Molts dels participants en el mercat mundial de soja veure subministraments de les tres grans països productors, EUA, Brasil i Argentina, as being equally driven by market forces. That has been increasingly not true for Argentina and will be even more so as the country holds elections this fall. Farmers are hoping a new government takes over in December 2015, amb un ràpid canvi en les polítiques d'exportació.

Producció de soja a l'Argentina pel cultiu ara ser collit (la 2014/15 Any de comercialització de setembre-octubre) ara s'estima en 57.0 milions de tones mètriques (. MMT) servei agrícola estrangers (FAS) de l'USDA basat en una temporada de creixement favorable, dalt d'un registre 54.0 . MMT l'any passat i 49.3 . MMT a 2012/13. That compares to the U.S. a 108.0 . MMT i Brasil, a 94.5 . MMT per 2014/15. Acreage of soybeans in Argentina is about unchanged a 49.0 milions d'hectàrees. D'acord amb l'u. Agrícola agregat a l'Argentina en un informe datat a l'abril 1, 2015, productors estan considerant cultius alternatius, com llavors de gira-sol, a causa de les condicions del mercat i la necessitat de rotar els cultius, però continuen creixent soia a causa de seus costos de producció baixa en comparació a altres cultius i com una botiga de valor amb una moneda devaluing.

Taxes d'exportació són 35 percentatge en la soja i 32 percent on soybean oil and soybean meal to encourage crushing within the country. Soybean and product export taxes are the government of Argentina’s largest source of U.S. dollars and a major contributor to central bank reserves. In an economy where the government controls foreign reserves and overvalues the peso by roughly 30 per cent, land holdings and soybeans have proven to be viable alternatives for holding savings in the country. Since the county’s worst financial crisis in 2001, Quan van ser congelat els comptes bancaris i retirades prohibits, producers put their money in anything other than banks. The official inflation rate is 25 per cent per any, amb la taxa no oficial estimada en prop de 40 per cent.

Producers are not getting input cost breaks with lower petroleum prices like in the U.S. The petroleum industry is controlled by the national government and lower international prices are not reflected at the pump for consumers or for farmers. Aproximadament 60 percent of the area farmed in Argentina is rented and requires a substantial yearly cash outlay. Land owners are now becoming aware of lower soybean prices for the 2015/16 crop to be planted later in the year. Land rents continue to shift to pounds of soybeans per acre from fixed amounts of dollars per acre to reduce cost uncertainty for growers. Farmers will still be in a cost squeeze in 2015/16. L'u. Agregat agrícola creu proveïdors d'aportació agrícoles guanyar quota de mercat pels productors de finançament.

Producció a Argentina és aixafat sobre tres quart de soja al país i segons els informes dels EUA. Agregat el país té la capacitat d'aixafar sobre 60 MMT annually. The trend is for crush to increase when production increases, so the larger crop could possibly be crushed if producers sold the crop. The crush for 2014/15 ara es projecta els FAS a 39.850 . MMT. Farmers are expected to sell at harvest to pay bills from growing the 2014/15 crop and store the rest of the crop. According to the Attaché, a partir de finals de març 2015, només un cinc per cent de la 2014/15 cultiu ja havien estat venuts. Producers sell wheat and corn, que han d'establir quotes d'exportació, primer a pagar els seus costos durant el proper any de collita. Soja són més fàcils d'emmagatzemar i més fàcil de vendre per exportació, ja que hi ha quotes exportació.

Mica d'oli de soja s'utilitza per produir biodièsel, dos terços dels quals s'exporta, but the majority of Argentina’s oil and meal is exported. Argentina dominates the world market as the largest exporter of soybean oil, with China the largest buyer. The European Union accounts for about one-third of all soybean meal exports. Nearly all of the remaining whole soybeans (gairebé 80 per cent) are exported to China. Soybean exports for 2015/16 s'espera incrementar basat en una major producció i alta carryover estocs dels agricultors celebració més de la 2014/15 cultiu.

Bosses de plàstic sitja proporcionar productors argentins l'oportunitat d'emmagatzemar tant o tan poc soja llogats i poden variar en gran mesura d'any a. Cada bossa pot emmagatzemar entre 60 a 250 tones de soja.

Carryover soybean stocks have become a controversial issue. At the beginning of 2014/15 Màrqueting any de collita que van ser estimada pel govern argentí al 5.3 . MMT i per a l'USDA 18.6 . MMT. The Attaché acknowledges that the industry consensus is that the Argentine government number is closer to right, però explica, "No obstant això, Quan un analitza la producció, exportacions i aixafar, que són generalment coneguts i acceptats estadístiques, és difícil arribar a les accions molt inferiors a les estimacions d'USDA oficials."

Alguns privats u. analysts lean towards the USDA. They are estimating 2014/15 producció a 58-60 . MMT en comparació amb el nombre de FAS al 57 . MMT. If farmers sell slowly as expected, Accions carryover argentí al setembre 2015 com la 2014/15 extrems de màrqueting i la 2015/16 Màrqueting any comença a octubre seria tant com una increïble 35 . MMT.

Com es va assenyalar anteriorment, els agricultors estan especulant que les eleccions d'octubre donarà lloc a un nou Govern tenint el poder al desembre 2015 and currency devaluation and export policy changes occurring immediately. Given the role that export taxes play in the country’s finances that may not happen overnight. All the economic policy issues about inflation and the peso value may drive markets regardless of the desires of the new government.

L'agregat resumeix el debat de les poblacions de soja, "Per a 2015/16, Correu anticipa que la bombolla d'accions començarà a trencar a causa d'una confluència de factors: pressió de devaluació de moneda, endeutament pagès, i una demanda creixent de la indústria. Productors, trituradores, and the government can only play the game of chicken so long before someone will have to cave.” The rest of the world will feel the impact of 15 years of economic policy mistakes. This situation requires more than casual watching.

Ross Korves és un comerç i analista de política econòmica de veritat sobre comerç & Tecnologia (www.truthabouttrade.org/). Segueix-nos: @TruthAboutTrade i @World_Farmers a Twitter | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.