Fa unes setmanes, la meva filla va sis dels meus néts a la zona Zero en un brot de xarampió principals: Disneyland.

Teníem cap temors sobre això. Han tingut les seves vacunes, a diferència de les víctimes que van contraure la malaltia. Els centres per al Control de malalties (CDC) especula que havia infecten un viatger estranger, visitar el parc d'atraccions, i la propagació del virus altament contagioses entre la gent que no havia rebut seus immunitzacions.

Mitjançant els dos primers mesos d'enguany, CDC va gravar 170 casos de xarampió en quatre brots independents. Això ha provocat un debat nacional sobre la vacunació. Això també ha exposat un perillós moviment de persones que van optar per ignorar la ciència i insisteixen que les vacunes són perilloses.

Algunes modes són inofensius, com cantussejant "Uptown Funk" o mirar les pel·lícules "Sharknado". No estic segur que jo anomenaria el moviment de anti-vacunació una veritable moda, però s'ha tornat preocupant popular. En molts llocs, incloent-hi zones benestants amb pares ben educats — les taxes de vacunació han començat a submergir-se per sota del nivell necessari per prevenir brots de.

Siguem clars: Cada nen ha de ser vacunat. Això no és una opinió personal, sinó més aviat d'un consens científic.

Poc abans de xarampió colpejar els titulars, Pew Research Center demanat membres de l'Associació Americana per l'avanç de la ciència si les vacunes infantils per xarampió, parotiditis, i rubèola ha d'exigir. Un notable 86 percentatge deia sí.

La bona notícia és que la majoria dels nord-Americans d'acord. La mateixa enquesta va trobar que 68 per cent dels adults donar suport a les vacunes obligatòries. Encara hem de tancar una bretxa de 18 punts entre les creences dels científics i el públic, però almenys que estem tractant amb majories saludables que són a la mateixa pàgina.

En un altre tema important, No obstant això, els científics i el públic són molt més part. De fet, van estar en desacord amb l'altre.

La disputa implica menjar amb ingredients modificats genèticament. Un ni més ni menys 88 per cent dels científics diuen GM menjar és segur menjar. En altres paraules, els científics són lleugerament més propensos a creure en la seguretat dels aliments genèticament Modificats que en la necessitat de vacunes obligatoris.

El públic, No obstant això, té una vista radicalment diferent: Només 37 per cent dels nord-Americans pensen aliments genèticament Modificats són segurs per menjar.

Que és una separació de 51 punts.

Això no és una mera bretxa. És un abisme badall. Hem de tancar-lo a través d'una campanya deliberada de l'educació pública que parla la veritat sobre ciència i tecnologia.

Si no som capaços, nostra ignorància es infligir patiment indicible en el món.

Demògrafs esperar la població mundial per passar 9 milions de dòlars per 2050. Ens haurem de trobar una manera d'alimentar a tots els, utilitzant les pràctiques agrícoles sostenibles que protegeixen el medi ambient. Un dels més prometedors implica la modificació genètica de cultius, que augmenta la producció i ens ajuda a desenvolupar més menjar menys terra.

No aprofitem al màxim aquesta oportunitat, No obstant això, Si gent corrent rebutjar el consens científic sobre aliments GM.

Les recents polèmiques sobre vacunes ofereix un signe d'esperança. Potser vostè havia sentit els rumors que les vacunes difondre malaltia en lloc d'evitar que. Potser havia escoltat una celebritat a un talk show.

Si vostè ratllat sota la superfície — si mirar alguns de la recerca en vacunes o llegir un tros seriós del periodisme sobre el brot de xarampió — llavors vostè aviat va aprendre la veritat. L'afirmació que les vacunes són dolents per a vostè és fals. El paper infame que va presentar aquest descobriment va ser retirat i desacreditat el seu autor.

Majoria de la gent sap ara més enllà de qualsevol dubte raonable que negar-se a vacunar els nens posa-los i altres en risc. Els nens que no reben les vacunes però estan sans són afortunats. Que estan protegits per la immunitat de grup, que significa que estan protegits per tots els altres pares que va fer el correcte per als seus propis fills.

Quan es tracta d'aliments genèticament Modificats, ens enfrontem a una opció similar. Acceptació de les noves tecnologies ens donarà una oportunitat d'alimentar el món. Rebutjar-los convida un ombrívol futur en què persones de tot el planeta anirà famolenques, pateixen malnutrició, i morir de fam.

Ens ha vacunar-nos contra el virus de la desinformació — i acceptar el consens científic en la seguretat dels aliments GM.

Clàusula de reg és una Jefferson, Iowa farmer and business consultant. Va voluntaris com un membre del Consell de la veritat sobre comerç & Tecnologia (www.truthabouttrade.org).

Segueix-nos: @TruthAboutTrade i @World_Farmers a Twitter | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.