Quan el President Obama dóna el seu estat de la Unió, la setmana que ve, va a parlar de col. legis comunitaris, Immigració, i el comerç mundial.

Aquí hi ha una cosa que probablement no portarà cap amunt: seva promesa no lliurat al creixement de les exportacions significativa.

"Hem d'exportar més dels nostres productes,«declarat President Obama en el seu estat de la Unió de veu en 2010. "Així que aquesta nit, hem creat una nova fita: Farem doble les nostres exportacions en els propers cinc anys."

Ara que han passat cinc anys, podem comparar retòrica del President als seus resultats. Per desgràcia, sembla com la retòrica va guanyar.

El 2009, l'últim any ple d'estadístiques abans el President Obama va fer la seva 2010 compromís — els Estats Units van exportar $1.58 bilió en béns i serveis, Segons el Departament de comerç. Complir l'objectiu del President cinc anys requereix que les exportacions de $3.16 bilió en 2014.

És massa aviat per saber amb precisió quant els Estats Units van exportar l'any passat, però podem dir una cosa amb absoluta certesa: Els números no vindrà a l'objectiu del President Obama.

En 2013, exportar als Estats Units $2.27 mil milions en béns i serveis. A través de novembre de 2014, les exportacions van augmentar sobre 3 per cent d'un any abans. Així que si va continuar les tendències imperants a desembre, total d'exportacions per a 2014 s'elevarà a sobre $2.34 bilió.

Això és un munt d'exportacions. Però també és només 74 per cent del camí cap a l'objectiu d'Obama.

Siguem clars sobre una cosa. Fins i tot la més partidista congressista o ciutadà ha de prendre cap plaer d'aquest objectiu perduda. Les exportacions són importants per a tots nosaltres. Van impulsar la prosperitat econòmica aquí a casa, manteniment i creació de llocs de treball en les nostres fàbriques i de les nostres finques.

Quan el President Obama ha anunciat el seu objectiu fa cinc anys, el meu primer pensament va ser per animar-lo a sobre i em pregunto què ens podrieu fer per ajudar.

En el moment, el President va oferir una idea. "Per complir aquest objectiu,", va dir en 2010, "estem llançant un National Export Iniciative que ajudarà als agricultors i les petites empreses augmentar les seves exportacions".

Avui, National Export Iniciative té un lloc web spiffy, amb molta informació sobre com les exportacions ajudar la nostra economia. No obstant això, una ullada de prop seus punts parlant revela que la majoria del creixement de les exportacions en els darrers cinc anys ha estat una funció del ordinàries cicles, més que res fet polítics a Washington o en un altre lloc.

L'administració no ha fet tant en l'única zona on té més potencial per impulsar les exportacions: negociació d'acords de lliure comerç. President Obama encara ha de concloure un acord de comerç lliure sola pel seu compte. Ell mereix el crèdit per treballar amb el Congrés per finalitzar s'ocupa de Colòmbia, Panamà, i Corea del Sud, però aquestes converses es van negociar sota el President Bush.

La bona notícia és que el President Obama pot ser a la vora d'un èxit important. Durant anys, Diplomàtics comerç americà han treballat en l'Associació Trans-Pacífic, un acord amb potencial 11 altres nacions al voltant de la conca del Pacífic, incloent-hi Austràlia, Canadà, Mèxic, Japó, Singapur i Malàisia – un nombre que he pogut visitar personalment. TPP podria generar més de $120 milions de dòlars en exportacions americans l'any per 2025, segons una estimació de l'oficina de l'u. Representant de comerç.

La realització de TPP hauria de ser un dels objectius més importants de Washington aquest any. Tant demòcrates com Republicans han seves parts per jugar. El president Obama ha d'animar diplomàtics de comerç per fer-ho. Congrés hauria d'aprovar la promoció de comerç autoritat, un instrument legislatiu que permetrà la casa blanca a presentar un acord final al Congrés per una votació amunt o avall.

Encara TPP seria un èxit notable, Obama realment firmaran el seu llegat si havia de seguir la superació de TPP per acabar un acord comercial robusta amb la Unió Europea. Aquestes negociacions ja estan en marxa, known as the Transatlantic Trade and Investment Partnership. I’m hopeful that a successful agreement would provide consumers in the EU the option to buy the beef and wheat that I grow on our farm.

És una llàstima que les exportacions no s'han duplicat en els últims cinc anys. Durant la estat del propera setmana de la Unió, probablement sentirem parlar més sobre els beneficis del comerç.

El que realment necessitem del President Obama és una promesa que pot mantenir — un compromís per aixecar u. exportacions amb acords de lliure comerç.

Hope Pjesky i la seva família són pagesos / ramaders a Oklahoma nord on van criar bestiar i blat. Esperança voluntaris com un membre del Consell de la veritat sobre comerç & Tecnologia (www.truthabouttrade.org).

Segueix-nos: @TruthAboutTrade i @World_Farmers a Twitter | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.