La bona notícia és que el Congrés finalment va aprovar promoció de comerç autoritat la setmana passada, en què pot ser la votació més dures nostres legisladors han emesos fins ara aquest any.

La mala notícia és que TPA era la part fàcil. La part realment difícil arriba aviat, Quan l'administració del President Obama acaba la negociació d'un important acord de lliure comerç amb 11 altres països.

Després veurem un vot que realment compta.

El recompte final de TPA en la Cambra de representants va ser 219-211. Al Senat, va ser 60-38. Aquests són números de màgia en ambdues cambres: Requereix una majoria simple en la casa 218 vots i una majoria de prova de bloqueig en les necessitats del Senat 60 senadors.

Aquests resultats signifiquen que la coalició bipartidista darrere TPA no es pot permetre perdre un sol vot quan el Congrés considera un pacte real de comerç lliure.

Que és el punt sencer de TPA: Per fer possible els membres del Congrés per tenir un debat responsable sobre un acord comercial proposada i llavors donar-li una votació amunt o avall. És un procediment imprescindible. Sense que això, hi haurà cap acords comercials. Amb això, acords comercials rebrà la seva consideració adequada — encara que no hi ha cap garantia de passatge.

Vull agrair la meva dos senadors — Maria Cantwell i Patty Murray de Washington — per fer el correcte. Són entre la 13 Demòcrates al Senat que donaven suport a TPA — una dotzena de baker valent que es va aixecar a la majoria del seu partit proteccionista

Comerç ens interessa al nord-oest del Pacífic. No som només a la frontera de Canadà, el nostre soci de comerç més gran, però també estan connectats per l'aigua als grans mercats d'Àsia. Boeing construeix avions prop de Seattle i Microsoft ven programari arreu del món.

L'estat de Washington exporta més de $100 milions de dòlars en productes i serveis cada any, i feines de gairebé un milió depenen de comerç. Entre la 50 Units, la nostra és la quarta més dependent clients en altres països.

Agricultors com jo tenen una necessitat especial per a mercats globals. La meva collita principal és llavor d'alfals, i més d'un terç de tota la llavor d'alfals als Estats Units van a compradors estrangers. Una secció del conjunt de servidors, de fet, està dedicat a la llavor d'alfals per a Aràbia Saudita.

Quan no estic criant alfals, M'estic fent blat en rotació — i uns 80 per cent del blat produït en vaixells de Washington a l'estranger.

Així encara ofereix Cantwell i Murray perfils coratge per trencar amb la seva festa, ells també van votar l'interès del seu estat.

El mateix no es pot dir per senadors republicans que van votar en contra de la TPA. Hi havia cinc d'ells, incloent-hi un parell de candidats presidencials: Ted Cruz de Texas i Paul Rand de Kentucky.

He d'admetre, M'han agradat tots dos d'aquests tipus. Estic interessat en les seves candidatures — o almenys va ser, fins que va revelar-se com protectionists.

El cas de la Cruz és especialment irritant. Seu estat exporta més de $300 mil milions cada any. Cap estat exporta més. Alguns 3 milions els Texans tenen feines relacionades amb el comerç.

A l'abril, va ser coautor una opinió amb Rep. Paul Ryan al Wall Street Journal. "TPA és quin u. negociadors cal guanyar un tracte just per al treballador nord-americà,"van escriure. "Instem els nostres companys al Congrés a votar per l'autoritat de comerç-promoció."

Dos mesos més tard, No obstant això, Cruz flip-flop, anunciant la seva oposició davant apt. (Ryan va romandre fidel a les seves paraules.)

Això és el que fa tan cínica sobre nostre govern federal nord-Americans: Polítics que diuen una cosa, però un altre.

Tant com Cruz podrà combustible cinisme, encara que, l'experiència de TPA hauria de tenir l'efecte contrari, perquè la major queixa nord-Americans tenen sobre els seus líders a Washington és que prenen la poca vista, caure en disputes partidistes, i no molt fet.

TPA mascles aquesta tendència. Es reuneix el President Obama i els Republicans al Congrés, animant-los a deixar de banda les seves diferències i s'uneixen pel bé del país a llarg termini.

Anem a veure si es pot mantenir-lo en el futur pròxim, Quan el President Obama sotmet l'Associació Trans-Pacífic al Congrés per una votació amunt o avall. Aquesta proposta d'acord de lliure comerç, que inclou els Estats Units i 11 altres nacions, és la raó que només va passar per un gran debat sobre TPA.

Tothom que només feia el que haurà de fer-ho tot de nou.

Mark Wagoner és una tercera generació agricultor al Comtat de Walla Walla, Washington on van recaptar llavor d'alfals. Mark volunteers as a Board member for Truth About Trade & Tecnologia (www.truthabouttrade.org).

Segueix-nos: @TruthAboutTrade i @World_Farmers a Twitter | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.