Si les Girl Scouts van a repartir els distintius per valentia davant la polèmica, es podria atorgar una a si mateixos — per requerí una campanya de desprestigi que es dirigeix a galetes i ciència.

Això és perquè els enemics de la biotecnologia va decidir recollir en les Girl Scouts, exigint que l'organització juvenil treure genèticament modificat ingredients de les seves delicioses galetes, com cases de moneda Thin – què passa a ser el meu favorit personal.

Aquests activistes insípid han organitzat una petició en línia, que actualment compta amb gairebé 40,000 signatures — i fins i tot han tingut el gall fer la cara pública del seu esforç un aspecte dolç set anys anomenat Alicia.

Sóc canadenc, Així que no m'inscric les Girl Scouts of America. En canvi, Vaig créixer com a membre de la seva germana grup, el guiatge del Canadà. Hem venut galetes massa. També vam aprendre lliçons de vida importants sobre l'amistat, responsabilitat i l'assoliment. Guanyava distintius en tot de primers auxilis i enfornar a arma seguretat i parlar en públic.

Avui, Jo sóc un pagès a rural Saskatchewan — i quan em vaig convertir en la primera dona president de l'Associació productors de blat canadenc Western, Sabia que aquest èxit era degut en part a la meva experiència com a guia de noia.

La meva família creix blat, cigrons, i molts altres cultius, incloent-hi la colza, que és un producte d'OMG. Triem la biotecnologia perquè és una eina que ajuda els nostres plantes colza superar les males herbes que competeixen pels nutrients de l'aigua i sòl. A causa de la modificació genètica, Creixem més menjar menys terra, en una estratègia de l'agricultura sostenible que té sentit tant econòmic com ambiental.

Per desgràcia, algunes persones es neguen a acceptar la ciència i la seguretat dels OMG. S'esforcen per prohibir aquests cultius de les nostres ramaderies i aquests ingredients dels nostres aliments. Demanen normativa amb l'objectiu és estrangular a innovació en comptes de garantir la salut pública, així com Etiquetes d'advertència que pretenen espantar els consumidors més que informar-los.

Seva propaganda Scouts anti-noia és només un altre front en la mateixa guerra, en tractar d'intimidar un grup privat en eliminant els OMG d'una línia popular de galetes.

En una demostració inspirador de "girl power,"les Girl Scouts han defensat seva manera responsable de fer negocis. "Nostres forners determinar si fer servir els OMG de Girl Scout Cookies basat en una gamma de factors relacionats amb el mercat i segons la recepta de la galeta concreta,"diu la seva pàgina web. "És important tenir en compte que hi ha arreu del món suport científic per a la seguretat d'ingredients comercialitzats actualment derivats de cultius modificats genèticament".

Les Girl Scouts assenyalar l'organització mundial de la salut, el menjar i l'agricultura organització de les Nacions Unides, l'u. Acadèmia de Ciències, i el suport de l'Associació Mèdica americana els OMG. Més de 1 BILIÓ àpats ha menjat tot el món sense un sol cas de efectes perjudicials a la salut. No una de sola.

Les Girl Scouts anar més enllà i conclourà la seva declaració amb aquesta observació vital: "A més, en el futur, Els OMG pot oferir una manera d'ajudar a alimentar una població mundial creixent." Quina posició una meravellosa quan ensenyar als nostres nens sobre la fam i l'empatia.

Aplaudeixo la Girl Scouts per la seva clara presentació dels fets i una postura basada en la ciència so. Seria tan fàcil de lliurament a les queixes dels activistes obertament fort — però les Girl Scouts sap que la veritat està del seu costat, i que he escollit per defensi els seus drets.

Podem no hauria d'haver esperat res menys, per descomptat: Les Girl Scouts i guies noia promoure coratge, confiança, i el caràcter. Van ensenyar habilitats i instar la consecució, convertint les nenes avui en líders del demà que tindrà èxit en tots els camps del quefer.

Sempre estem sentint que més noies haurà d'estudiar matemàtiques, Ciència, i Enginyeria. Croades contra Girl Scout Cookies i analfabetisme científic basat en només descoratjar-los. Els manifestants Anti-OMG amenacen amb fer noies por ciència i tecnologia, en lloc de seguir les carreres en el mateix.

Una dels anuncis més populars durant la Super Bowl qüestionat la frase "com una noia,"suggerir que no hauria de ser un putdown sinó més aviat un compliment.

Quan es tracta de l'agricultura, Ciència, i els OMG, Esperem que "interí com una noia" ve a significar comportant-se com la do Girl Scouts ara mateix.

Sona com una gran idea per una placa per a mi.

Cherilyn i el seu marit té una granja diversificada gra Mossbank, Saskatchewan, Canadà. A més de l'agricultura, Cherilyn participa en nombroses iniciatives de política agrària per millorar la sostenibilitat de l'agricultura i advocar per pràctiques agrícoles modernes. Cherilyn és un membre de la xarxa mundial de pagès TATT (www.truthabouttrade.org).

Segueix-nos: @TruthAboutTrade i @World_Farmers a Twitter | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.

Nota-aquesta peça va aparèixer primer Feb 11 en USA avui.