Bill Gates va fer una observació sorprenent al Fòrum econòmic mundial el mes passat. Va assenyalar que a l'Àfrica, on visc, 70 per cent de la granja d'adults. I encara meu continent importacions d'aliments dels Estats Units, on menys de 2 per cent de les granges de població.

Per descomptat hi ha res dolent en comerç internacional: Africans i Americans hauria de comprar béns i serveis de les altres tant com els agrada. Tristament, encara que, Als agricultors africans no creixen prou menjar per alimentar la gent en el nostre continent.

Com un pagès a Ghana, Vaig veure aquest problema cada dia. Lluita de pagesos amb desde la imprevisibilitat del temps pel mal estat de les carreteres. Les dones són crítics per a la producció d'aliments, però en molts llocs no tenen drets bàsics a la terra i no pot accedir a préstec / crèdit d'instal·lacions i serveis d'extensió agrícola.

Potser més important, hem d'accés a la tecnologia moderna. Les eines del segle 21 que els agricultors en els Estats Units i molts altres països avançats prendre per concedit romanen més enllà del nostre abast.

La meva família posseeix un 30 granja acres de Aboa, una comunitat rural a la regió oriental de Ghana. Creixem iuca i nyam a una secció. La resta de la nostra terra és boscosa, i podem utilitzar-lo com una disposició fruites silvestre, cargols, i bolets.

Sabem el que estem perdent perquè hem vist els avanços per un parent meu. Va ser plantar blat de moro a petita escala. Quan vaig tornar d'un programa patrocinat per portar d'Àfrica i el Premi Mundial de menjar, Em va presentar a diverses noves idees que impliquen millors llavors, maquinària, i adobs. Va anar de tres a sis bosses de blat de moro per hectàrea a la collita 30 bosses per hectàrea.

Aquestes són algunes de les eines fonamentals de la revolució verda. El que realment necessitem, No obstant això, es convertirà en una part de la "Revolució de Gene,"el moviment mundial cap a l'adopció de la biotecnologia en l'agricultura. La setmana passada, el servei internacional per a l'adquisició d'Agri-Biotech aplicacions (ISAAA) conèixer el seu informe anual i va trobar que aproximadament 18 milions d'agricultors-90 per cent d'ells petits agricultors com jo — plantat un registre 181 milió hectàrees de cultius transgènics l'any passat.

Aquesta és una bona notícia, però també agredolç: Des de la meva granja a Ghana, sembla que Àfrica està quedant enrere un cop més. Agricultors en gran part de la resta del món augmentat la seva dependència de cultius biotecnològics en 2014.

Només a Burkina Faso, Sud-àfrica, i els agricultors fer de Sudan tenen accés a aquests cultius, ja que tenen algun temps. La resta de nosaltres no adopten plenament la innovació millorar l'agricultura a causa de la limitada àmplia formació en la seva importància.

Encara ens pot beneficiar. Ghana i sis altres països africans han realitzat assajos de camp de cultius transgènics, incloent-hi l'arròs, blat de moro, blat, sorgo, plàtans, iuca, i moniato, according to the ISAAA. Fins que són comercialitzades, No obstant això, agricultors com jo i les dones rurals que treballo romandrà depèn de mètodes tradicionals i tecnologies per produir els aliments que necessita del nostre continent creixent.

Les dones tenen més per guanyar. Encara que els homes dominen treball en cultius, produïm sobre 70 per cent dels nostres cultius d'aliments. També afegim més valor a les collites que creixem: 80 per cent de nosaltres al seu torn produeixen en productes semielaborats o acabats. Convertim iuca fresc en kokonte, massa, i gari, per exemple.

El que és més, Practiquem l'agricultura sostenible, utilitzant totes les parts de la collita de possible. Vam assecar les closques d'iuca i altres arrels i tubercles per a alimentació del bestiar. Res es malbarata.

Ens faria millor per a nosaltres i els nostres clients si ens podria créixer més i millor mandioca — i les millors oportunitats de millora provenen de tecnologia avançada. GM plays an important role in improved agriculture production. Providing farmer education, inclosa la prestació d'oficials fiable ampliacions, are critical tools needed given that the majority of small holder farmers in Africa are illiterate or semi-illiterate. To prevent people from living in hunger, necessitem totes aquestes eines.

Els científics ja estan tractant de desenvolupar varietats de mandioca que resistir les malalties i plagues, as well as types that are biofortified to enhance nutrition. We must cheer their efforts in every way, i no tracten de bloquejar-los a través de la interferència política.

M'agrada a la granja, and to contribute to the food security of Ghana. Cada dia, Veig l'eficàcia dels agricultors de la dona rural que col·laboren, facultar a l'altre, and advocate in their own communities and with policy makers. I look forward to a day when Africans can feed themselves—and have so much food that Bill Gates reverses his statement about farmers in his land and mine.

Lydia Sasu va néixer en una família Aboa, Ghana. Committed to improving the lives of rural women farmers, Lydia serveix com el Director Executiu de l'Associació acció desenvolupament (DAA) i és membre de la xarxa mundial de pagès TATT (www.truthabouttrade.org).

Segueix-nos: @TruthAboutTrade i @World_Farmers a Twitter | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.