir amb un pas audaç fins i tot.

Així que és Oswaldo Paya? Va ser un heroi de la llibertat democràtica i els drets humans a Cuba — i un enemic prominent de Fidel i Raul Castro, dictadors de la nació d'illa. Fa tres anys, Va morir en un sospitós accident Paya. Com a punts de resolució de Cruz de, Mort de Paya es "creu que han estat realitzades pel règim Castro."

Canviar el nom de carrer de l'ambaixada cubana seguiria un precedent digne. En 1984, durant la guerra freda, als Estats Units fundicions carrer davant l'Ambaixada de la Unió Soviètica per Andrei Sakharov, un conegut dissident. Tal com succeeix, el Parlament Europeu concedit Paya Premi Sajarov per la llibertat de pensament en 2002.

La mera existència de manera Oswaldo Paya enviaria un missatge constrenyedor. Recordarien nord-Americans que conduir als seus cotxes o passar a peu que el govern de Cuba roman s'oposa a les llibertats civils fonamentals. I això obligaria a diplomàtics cubans, Quan contemplen fora les seves finestres d'ambaixada, pensar sobre la veritable naturalesa del amos.

En última instància, per descomptat, canviar el nom de carrers és merament un exercici en la política de gest. I és per això que volem anar un pas més enllà — amb una acció que té importància no només simbòlic, sinó també la possibilitat de transformació.

Cal obertament el comerç amb Cuba, com que fem amb altres països en el Carib i Amèrica Llatina i arreu del món.

Si té sentit que canviïn el nom a un carrer en honor de la memòria de Paya, amb l'esperança que això influirà en els cors i les ments dels diplomàtics cubans, llavors potser també té sentit posar americans béns davant clients cubans. Això proporcionarà un petit impuls econòmic a nostres exportadors, i especialment als agricultors que creixen molt els aliments que Cubans agradaria adquirir. Fins i tot millor, encara que, ajudarà ordinaris Cubans apreciar el poderós potencial de llibertat política i mercats lliures — benediccions que podem prendre per concedit als Estats Units, però que els Cubans no gaudeixen sota els actuals governants.

No sabem què Paya hauria pensat en obertures del President Obama a l'Havana. És molt possible que es vols tenir oposar-los, com Sen. Cruz, que condemna "llarg de l'administració, capitulació lenta a dictadures opressives."

La meva opinió és que hem intentat aïllar Cuba durant més de mig segle, però sense cap efecte positiu. Des que Fidel Castro va arribar al poder el 1959 — retrocedir quan Dwight Eisenhower va viure a la Casa Blanca, que va ser 11 President fa — el poble cubà han patit.

Mentrestant, Hem vist l'esmicolar del mur de Berlín i la Unió Soviètica es va trencar. Fins i tot ens és el comerç amb Vietnam, nostre vell enemic de guerra freda.

Però amb Cuba, gairebé res no sembla canviar. Potser hem de canviar el nostre enfocament.

Anem a l'economia cubana amb serveis d'inundació i permetre nord-Americans de viatjar allà sense restricció. Això podria ser exactament de la manera correcta d'inspirar més Cubans donar suport els principis que Paya va morir per.

Símbols són poderosos, per això els mitjans de comunicació prestat atenció tant a l'acte de sensibilització bandera recent fora de l'u. Ambaixada de l'Havana. Imaginar la simbologia dels Cubans menjar aliments cultivats en granges nord-americà i compres béns de consum segellats "Made in Amèrica."

Potser llavors es vols comprometien a importar béns no només americans i servei, però també idees americans — i a guanyar de nou el seu propi país.

John Rigolizzo, Jr. és una cinquena generació agricultor, aixecant verdures fresques i camp de blat de moro al sud de Nova Jersey. La granja familiar produeix per mercats a l'engròs i al detall. John és membre voluntari de veritat sobre comerç & Tecnologia (www.truthabouttrade.org)

Segueix-nos: @TruthAboutTrade i @World_Farmers a Twitter | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.