Quan la Unió Europea va prohibir als agricultors d'utilitzar un plaguicida important un any i mig enrere, es confirma la Llei de conseqüències no desitjades: Com a resultat d'avui, Sol·licito més pesticides amb menys eficiència o precisió. Això és dolent per al medi ambient, augmenta el cost i posa l'aliment en risc.

Això és el que passa quan reguladors prendre decisions basades en la necessitat emocional "fer alguna cosa" en lloc de en el que la ciència ens diu sobre problemes i solucions.

Un nou informe de la Confederació d'indústries agrícoles, un cos de comerç del Regne Unit, il·lustra el problema dramàticament. Diu que entre oportunitats perdudes en recerca i desenvolupament i prohibicions de nous sobre els agricultors, normativa qüestionable collita ens pot costar gairebé £4 mil milions per any (més de $6 milions USD). A causa d'aquests factors, producció de blat del Regne Unit coïncideixin amb només la meitat del seu ple potencial entre ara i 2030.

He presidit dos tallers que van contribuir a l'informe AIC. Per al primer participant formalment van ser desafiats per examinar les oportunitats i amenaces del bestiar i sector conreables. Aquesta és la primera vegada que les empreses i organitzacions, cobrint la totalitat de l'agricultura havia s'uneixen per a una discussió oberta.

El resultat final va ser de nous models econòmics, construïts en indústria àmplia evidència que destaquen positivament la regulació de risc pot presentar. Això és cada vegada més important quan desafiant reguladors pugui comprendre les conseqüències d'una acció, moltes de les quals no es basen en la ciència.

La prohibició d'EU en mode d'actuació és un exemple clàssic. A la meva granja en Yorkshire, sabem que els escarabats de la puça ataca els cultius des del moment que emergeixen de la terra. Ens beneficiat de l'ús d'apòsits de llavor de neonicotinoid com a mitjà de protegir els conreus per etapes de creixement crítica sense necessitat d'insecticida general polvorització precisa.

Aquest és un exemple excel·lent de l'agricultura de precisió, permetre'ns posar la quantitat justa de plaguicides en el lloc exacte per a l'efecte global millor. És un model de tecnologies avançades com pot ajudar els agricultors assolir la sostenibilitat econòmica i ambiental. El producte va ser prohibit per a ús en 2014 i hem lluitat controlar el problema, fumigació en general superfície que requereixen d'insecticida, no és un bon resultat per l'agricultura pràctica o el medi ambient. Molts pagesos va perdre la seva collita sencer o patit danys greus a causa d'escarabats de la puça. Com a resultat el problema en tota la UE, alguns estats membres han demanat una derogació utilitzar mode d'actuació a causa de la prestació reconeguda i això inclou Dinamarca sensible de plaguicides.

Els estudis de la UE van ser concloents però una prohibició ha posat en marxa en lloc de seguir investigant els efectes de neonics sobre les abelles i abordar correctament el problema o risc i perill. Això és ara forçant molt major ús d'insecticides i augmenta el risc de resistència.

Allotjem arnes a la nostra granja i en la discussió amb l'apicultor té cap preocupació sobre neonics. Apòsits llavor tenia sentit per a ell, seu risc era cap cultiu es conreen, no hi ha flors, no mel.

L'agricultura ha i s'aixecarà el repte de produir aliments segurs i assequible, No obstant això, aquest èxit ha creat menjar barat, tampoc s'entén la producció, ni ben valorades. Modificant els mètodes de producció amb la prohibició dels productes sense el benefici de la ciència i a través de regulació irreflexiva molesta un delicat equilibri de subministrament a gran escala.

Aquest és el poder darrere el nou informe AIC, la modelització econòmica darrere les figures tenen una robustesa que no ha estat posat en pràctica abans i mostrar correctament la conseqüència greu de responsables polítics equivocar. L'AIC sé agradaria animar la modelització econòmica per durà a terme en altres països. Això vols construir l'evidència de l'efecte causal i promoure la comprensió de l'oferta i preu impacte a tot el món, que és tan important quan la seguretat alimentària és una qüestió mundial.

Un subministrament d'aliments fiable i un medi ambient sa requereixen les mateixes coses: un negoci econòmicament sostenible i la pròpia implicació de bona ciència. Ara mateix, massa de nostre Reglament són amenaces tant i rarament es duen a terme per compte. L'AIC han de ser aplaudit per aquesta iniciativa oportuna.

Paul Temple creix cereals i hortalisses amb vaques de carn de pasturatge en una granja conreables mixt de Yorkshire, Regne Unit. Implicats en els judicis UK FSE per 3 anys, Paul és un membre de la xarxa mundial de pagès TATT (www.truthabouttrade.org).

Segueix-nos: @TruthAboutTrade i @World_Farmers a Twitter | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.