Quan vaig conèixer els candidats presidencials aquí a Iowa, Sempre demano la mateixa pregunta: On què et quedes en el lliure comerç?

Allò és perquè per als agricultors com jo, les exportacions són una supervivència econòmica. Fora aproximadament un de cada tres files de blat de moro, un de cada dues files de soja i un de cada quatre porcs que creixen vaixells a clients estrangers. Candidats que volen el meu vot es pot guanyar donant suport a polítiques que per mantenir i ampliar la meva capacitat de fer-ho.

Cada quatre anys, la presidència als aspirants descendeixen de les ciutats i pobles de l'estat d'ull de falcó — eren una dotzena a Iowa el cap setmana — i un parell fins i tot pot venir per la meva granja en els propers mesos. Jo he ofert candidats en el passat i espera fer-ho una altra vegada aviat. Quan visiten, els meus veïns i tinguin una oportunitat per vetar-los.

Ara mateix, Vull saber on estan en promoció de comerç autoritat (APT) i l'Associació Trans-Pacífic (TPP). Aquestes resulten ser dos dels temes més candents a Washington ara mateix.

Estem començant a sentir algunes respostes, però no tots ells són bons.

TPA és un instrument legislatiu que permet l'administració del president a negociar acords de lliure comerç amb altres nacions i llavors presentar-los al Congrés per una votació amunt o avall. La setmana passada, aquesta eina important aclarit un obstacle processal en el Senat, seguint el que va resultar ser un menor retard. En el moment de llegir això, el Senat pot ha passat formalment.

TPP és un acord comercial ara en les rondes finals de negociació. -Vols reduir les barreres per a serveis a Japó, Vietnam, i nou altres països al voltant de la conca del Pacífic.

Pensi-hi d'aquesta manera: Necessitem TPA per tal que puguem tenir TPP, que per Iowans representa una gran oportunitat. Ja exportem sobre $8 milions de dòlars anuals a nacions TPP — i podem fer fins i tot millor.

Així què els candidats pensen? Al vessant Democràtica, No dir Hillary Rodham Clinton. La pàgina editorial de la Washington Post Etiquetat recentment la seva "MIA el comerç".

Que és una llàstima, perquè altres demòcrates han estat opinant: Ells he fer campanya agressivament contra TPA tant TPP. En fer-ho, s'han convertit l'esquena al registre de l'ex President Bill Clinton, qui va empènyer per NAFTA i altres polítiques de comerç lliure, així com les seves al·legacions del President Obama, qui vol crear el seu propi comerç lliure llegat.

Quan els candidats no dir on estan sobre un tema, Suposo que el pitjor. Així que si Mrs. Clinton no abraçar lliure comerç ara, Quan realment es podria utilitzar la seva ajuda, llavors és millor un amic fair-weather.

Els republicans han estat una altra cosa que la MIA. Encara diuen coses diferents, tant bo i el dolent.

Cinc dels principals candidats del Partit Republicà s'han pronunciat a favor de TPA i TPP: Jeb Bush, Ted Cruz, Marco Rubio, Rick Santorum, i Scott Walker.

Del que vaig dir, són amics del lliure comerç.

Molts dels altres, No obstant això, els equivocating.

En primer lloc, entre ells és Paul Rand. Moltes persones el descriuen com un llibertari, que suggereix fort suport de lliure comerç. No obstant això va ha esdevingut un dels crítics més forta del Senat de TPA, anunciar recentment que va a votar contra.

Carlos Fiorina, Lindsey Graham, Mike Huckabee, i Bobby Jindal també han sortit contra TPA. Sovint són curosos dir que no donen suport TPA perquè no volen que el President Obama es — en altres paraules, no objecten que en principi sinó en pràctica, Quan es beneficia aquesta casa blanca.

Aquest tipus de retòrica pot apel. lar als votants primàries, però lliure comerç no és sobre la política de 2016. Es tracta de l'economia del nostre país ara mateix. Genuïns estadistes — el tipus hauria volem veure elevat a la presidència — hauria de ser més enllà el partidisme i el que és correcte.

El que estic buscant a un president és un home o una dona que creu en el lliure comerç — i està disposat a posar la necessitat econòmica davant la conveniència política.

Planejo guardar escoltar què diuen els candidats. Quan vaig tenir l'oportunitat, Vaig a demanar-los sobre això directament.

La pregunta és simple. Així és la resposta.

Tim Burrack planteja de blat de moro, la soia o el porc en una granja familiar NE Iowa. He serves as Vice-Chairman and volunteers as a Board Member of Truth About Trade & Tecnologia (www.truthabouttrade.org).

Segueix-nos: @TruthAboutTrade i @World_Farmers a Twitter | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.