El pitjor de la sequera de Califòrnia és el patiment que ha posat a la gent comuna. En molts llocs, han va assecar pous beure. La crisi és tan greu que l'estat ha restringit l'ús d'aigua.

El segon pitjor sobre la sequera és com els agricultors estan tenint gran part de la culpa. Escoltem una figura i una altra: Consumeix l'agricultura 80 per cent d'aigua de Califòrnia.

Fa als agricultors com jo apareixen com assedegats — i això suggereix que si anéssim a reduir la nostra dependència de l'aigua una mica, llavors situació del nostre estat desapareixeria gratuït en un dia calorós.

Excepte que és falsa. Els agricultors no utilitzar 80 per cent d'aigua de Califòrnia, tot i que aquesta xifra ha saturat la presència mediàtica de la sequera. És la fabricació d'ecologistes que volen dissimular el fet que fins i tot més aigua que els agricultors utilitzen.

La diferència, per descomptat, és que els agricultors conrear aliments per a persones. Els ecologistes volen protegir la seva mascotes causes, com un peix petit anomenat delta eperlano.

Califòrnia recull l'aigua a través d'una gran infraestructura d'embassaments. Quan estan plenes, ells poden tenir sobre 42 milió acres-peus d'aigua. Allò és prou submergir Iowa en aigua fins gairebé al genoll.

Cada any, No obstant això, l'estat desvia la meitat del seu subministrament d'aigua per a finalitats ambientals, com ara la reposició de l'hàbitat del delta eperlano. Gran part d'aquesta aigua buida a l'oceà.

Els agricultors utilitzen sobre 80 percentatge de que queda — en altres paraules, 40 per cent del total. Quan intenta periodistes descriure l'ús de l'aigua de l'agricultura, Aquesta és la figura que adop-.

Això és un munt d'aigua — no tant com el que la demanda d'ecologistes per als seus propòsits (que els mitjans de comunicació no qüestionar), però certament prou a demanda una comptabilitat.

Així deixi'm explicar com la sequera ha afectat la meva granja i les mesures que hem pres per conservar el nostre recurs més preuat.

Aquest any, Estic deixant 35 per cent de la meva terra es troben guaret. Que és, No estic agricultura-lo en tots els. Jo prefereixo posar-lo a l'ús productiu — m'agradaria veure els treballadors i els cultius — però he de meu estalvi per altres camps.

On l'ús d'aigua, Vaig tractar d'aconseguir la màxima eficiència. En lloc de polvorització d'aigua en camps, com un aspersor en un tren de rodalies gespa, Vaig enviar a través d'un sistema de reg-underground. Això s'escorre a un punt precís sota el sòl. Més que s'evapora en la calor d'estiu, això satisfà les necessitats de les nostres plantes i res més.

Procurem no perdre una sola gota.

Tinc un gran incentiu econòmic per preservar. Quan vaig començar l'agricultura en la dècada de 1970, un acre-foot del cost de l'aigua sobre $8.

Un parell de setmanes, He pagat $2,500 per acre-foot.

Així es frustra mi per llegir articles sobre com els agricultors interposarà conservació. Principis d'any, un reporter al Washington Post va afirmar que si Califòrnia "requerit granges per augmentar l'eficiència de l'aigua per sobre 5 per cent,"llavors propietaris no cal tallar l'ús d'aigua en tots els.

M'agradaria que aquest escriptor va actuar el meu granja, començant amb els conreus abandonats.

L'altre problema amb apuntant-se els dits als agricultors pot ser tan evident que en realitat podem oblidar: L'al·legació assumeix que els agricultors engoleixen aigua fora pur egoisme. Però això és una tonteria. Creixem cultius per alimentar persones. No consumim aigua tant com invertir-. Nostra retorn de la inversió és el subministrament d'aliments que beneficia a tothom, incloent-hi als periodistes que de llops avall per emportar per portar al seus escriptoris dins el DC. Carretera de circumval·lació.

Ningú no menja smelt del delta, per cert.

La solució millor a llarg termini a la sequera de Califòrnia és construir embassaments més, preses, i plantes dessalinitzadores. No hem fet prou d'aquest en el passat recent i no estem fent prou d'això avui.

Saps que s'oposa a aquesta idea de sentit comú? Els ecologistes. Seva agenda és enganyar a vostè amb desinformació sobre els agricultors — per tal que no se sap realment que malgasta l'aigua.

Ted Sheely planteja enciam, cotó, tomàquets, cebes, blat, festucs, raïm de vi i l'all en una granja familiar a la vall de San Joaquin de Califòrnia. Va voluntaris com un membre de la Junta de veritat sobre comerç & Tecnologia (www.truthabouttrade.org).

Segueix-nos: @TruthAboutTrade i @World_Farmers a Twitter | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook

Una versió d'aquesta columna per primer cop a El diari de Wall Street.