Els enemics de lliure comerç té una nova línia favorit d'atac: Són contra secret.

Sen. Elizabeth Warren, un demòcrata de Massachusetts, condemna de l'Associació Trans-Pacífic com un "acord de comerç secreta". Boss AFL-CIO Richard Trumka es queixa que TPP ha estat "ideat en secret."

Sona tan sinistra.

Però res no podria estar més ordinari. Igual que amb qualsevol negociació, les converses al voltant de TPP no han estat "secrets" tant com a "privat". I això és exactament el camí que haurien de ser — tot i que WikiLeaks fundador Julian Assange va oferir la setmana passada $100,000 una còpia de l'acord d'esborrany.

Si mai has comprat una casa, vostè probablement he compromès en una negociació confidencial. Potser vostè explicava un agent immobiliari quant esteu disposat a pagar o si el propietari ha de fixar aquell sostre permeable abans d'inscriure un contracte. Potser vostè vol la casa soo molt disposats a arreglar la coberta en el seu propi més tard.

No tindria cap sentit que el venedor llegir una transcripció d'aquesta conversa privada.

Segurament els crítics de TPP saben. Quan Sen. Warren compleix amb el seu personal sobre un projecte de llei que estan escrivint, duen a terme les negociacions "secreta"? O simplement tenen una xerrada privada sobre què posar, què deixar fora, i on està disposat a cedir?

Així fins a Sen. Warren comença a emetre la seva reunions amb el personal a C-SPAN, cap de nosaltres ha de prendre seriosament la seva denúncies d'un acord de comerç "secrets" les dades del qual són encara no finalitzat.

El mateix passa amb Trumka. És va disposats a deixar que periodistes o l'afegit de públic general ell al seu següent negociació laboral, Quan s'asseu a la taula de gestió?

Per descomptat no. Que seria ridícula.

Tinc certa experiència amb xerrades de treball. Com a voluntari membre de la Comissió Comarcal mosquit extermini Camden, Ajudar a negociar salaris, beneficis, i les condicions de treball dels nostres empleats. Aquestes pot requerir mesos de la barata difícil. Fent-los públics tal com van passar podria fer impossible mai d'arribar a un acord.

WikiLeaks probablement no es preocupen per la nostra Comissió Comarcal poc. Però també he Unit u. delegacions comercials a Ginebra, per a converses a l'organització mundial de comerç. Fa uns quants anys, ens vam reunir amb representants de l'Amèrica Central i l'Índia per discutir les reformes al comerç agrícola. Les apostes eren altes, tant llavors com ara, i és complicat per tot tipus de factors, incloent-hi la llengua i la cultura.

L'única manera de tenir una conversa honesta és saber que ningú està escoltant — i aquest principi és cert per a TPP.

TPP és una proposta intricat que implica als Estats Units i 11 altres països. L'objectiu és fer més fàcil comprar i vendre béns i serveis a través de fronteres. L'Institut Peterson per economia internacional s'ha estimat que podria augmentar la TPP u. exportacions per $124 milions de dòlars l'any.

TPP gaudeix el gran suport del President Obama. Diversos candidats presidencials republicans han dit que ho permetin, en un exemple del bipartidisme que el nostre país necessita durament.

Converses van començar fa una dècada, però és ara només el final a la vista. Si aquestes negociacions havia estat transmès o documents de projecte havia estat alliberat del camí, res no hauria aconseguit fet. Els participants hauria dut a terme per les càmeres en comptes de participar en un donar i prendre greu que serveix l'interès públic.

És per això que ha de romandre "secreta TPP,«com a mínim per ara. Nostres diplomàtics comerç encara estan treballant en això. Quan es fan, el text de l'acord veuran la llum del dia. Tothom tindrà temps per llegir-lo i unir-se a un intens debat sobre si els Estats Units han d'acceptar l'acord.

Com amb tots els acords comercials, Aquest no fer tothom feliç. Aquesta és la naturalesa de qualsevol negociació: Treballeu per arribar a un consens positiu, i sempre intenta lluitar contra la temptació de deixar el perfecte convertir-se en l'enemic del bo.

Sóc optimista sobre TPP. Encara que també estic content de retenir la sentència final fins l'època apropiada, Quan el que és privat es converteix en públic. Llavors no hi haurà cap secret i tots tindrem nostre dir.

John Rigolizzo, Jr. és una cinquena generació agricultor, aixecant verdures fresques i camp de blat de moro al sud de Nova Jersey. La granja familiar produeix per mercats a l'engròs i al detall. John és membre voluntari de veritat sobre comerç & Tecnologia (www.truthabouttrade.org).

Segueix-nos: @TruthAboutTrade i @World_Farmers a Twitter | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.

Nota-aquesta columna per primer cop a USA avui.