Quan un cas de l'EEB (encefalopatia espongiforme bovina) va ser descobert en l'u. bestiar del ramat al desembre 2003, Xina juntament amb sobre un centenar de països va prohibir les importacions dels EUA. carn de boví. In the ensuing years, l'u. government was able to work out a new arrangement with most of those countries except China and a few others. En 2003, La Xina va importar gairebé cap Bou; en 2015 s'espera que importar 500,000 mètrica tones (MT), 6.4 per cent del comerç mundial, Segons projeccions pel servei agrícoles estrangers (FAS) d'USDA. Chinese officials have previously talked of beef imports growing to 1.0 tona mètrica milions (. MMT) l'any.

Els xinesos importar la prohibició d'u. beef is not the result of a lack of trying by USDA. Repeated efforts have been made to work out differences consistent with each side’s WTO sanitary and phytosanitary (SPS) commitments. L'u. Govern en diverses ocasions ha proporcionat Xina amb àmplia informació tècnica sobre l'EEB relacionats amb vigilància i mitigació mesures reconegut per l'organització mundial de Sanitat Animal (OIE) for food safety and animal health. China still has not provided scientific justification for continuing its ban.

Al maig 2013, l'u. va rebre l'estatus més baix de risc, risc insignificant, el mateix que la Xina, for BSE from the OIE. When the U.S.-China Joint Commission on Commerce and Trade Agriculture and SPS Working Groups met in November 2013, van acordar en una ronda de participació tècnica en desembre 2013, which did not lead to a resolution. They then agreed to continue their discussions with the shared goal of achieving market access for U.S. beef products by July 2014. Further discussions were held in 2014, but did not lead to more market access. China’s requirements remained inconsistent with OIE guidelines and continue to contrast sharply with U.S. requisits.

Fonts no oficials han indicat que l'última vegada l'u. i funcionaris del govern xinès recollit en l'accés al mercat carn, el principal problema era el requisit de la Xina que l'u. identify at the point of slaughter the birthplace of every animal for beef exported to China. This could be another delaying tactic by Chinese officials, but they do have food safety concerns partly driven by their own domestic experience. If the Chinese are planning to expand beef imports to 1.0 . MMT anuals, seria avantatjós per tenir accés a u. exportació subministraments estimats els FAS a 1.1 . MMT a 2015, proveïdor d'exportació el quart més gran del món.

L'u. beef industry has taken the tracing issue seriously. A principis de maig, Associació de la Nacional ramaders vedella, l'u. Federació d'exportació de carn i l'Institut nord-americà carn va enviar una carta al secretari de l'agricultura Tom Vilsack i u. Representant de comerç (USTR) Michael Froman indicant, "Junts, Hem pactat implementar un sistema de traçabilitat de les exportacions de vedella a la Xina que proporcionarà la base per a l'u. government to certify to China’s requirement for traceability from farm of birth.” They propose to use existing identification programs that permit the identification of the birth premise such as the APHIS (Animal i vegetal salut servei d'inspecció de l'USDA) Sistema Nacional de Eartagging d'uniforme i l'orella de brucel·losi sistema d'Etiquetes.

The letter goes on to say all participation in the program would be voluntary. The beef industry has struggled in previous years with independent cattle ranchers concerned about costs and the federal government’s oversight of a mandatory identification system. This program fits with the concept that value chains will voluntarily align to meet the needs of specific customers.

Els autors també veure aquest sistema de traçabilitat incloent "programes actuals i futurs, que podria ser desenvolupada i gestionada per empreses privades sota programes de verificació com el procés Verified programa (PVPs) gestionat pel sistema agrícola màrqueting (AMS) of the USDA.” This should provide maximum flexibility to respond to customer needs. Many in the industry agree that private companies generally do a good job of managing source verification programs.

PUGÓ de la USDA tindria accés a la informació completa sobre traçabilitat en cas de sinistre de Sanitat animal.

The traceability issue in export markets goes far beyond China. Phil Seng, President i CEO de l'u. Federació d'exportació de carn, parlant en una conferència a finals d'abril, “Competition in the international market is fierce. Are our production practices out of sync with the international market (en termes de traçabilitat, antibiòtics, etc..)? Com més països es reuneixen els costos d'entrada a aquests mercats, it makes it even more difficult on us.” He said 71 countries are exporting beef to China and meeting the traceability requirement. Seng explained that 26 països estan intentant enviar porc al Japó i gairebé tants a Corea. Va concloure, "No ens podem permetre no cooperar, i crec que en el futur com ens relacionem és la nostra capacitat de competir. "

Kansas State University agrícola Professor associat de economia Glynn Tonsor és citat en un Meatingplace article sobre vegetal, "Tonsor K-estat veu que una comunitat productor segmentats tres maneres: Roughly a third of cow-calf producers already follow best practices for individual animal ID or are open to it. A middle third of producers could be persuaded to practice ID. The remaining third of producers, els més petits, amb menys de 25 les vaques en alguns casos — és "molt resistent" animal ID, diu."

La situació és més complicat per la necessitat d'aconseguir la majoria dels productors en un programa de seguiment de naixement al mercat perquè alguns elements de bou, com s'amaga i fetges, s'exporten principalment.

En algun lloc en tots aquests interessos és un "punt dolç" on la majoria dels EUA. beef producers would voluntarily join a value chain that has a minimally invasive tracing system that provides the assurances sought by importers. The market will require it.

Ross Korves és un comerç i analista de política econòmica de veritat sobre comerç & Tecnologia (www.truthabouttrade.org). Segueix-nos: @TruthAboutTrade i @World_Farmers a Twitter | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.