Bloc TATT per John Rigolizzo IV: Berlín, Nova Jersey

Data – 20 Juliol 2015

____

Sembla més que passa en el món, més confós jo convertit en.

Sóc una mil·lenària, que significa que sóc (va observar a contracor) membre del grup de gent que vaguen els carrers de la ciutat amb un producte Starbucks algun tipus d'una banda i un iPhone en l'altre bonica, portava un arc de Sant Martí samarreta, pantalons texans que pràcticament estan pintades a les cames, una gorra de marca Neff, i un parell de Converse All-Stars. També significa que estic al grup de persones que creuen que coses com la igualtat de matrimoni i Transgènere drets són les claus per avançar la societat. Però quan es tracta el tema dels cultius transgènics, meus companys millennials sembla que es burlen i rebutjar o comenci a sortir fora veritats a mitges i falsedats que grups com Greenpeace o el projecte de no-OGM constantment llançar-los.

I jo realment no ho entenc.

Realment es tracta de la mateixa gent que creu que hem de seguir avançant i fer el nostre món un lloc millor? No és la promesa de moviment dels OMG nosaltres endavant i fer del món un lloc millor? Des de quan ha progrés estat seleccionada per la societat? Per què és Bruce Jenner convertint en una dona, un procés totalment natural, "" I "valents,"però tecnologies de cultiu que tenen el potencial per a alimentar la nostra creixent població"mal,"" perillós,"" Jugant Déu,"i"unnatural?”

La nostra societat està connectat en tecnologia-sempre en els nostres telèfons i ordinadors, i tenim tot el suport aquestes "nobles" causes "perquè només és just,"però no donem fins i tot la pròxima generació de sostenible, producció de cultius fiable una oportunitat.

És amable d'hipòcrita, no et sembla?