La temporada de grip està sobre nosaltres — i innombrables nord-Americans són arribar a suc de taronja. Que està esperant la que seva riquesa en vitamina C l'ajudarà a mantenir-se saludable, o almenys utilitzant la beguda a cantors.

Però què passa si el suc de taronja desaparegut completament?

Aquesta pregunta ronda cultivadors taronja de la Florida. Igual que ens està lluitant per mantenir el nostre cos saludable, estan intentant ajudar els seus arbres resistir un terrible malaltia anomenada "verdejar cítric." Que amenaça amb acabar amb taronges de l'estat, mandarines, i Pomelo.

Treballant amb investigadors, als productors de cítrics pot han sorgit amb una solució creativa que consisteix en biotecnologia. Una de les grans tradicions nutricionals dels Estats Units — un got de suc de taronja al matí — pot dependre de l'èxit dels seus plans, a més l'aprovació dels reguladors i en última instància,, consumidors.

Aquest mes, Vaig fer una gira per tarongers a Florida centre sud per aprendre més sobre ambientalització de cítric. A causa de la malaltia, cítrics saludables a la zona s'han convertit en difícils trobar. Errors i bacteris, Originalment sospitava de la Xina, haver causat la malaltia difondre gairebé a tot arreu. No hi ha una sola hort a Florida que no està infectada.

No cal ser un expert en cítric Espot arbres malalts. Les seves fulles són esparses en lloc de denses. Teniu dret a través seu fullatge a què és d'altra banda. El color de les fulles està malament, així. En lloc de les vibrant verd de primavera, és el verd gastades de tardor. D'altra banda, arbres sans s'aferren als seus fruits, mentre els malalts els deixar-los caure a terra.

Arbres micorizats pot produir taronges per a suc, i Ambientalització cítric no afecta la salut humana. Encara ho ha devastat la indústria que envolta el producte de l'estat de sol agrícola, així com les desenes de milers de persones que creixen, grup, i el vaixell de taronges i suc de taronja.

Ja cítric Ambientalització apareixia sobre fa una dècada, Producció de taronja de la Florida ha baixat al voltant de la meitat, i si cauen molt més, l'empresa de cítric pot esdevenir econòmicament insostenible. Nostres taronges no vindrà de la Florida ja.

Suc de taronja més que ens hi juguem. Després d'esprémer, un munt de la polpa restant es converteix en alimentació per al meu bestiar — no només és bo per a ells, però ens permet utilitzar cítrics de múltiples maneres. Res es malbarata, d'acord amb els principis de l'agricultura sostenible.

Productors han intentat lluitar cítric ambientalització de totes les maneres imaginables. Ells escorcollat el planeta per varietats de cítrics amb resistència natural. He estudiaven les vespes del Pakistan que cacen els insectes que porten la malaltia. Que fins i tot han construït tendes climatitzades especials per mantenir els arbres saludables.

Durant anys, res semblava treballa. Ambientalització cítric en continuava saltant d'arbre en arbre i grove a grove. Semblava imparable.

La indústria va passar a biotecnologia. Veient la modificació genètica com havia millorat l'agricultura en altres parts del país, es preguntava si les mateixes eines de la ciència moderna podria ajudar Florida cítrics sobreviure. Llavors, fa uns anys, investigadors a Texas que va descobrir mitjançant la inserció de gens de plantes d'espinacs en cítrics, els arbres de cítrics esdevingué més resistents a l'ambientalització de cítric.

Des d'avui, there are no research results or indication that citrus greening can be solved without genetically improved citrus trees. Science and technology are needed to save the citrus industry. This is a necessity – not just a ‘niceity’.

Què passa després segueix sent poc clar. La tecnologia pot rebre un primer pas en aquest any d'aprovació comercial, donant als agricultors ordinaris en un futur pròxim una eina que té el potencial per salvar les taronges de la Florida. Això requerirà una decisió implicat de reguladors. Que haurà de prendre una decisió basada en ciència so, no l'analfabetisme científic que ha causat algunes persones a la demanda d'etiquetes d'advertència especial en el menjar amb GM ingredients.

El següent pas implica l'acceptació dels consumidors. La gent va a prendre suc de taronja que prové d'arbres genèticament modificats? No hi ha cap raó per què no s'hauria: Mengem aliments GM cada dia i hem estat fent això durant anys.

Espinacs salvarà les taronges? Hi ha alguna cosa gairebé poètic sobre aquesta solució, com dos excel • lents fonts de unir nutrició junt, mantenir-nos ben alimentats i saludable.

Carol Keiser és propietària i Opera bestiar alimentació operacions a Kansas, Nebraska i Illinois. Ella voluntaris com una veritat sobre comerç & Membre de la Junta tecnologia (www.truthabouttrade.org).

Segueix-nos: @TruthAboutTrade i @World_Farmers a Twitter | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.

Nota-aquesta peça va aparèixer primer Feb 11 en la Orlando sentinella.