L'edició rústica de memòries de Hillary Rodham Clinton va sortir aquesta setmana. Seu autor vulgui fer una segona ullada el títol: "Opcions de durs."

Això és perquè ella hauria de fer un.

El debat més populars a Washington ara mateix — i probablement un dels debats de política més fons del país entre ara i el 2016 — implica lliure comerç. Hillary Clinton ha que la gent sàpiga on ella es troba, no només perquè els candidats presidencials tenen l'obligació bàsica per descriure els seus punts de vista als votants sinó també perquè aquest és un deure de lideratge.

Campanya a Nova Hampshire la setmana passada, va poder preguntes sobre l'Associació Trans-Pacífic (TPP) i promoció de comerç autoritat (APT). La primera és una proposta d'acord amb 11 altres nacions que augmentaria exportació oportunitats per als agricultors americans, fabricants, i proveïdors. El segon és un instrument legislatiu que permetés Congrés, Quan es considera TPP, votar una amunt o avall.

President Obama dóna suport tant TPP com TPA. Molts altres demòcrates oposar-se a ell. Demanat proclamar la seva pròpia posició, Clinton va reunir només el tipus de declaració que sembla calculat evadir una elecció dura: "Qualsevol acord de comerç ha de produir l'ocupació i augmentar salaris i augmentar la prosperitat i protegir la nostra seguretat,"ella va dir:.

Que podria estar en desacord amb això?

Comerç divideix demòcrates. Encara que alguns suport fortament, circumscripcions claus, com gran treball, abraçar el proteccionisme que beneficia els interessos especials a càrrec d'interessos econòmics més ampli de la nació.

Gairebé es pot sentir els murmuris d'assessors polítics de Hillary com van instar a pronunciar prudent, lliure de continguts comuns.

Encara es poden mal interpretar l'optimisme dels Demòcrates i nord-Americans en general en particular.

Una nova enquesta de Gallup revela que 58 percentatge dels nord-Americans veure comerç exterior com una "oportunitat" i només 33 per cent ho consideren com una "amenaça". Fa uns pocs anys, el revers era cert: Persones considerades comerç més d'una amenaça que una oportunitat.

Curiosament, 61 per cent dels Demòcrates i independents Mostra comerç com una oportunitat, enfront de només 51 per cent dels Republicans. Durant anys, Els demòcrates havien estat més pessimistes que els Republicans sobre comerç. Alguna cosa ha canviat, com a mínim de moment.

Potser els demòcrates han arribat a reconèixer un fet important: Entre la 20 països que han firmat acords comercials amb els Estats Units, Nord-americans fabricants executar un superàvit comercial de $50 milions de dòlars. Entre la resta, corren un dèficit de $500 milions de dòlars.

La lliçó és obvi: Necessitem més acords comercials, com TPP.

Marit de Hillary va ser un líder en el lliure comerç. Com a president del 1990, Bill Clinton va ajudar a assegurar l'acord de lliure comerç nord-americà. Ho va fer per treballar amb els Republicans oberts i la lluita contra la protectionists en el seu propi partit.

Aquí al país de la granja i ranxo, pot ser el més popular que mai ho va fer.

Estic temptat a dir que Hillary hauria de seguir els passos del seu marit. Però com sap qualsevol dona bona granja, marits no són sempre correctes. Hem de pensar per nosaltres mateixos.

Afortunadament, Hillary ja ha fet això: Ella ha construït el seu propi registre en suport de lliure comerç.

Com a secretari d'estat, va volar a Austràlia dos-i-mig anys i parlat per "llocs de treball diplomàcia" a la ciutat portuària d'Adelaida.

"Hem de seguir pujant nostre joc bilateralment i amb els socis de la regió mitjançant convenis com l'Associació Trans-Pacífic,"ella va dir:. "Aquesta TPP estableix l'estàndard d'or en acords comercials per obrir, lliure, transparents, comerç just, el tipus de medi ambient que té l'estat de dret i la igualtat de condicions".

En les eleccions"durs,"ella sonava temes similars: "La TPP esdevingué el Pilar econòmic de signatura de la nostra estratègia a Àsia, demostrar els beneficis d'un ordre basat en regles i una major cooperació amb els Estats Units".

Per què no podia haver deia alguna cosa similar a New Hampshire?

La seva negativa a continuar parlant a favor del lliure comerç fa vulnerables a la càrrega d'haver realitzat un "parlava Ditada fracàs,"com Jeb Bush etiqueten ràpidament la setmana passada.

Encara hi ha un munt de temps per Hillary aclarir les seues opinions sobre lliure comerç. Ella podria posar una clara declaració que cita realitats econòmiques i reitera que ella ja ha dit.

Resulta que algunes decisions dures no tan difícils després de tot.

Hope Pjesky i la seva família són pagesos / ramaders a Oklahoma nord on van criar bestiar i blat. Esperança voluntaris com un membre del Consell de la veritat sobre comerç & Tecnologia (www.truthabouttrade.org).

Segueix-nos: @TruthAboutTrade i @World_Farmers a Twitter | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.