Has sentit parlar d'ambulància perseguint advocats que semblen girar a escenes accident cada vegada que pensen que pot convertir un fender-bender en una quota de contingència.

Prepara't conèixer el tractor-caçadors: una colla d'advocats a la caça per als clients en el país de blat de moro. Estan intentant trobar als agricultors que s'unirà a un litigi contra una companyia de tecnologia de llavor.

És una ganga podrit que fa vagues promeses sobre una rendibilitat possible però en amenaça el futur de l'agricultura. Els agricultors haurien de rebutjar-lo. Tot és un caos terrible.

La primera notícia sobre la demanda de fa unes setmanes, Quan un d'aquests advocats va visitar el meu petit poble a Iowa. Semblava per oferir una oferta irresistible per als productors de blat de moro: A canvi de nostres signatures en documents legals, es va comprometre a pagar els nostres honoraris de presentació. En un moment indeterminat en un futur llunyà, va dir, ens podria rebre compensació comprovacions per compensar un descens en els preus del blat de moro.

També va afegir que va incorporar 40 per cent de qualsevol assentament.

A la superfície, sonava com un no-brainer. En el pitjor, ens vols sentir mai d'ell una altra vegada. En el millor, tots podríem obtenir una mica de diners.

Heus aquí el problema: Demanant una empresa tecnològica llavors envia el senyal terrible que sempre que o qualsevol altre negoci agrícola es troba amb un singlot reguladora, els agricultors que es beneficien del seu treball es litigar.

Això és bastant dolent, però es posa pitjor: Una demanda èxit essencialment donaria poder de veto de la Xina sobre les innovacions tecnològiques que necessiten els agricultors americans.

La controvèrsia va començar 2013, Quan la Xina es va negar a acceptar un carregament de blat de moro dels Estats Units, que contenia un tret per resistència a plagues que reguladors xineses no havia encara aprovat.

Lògica de la Xina va ser egoistes: U. reguladors havia aprovat el blat de moro en 2010, Així que no hi havia cap seguretat possible o la preocupació pel medi ambient. D'altra banda, Xina havia estat important el blat de moro sense denúncia. Això era cap operació de contraban.

Veritable objectiu de la Xina era la seva manera de sortir de contractes de compra de la mostela — és a dir, a incomplir la seva obligació — i el poc sobre l'aprovació regulatòria era només una excusa face-saving.

Què va passar el següents empreses ferits i pagesos nord-americà: El preu del blat de moro va caure.

El preu del blat de moro fluctua diàriament, per descomptat, basat en una gamma de complicats variables que influeixen en la demanda i. Encara que sovint tenim una maneta en les grans tendències que conformen el preu general de blat de moro, és impossible saber amb precisió tots els factors que influeixen en.

Tan encara que és segur dir decisió de que la Xina probablement va causar el preu del blat de moro a caure uns cèntims grapats, una reducció que va afectar la línia de fons d'agricultors de blat de moro com jo, no podem saber exactament quant ens costarà. Intentant imaginar-ho en una sala d'audiències, com els advocats proposen, és l'equivalent econòmic d'omplir el seu claudàtor de torneig de bàsquet NCAA consultant una Magic 8-Ball.

D'altra banda, la demanda ens distreu de quina ha de ser un objectiu important de la diplomàcia de comerç: normativa compatible entre els Estats Units i la Xina, Així que quan els reguladors americans determinar que una nova varietat de blat de moro està preparat per a la comercialització, Xina acceptarà la decisió sense demora.

La demanda envia exactament el missatge erroni. En lloc de condemnar a Xina per al seu comportament de les dues cares i el seu sistema regulador trencat, el litigi posa els agricultors en la mala posició d'atacar una empresa de llavor les innovacions han millorat el negoci de l'agricultura.

Els agricultors i els consumidors estan molt millors del que eren fa una generació, abans de la biotecnologia revolució desenvolupat nous mètodes de lliurament d'aliments segurs i saludables de la granja al tenidor a econòmicament i ambientalment sostenible maneres.

Anem a seguir per aprofitar els avantatges de modificació genètica i altres enfocaments innovadors — però no si deixem advocats que busquen a engreixar els seus comptes bancaris complexió obstacles a la recerca i la inversió, o si alguns dels nostres millors aliats demanar sempre que la Xina o qualsevol altre país vol trencar un contracte.

Agricultors que unir-se a la demanda està pensant en un benefici a curt termini per ells mateixos en lloc d'un benefici a llarg termini per l'agricultura. Un editorial recent publicat a el Grand Island Independent (Nebraska) ho diu molt bé: “A lawsuit that risks the long-term spirit of innovation to appease the short-term frustration of corn producers would appear ill-conceived.”

Com a agricultors, we need to stick together. We should resist the trolling lawyers who are fanning the flames and refuse to sign up with the tractor-chasers.

Tim Burrack planteja de blat de moro, la soia o el porc en una granja familiar NE Iowa. He serves as Vice-Chairman and volunteers as a Board Member of Truth About Trade & Tecnologia (www.truthabouttrade.org). L'autor no col·laborar amb qualsevol de les empreses tecnologia llavor en escriure aquesta opinió.

Segueix-nos: @TruthAboutTrade i @World_Farmers a Twitter | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.