Congrés, després de mesos de retards buscant un compromís bipartidista en el Comitè de Finances del Senat, troba ja plenament en el debat de política de comerç amb un bitllet de renovar la promoció de comerç autoritat (APT). The House and Senate have held committee hearings on the same bill, el comerç del Congrés bipartidista prioritats i la Llei de responsabilitat, i debatrà sobre essencialment el mateix projecte de llei a la planta de cada cambra. L'administració d'Obama és el ple suport del projecte de llei que va presentar.

El bec és sobre 90-95 per cent que el mateix contingut com l'apt factura escrita l'any passat en la negociació d'objectius i procediments legislatius "fast track", but with several critical additions to address key concerns. It includes: un nou procediment per permetre la Cambra i el Senat independentment despullar un acord comercial de protecció TPA; augmenta les consultes i transparència en les negociacions comercials; and sets a new negotiating objective on human rights. It does not contain any new language on currency manipulation even though the issue has been extensively discussed in recent months and amendments will be attempted in both houses.

Un procés de segregació d'un acord comercial de protecció TPA, conegut com un "resolució processal desaprovació", va ser inclosa en el 2014 Projecte de llei TPA i la 2002 TPA law. Only the chairmen of the Senate Finance and House Ways & Means Committees can bring up a procedural disapproval resolution in committee. It only takes effect if it is approved by both the Finance and Ways and Means Committees and passed within a 60-day period by the full House and Senate.

El nou mecanisme despullar un conveni de protecció TPA s'anomena un "resolució consulta i compliment" (CCR). Congress would remove TPA protection if the Executive branch did not comply with consultation with Congressional requirements or failed to meet Congressional negotiating objectives. The CCR works differently in the House and the Senate, però a les dues cambres és provocada per la Comissió de comerç informar desfavorablement un acord de lliure comerç implementar el projecte de llei, which rarely has ever happened. Al Senat, el poder per treure el CCR es recolza amb tots els membres del Comitè de Finances, as their vote unfavorably reporting an FTA implementing bill automatically triggers it. In the House, Si el Comitè de mitjans informa desfavorablement un acord comercial implementar el projecte de llei, any House member can introduce the CCR following the filing of the committee’s unfavorable report. Either the House or the Senate can strip an agreement of TPA protection independently of the other.

Senate Finance Committee and House Ways and Means Committee members and staff have traditionally had access to trade agreement negotiating documents. La 2014 Projecte de llei TPA cobert tots els membres del Congrés, but not their staff. This bill for the first time would statutorily ensure that staffs for members of Congress with appropriate security clearances have access to trade agreement negotiating documents. Segons un informe de U dins. Comerç, els comitès de comerç estan ara en el procés de negociació d'un Memoràndum d'entesa amb el nord-americà. Representant de comerç (USTR).

La Llei exigeix per primera vegada la USTR publicar almenys el text complet de qualsevol acords comercials 60 dies abans de signar. Aquest seria el text de treball de l'acord, not the legally scrubbed version. The bill would also create a new position of Transparency Officer in the USTR office that would consult with Congress and advise the USTR on transparency policies and engage and assist the public.

President de Comitè de Finances del Senat Hatch (UT-R) i maneres de casa & President del Comitè mitjans Ryan (WI-R) d'acord que el mateix dia que la factura TPA mou a través de les seves respectives comissions una assistència d'ajust de comerç (TAA) bill will also be voted on by the committees. The legislation is popular among Democrats and provides assistance to workers whose jobs may have been displaced by international trade. It has been a part of past debates over TPA and has been used to attract Democratic support. It is expected to have the same role this time.

La llengua original en el 2014 TPA bill is not at issue. While most of the additions to the TPA bill were proposed by the Ranking Democrat on the Senate Finance Committee Wyden (O-D), they generally have broad support. Members of House and Senate want to be seen as having a fully informed debate and moving at deliberate speed. Allowing approved staff to review trade documents will equip Members to speak more authoritatively and be fully informed when voting. Finalment, la prestació de CCR proporciona un mitjà per tirar TPA tornar si els comitès trobar un problema evident en el contingut de la Llei d'implementació.

This cautiousness caused the Senate Finance Committee to hold a second day of hearings after Chairman Hatch had said there would be only one hearing. A second day was added at the request of several Democratic Senators to hear from the head of the Chamber of Commerce and the head of the AFL-CIO union. It probably did not change any policy decisions, però va fer els assistents més certa que havien sentit una àmplia gamma de visions.

A més de les factures TPA i TAA, Congrés també s'està plantejant un projecte de llei sobre costums i temes d'aplicació, una renovació de la generalitzat de preferències de sistema i una extensió de l'African Growth and oportunitat acte (AGOA). Amendments to any of these bills could help shape the trade policy agenda.

Els participants de la política de comerç interessat principalment en la reducció d'aranzels i reduir les barreres no aranzelàries per al comerç, the policy detours of the last few months have been a frustrating time. Major policy decisions, com la política comercial, are best made in a bipartisan manner because it gets a wide set of options on the table and allows all sides to make their arguments. Close final votes are expected in both houses. Policymakers can then move forward knowing the issues that continue to need attention.

Ross Korves és un comerç i analista de política econòmica de veritat sobre comerç & Tecnologia (www.truthabouttrade.org). Segueix-nos: @TruthAboutTrade i @World_Farmers a Twitter | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.