La victòria de majoria de sorpresa dels Tories en eleccions nacionals del Regne Unit la setmana passada proporciona primer ministre David Cameron amb una clara majoria de treball per a un partit polític que no ha portat un govern unificat des 1997.

Aquests van ser els titulars.

El govern de coalició va fer alguns difícils decisions basades en ciència i ara hi ha esperança real que aquest compromís en la ciència continuarà amb el nou govern conservador. Ajudar a la UE, a acceptar el paper crític i global dels cultius modificats genèticament a un subministrament d'aliments assequible i sostenible esperem que continuarà.

Els OMG continuen sent polèmics arreu d'Europa, en part perquè els europeus no han vist conèixer de primera mà els beneficis sorprenents que ofereixen, però potser principalment perquè les ONG han distorsionat la presència mediàtica d'aquesta tecnologia tan malament. Etiquetatge en la seva forma actual també proporciona cap ajuda en l'educació del consumidor que aquests productes són una part vital i segur de les seves compres de menjar cada dia.

Fa dos anys, No obstant això, Cameron va deixar clar la seva obertura als OMG quan es va comprometre a desenvolupar una "cultura pro-ciència" en el govern.

"És hora de mirar una altra vegada a tota l'emissió d'aliments GM,", va dir. "Hem de ser obert als arguments de la ciència".

Diputats de Cameron s'han fet ressò aquests sentiments.

Secretari de medi ambient Elizabeth Truss — qui va guanyar fàcilment a la reelecció al seu seient sud oest Norfolk la setmana passada — va afegir la seva veu al debat al gener. "Crec que cultius transgènics tenen un paper a jugar aquí,"ella va dir a la conferència de l'agricultura d'Oxford. "Si mira què ha passat als EUA, cultius es conrea de forma més respectuosos, amb l'ús de menys aigua i menys ús de plaguicides. M'agradaria que tinguem aquesta oportunitat. Nostres agricultors necessita accés a les tecnologies que ajudaran a treballar en mercats mundials."

Cameron i carcassa han traslladat el debat i han participat en la ciència que l'assumpte ha mancava: D'Europa i el Regne Unit ha més compromès en totes les formes de les tècniques de cria i assegurar que mantenir el ritme amb el progrés global.

Parlo com un pagès que creix blat, pèsols vining, patates, blat de moro, i ramaderia en Yorkshire. Jo també creixen colza, que produeix un cèntrica ingredient per a olis de cuina — i tres anys he participat en proves de camp per a una varietat de GM. Veure els beneficis de primera mà en una situació de camp va ser fonamental per a mi ser capaç de fer una avaluació adequada de la tecnologia.

Com un pagès, Apreciar plenament collita genètica serà clau per al cultiu d'aliments més en menys terra d'una manera més sostenible. Aquesta capacitat de respondre amb la nova genètica pren una mica de la pressió de terra, i ajuda a mantenir l'equilibri de la vida silvestre. Hem de veure la producció agrícola en un sentit global, fent l'adopció de tots els tipus de tecnologia de precisió crític pel que fa a la seguretat alimentària i assequibilitat d'aliments.

Un informe emès el mateix dia que les eleccions de l'economia PG de Dorchester va explicar els beneficis globals. Entre 1996 i 2013, agricultors del món produeixen un extra 274 milions de tones de blat de moro i 138 milions de tones de soja — amb GM ara una part fonamental de la producció. No és només els països habituals que està buscant en la tecnologia, resulta sorprenent que ara hi ha més agricultors en els països en desenvolupament l'adopció de la tecnologia que primer món.

Ara és una possibilitat real que aquest govern continuarà amb una ciència conduir aproximació i moure endavant permetent proves de camp que podem aprendre tant com sigui possible sobre cultius transgènics i les oportunitats que pagar. Amb el tipus correctes de trets, aparellats per a les condicions locals, tenim una oportunitat per solucionar els problemes de maneres noves i tenen la possibilitat d'oferir noves prestacions de salut.

Mes passat, Reguladors EU va anunciar que els països individuals tindria dret a optar per qualsevol decisió d'obrir la porta a cultius transgènics. Això funciona al contrari dins la Unió Europea de lliure comerç i ignora la necessitat d'operar sobre la base de la ciència. Que també s'asseu inquiet amb el requisit d'EU d'importar la majoria dels quals és GM de soja.

Resultats de les eleccions de la setmana passada farà a Brussel·les reflexionar sobre la preocupació del Regne Unit per a molts temes com ve amb un compromís per celebrar el referèndum sobre la pertinença, fixat per a 2017. La Comissió Europea "innovació Scorecard" Mostra que Europa rutes als Estats Units en gairebé cada mesura, i és ara perdre terreny a Àsia. Cultius transgènics no són l'única part d'aquesta preocupació més ampli, però són una part important. La UE té algunes instal·lacions de recerca fantàstic produint alguns sorprenent ciència, Esperem que en un futur no massa llunyà trobarà la manera de millorar aquest tauler de comandament en benefici de tots.

Paul Temple creix cereals, verdures juntament amb vaques de carn de pasturatge en una granja conreables mixt de Yorkshire, Regne Unit. Implicats en els judicis UK FSE per 3 anys, Paul és un membre de la xarxa mundial de pagès TATT (www.truthabouttrade.org).

Segueix-nos: @TruthAboutTrade i @World_Farmers a Twitter | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.