El teatre recents sobre promoció de comerç autoritat suggereixen que els nostres líders polítics a Washington no són seriosos sobre comerç internacional.

Enmig de la lluita sobre TPA, No obstant això, la Cambra de representants va fer alguna cosa sensat en juny 10, Quan es va aprovar un projecte de llei perquè sigui més fàcil per a ramaders comprar i vendre a través de les nostres fronteres, pel bé de consumidors.

Ara el Senat ha de seguir al capdavant de la majoria de dos partits a casa i aprovar el país d'origen Etiquetatge esmenes acte. Llavors President Obama hauria de signar la legislació a la legislació.

Aquest és l'única manera als Estats Units evitar una guerra costós comerç amb el Canadà i Mèxic.

La crisi va començar fa uns quants anys, Quan el Congrés va demanar "país d'origen de l'etiquetatge,"o fresc. Exigia meatpackers etiquetar els seus productes, identificar on neixen animals, plantejades, i sacrificats.

COOL sonava bé en teoria i fins i tot tenia un acrònim formidable — però en la pràctica, va resultar ser un desastre gegantina. Hem après, per exemple, que la gran majoria dels consumidors no importa si la carn de boví, carn de porc o aus de corral que compren en botigues de queviures en part és un producte del Canadà. Quan miren Etiquetes gens, és per a jutjar la qualitat i preu, No discriminar sobre la base d'origen nacional.

D'altra banda, les etiquetes no fer més segures les nostres carns. Ja tenim normes per això. Tota la carn venuda als Estats Units, Si es tracta d'un dels meus engranalls en l'u. o de ponedores d'un competidor a Manitoba, hauran de passar inspeccions obligatòries.

COOL altera res d'això. En canvi, obliga ramaders i processadors per separar el bestiar a través de cada fase de producció, pel bé de les etiquetes que gairebé ningú es molesta a llegir.

La regulació realitza només una cosa: Fa més car nostra alimentació. A l'abril, Departament d'agricultura s'estima que el fred els costos dels consumidors més $2.6 milions de dòlars l'any.

Nosaltres no subvencionar una regulació inútil. Aquests diners pertany a les butxaques dels nord-Americans, especialment en la nostra economia de creixement lent.

Per empitjorar, COOL viola els nostres acords de comerç internacional amb el Canadà i Mèxic, dos dels nostres primers socis de comerç. Ho prens la el preu dels seus productes per motius no justificats. S'he queixat durant anys que el fresc és pura proteccionisme.

El maig 18, la organització mundial del comerç, que supervisa les disputes de comerç internacional, d'acord. Va governar contra els Estats Units en aquesta matèria — per quarta vegada. Ens he esgotat paisajistic.

Ara hem d'avançar de apel·lant a abrogar — i desfer-se de sempre fresc.

Si no ho fem, Canadà i Mèxic farà que ens fa patir. Això és perquè l'OMC ha-los concedit el dret a imposar més de $3 milions de dòlars en represàlia tarifes en productes fabricats als Estats Units. En altres paraules, l'OMC ha sancionat una guerra de comerç.

"L'única manera als Estats Units evitar milers de milions en represàlia immediata és derogar fresc,"adverteix Gerry Ritz, Ministre del Canadà d'agricultura.

Tant com el patriota en mi vol agitar meu puny vermell-blanc-i-blau a l'OMC — una organització amb seu a Suïssa, no es pot falsificar la indignació. La veritat és que estem en el mal. Als Estats Units va començar aquesta guerra comercial quan hem aprovat fresc. Ha arribat el moment de fer les coses bé.

La solució és simple: Posar la congelació en fresc, com la Cambra de representants va votar només per fer, i substituir-lo amb un sistema d'etiquetatge voluntari. Els consumidors que realment volen saber on eclosionen els pollastres podran adquirir aquesta informació, encara que es pot pagar una prima per a això. La resta de nosaltres pot comprar aliments assegurances a un preu més raonable.

Aquest és un enfocament general, amb el suport de la coalició reforma fresc, un grup divers, els membres del qual inclou tot, des de l'Associació Americana de forners a l'Institut de vi.

També és una oportunitat per als demòcrates i Republicans per demostrar que es pot més que una simple bicker sobre lliure comerç — pot de fet fer un canvi positiu en nom de productors d'aliments i consumidors igualment.

Carol Keiser és propietària i Opera bestiar alimentació operacions a Kansas, Nebraska i Illinois. Ella voluntaris com una veritat sobre comerç & Membre de la Junta tecnologia (www.truthabouttrade.org).

Segueix-nos: @TruthAboutTrade i @World_Farmers a Twitter | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.