Si les noies escoltes volguessin lliurar insígnies de valor davant la controvèrsia, podrien adjudicar-se a ells mateixos – per eliminar una campanya de difusió que s'adreça a cookies i ciència.

Això va ser perquè els enemics de la biotecnologia van decidir agafar-se a les Girl Scouts, exigint a l’organització juvenil que tregui els ingredients modificats genèticament de les seves delicioses galetes, com ara Thin Mints – que són el meu favorit personal.

Aquests activistes sense gust han organitzat una petició en línia que actualment presumeix gairebé 40,000 signatures i fins i tot han tingut la possibilitat de fer front al públic del seu esforç una jove de set anys d'aspecte dolç que es diu Alicia.

Sóc canadenc, així que no m'he unit a les Girl Scouts of America. en comptes, Vaig créixer com a membre del grup de germanes, les Noies Guies del Canadà. També vam vendre galetes. També vam aprendre lliçons de vida importants sobre l’amistat, responsabilitat i assoliment. Vaig obtenir insígnies en tot, des dels primers auxilis i la cocció fins a la seguretat de les armes de foc i parlar en públic.

avui, Sóc agricultor a la Saskatchewan rural i quan em vaig convertir en la primera presidenta femenina de l'Associació de productors de blat de Canadà Occidental, Sabia que aquesta realització es devia en part a la meva experiència com a Girl Guide.

La meva família cultiva blat, cigrons, i molts altres conreus, inclòs canola, que és un producte transgènic. Escollim la biotecnologia perquè és una eina que ajuda les nostres plantes de canola a superar les males herbes que competeixen per l’aigua i els nutrients del sòl. A causa de la modificació genètica, cultivem més menjar a menys terres, en una estratègia d’agricultura sostenible que tingui sentit tant econòmic com mediambiental.

desafortunadament, algunes persones es neguen a acceptar la ciència i la seguretat dels transgènics. Esforcen per prohibir aquests cultius a les nostres granges i aquests ingredients als nostres aliments. Exigeixen regulacions que tinguin per objecte estrangular la innovació en lloc de garantir la salut pública, així com les etiquetes d’avís que tenen per objectiu atemorir els consumidors en lloc d’informar-los.

La seva propaganda anti-noies és només un altre front de la mateixa guerra, ja que intenten intimidar a un grup privat per eliminar els transgènics d'una línia popular de cookies.

En una demostració inspiradora del "poder de les nenes", els Girl Scouts han defensat la seva forma responsable de fer negocis. Els nostres forners determinen si han d'utilitzar transgènics a les galetes Girl Scout basades en diversos factors relacionats amb el mercat i segons la recepta de galetes específica., diu el seu lloc web. És important tenir en compte que hi ha suport científic mundial a la seguretat dels ingredients comercialitzats actualment derivats de cultius modificats genèticament.

Els Girl Scouts assenyalen l’Organització Mundial de la Salut, l'Organització de les Nacions Unides per a l'alimentació i l'agricultura, Els EUA. Acadèmia de Ciències, i l'Associació Mèdica Americana recolzen els transgènics. Més que 1 Els menjars TRILLION s’han menjat arreu del món sense un sol cas d’efectes perjudicials per a la salut. Ni un sol.

Els Girl Scouts van encara més enllà i conclouen la seva declaració amb aquesta observació vital: A més, en el futur, Els OGM poden oferir una manera d’ajudar a alimentar una població mundial en creixement. Quina posició tan meravellosa ha de prendre en ensenyar als nostres fills sobre la fam i l’empatia.

Aplaudeixo els Girl Scouts per la seva clara presentació dels fets i una postura basada en la ciència del so. Seria tan fàcil rendir-se davant les fortes queixes dels activistes no declarats – però els Girl Scouts saben que la veritat és del seu costat, i han decidit mantenir la seva posició.

No hauríem d’esperar res menys, és clar: Els Girl Scouts i les Girl Guides promouen el coratge, confiança, i personatge. Ensenyen habilitats i exigeixen assoliments, convertint les noies d’avui en ‘ líders que triomfaran en tots els seus esforços.

Sempre sentim que més noies haurien d’estudiar matemàtiques, ciència, i enginyeria. Les croades contra les galetes d’escoltes noies i basades en l’analfabetisme científic només les desanimaran. Els manifestants anti-OGM amenacen que les nenes tinguin por a la ciència i la tecnologia, en lloc de seguir una carrera professional.

Un dels anuncis més populars durant el Super Bowl va qüestionar la frase "com una noia", suggerint que no hauria de ser un tracte, sinó un compliment.

Quan es tracta d’agricultura, ciència, i OMG, esperem que "actuï com una nena’ vol dir comportar-se com fan les escoltes ara mateix.

Em sembla una gran idea per a una insígnia.

Cherilyn i el seu marit posseeixen una granja diversificada de gra a Mossbank, Saskatchewan, Canadà. A més de l'agricultura, Cherilyn és activa en moltes iniciatives de política agrícola per millorar la sostenibilitat de l’agricultura i defensa de pràctiques agrícoles modernes. Cherilyn és membre de la xarxa TATT Global Farmer (http://www.truthabouttrade.org).

Segueix-nos: @TruthAboutTrade i @World_Farmers a Twitter| Veritat sobre el Comerç & tecnologia de Facebook.

Nota: aquesta obra va aparèixer per primera vegada feb 11 a EUA Avui.