Ha acabat la temporada de vacances, com ens va marcar el pas del dotzè dia de Nadal. Al Japó, persones ja estan fent la seva llista de desitjos per a 2015.

Volen mantega.

Allò és perquè per als japonesos, 2014 va ser l'any de l'escassetat de mantega de Nadal gran.

Seu problema és la nostra oportunitat, però només si Washington fa una bipartidista de resolution activament seguir i completar la Trans Pacific Partnership (TPP) comerç lliure acord en els propers mesos.

Cara, vostè no pensaria que els japonesos es preocupen per Nadal o mantega. Només una petita fracció de la població japonesa és cristiana (la majoria són xintoista o budista) i mantega no és una dieta principal-estada (en una dieta dominat per arròs i marisc).

No obstant això molts japonesos celebrar el Nadal. Per a ells, és una data en el calendari menor. NPR recentment es comparat amb l'u. Dia de Sant Valentí. Els japonesos honorar-lo per coure i menjar bescuits ronda cobert amb nata i coronat per les maduixes.

Estàs anomenaren "coques de Nadal,"i la recepta demana una gran quantitat de mantega.

Per desgràcia, Japó gairebé es va quedar sense mantega enguany.

Els experts van culpar d'un estiu calent que van portar a la producció de llet baixa. També va assenyalar a un problema estructural en l'economia agrícola del Japó: Des de 1985, ha disminuït el nombre de llars que es dediquen a la producció lletera de més de 80,000 a menys de 20,000. Les vaques lleteres han caigut de més de 2 a menys de 1.5 milions.

Per complicar les coses, Lleters de Japó estan protegits per implantar grans aranzels, amb l'objectiu és bloquejar o impedir almenys les importacions dels competidors estrangers. Així que quan l'endarrereix la producció nacional, comerç internacional pot compensar la diferència. Per a consumidors corrents, la mantega es fa inassumible.

Això és una vergonya, especialment quan els agricultors lactis als Estats Units són preparat i disposat a vendre la mantega al Japó.

En el futur, Potser tindran l'oportunitat, però només si el President Obama i el Congrés aconseguir darrere d'una agenda de comerç bipartidista que inclou la TPP, una ronda de negociacions que vols millorar les comunicacions entre els Estats Units, Japó, i altres països de la conca del Pacífic.

L'Institut Peterson diu que TPP té el potencial de generar $120 milions de dòlars en u nou. exportacions anuals per 2025. Alguns propasa que podria incloure la mantega al Japó, però sobretot que implicaria maquinària, plàstics, i serveis, així com les matèries primeres agrícoles tradicionals de blat de moro, soja, carn de porc, carn de boví, i fruita fresca.

Aquest pacte beneficiaria nord-Americans a tot arreu, crear llocs de treball en les fàbriques i granges.

Èxit requerirà demòcrates i Republicans per deixar de banda les seves diferències i oposar-se a les seves al·legacions de grups d'especial interès.

Sóc optimista que passarà: En un discurs mes passat, President Obama va anunciar una voluntat per fer caure els seus companys demòcrates. "Qui s'oposen a aquestes ofertes de comerç irònicament estan acceptant un statu quo que és més perjudicial per a treballadors nord-americans,", va dir. "Hi ha gent en meu propi partit i en la meva pròpia circumscripció... [que] els lladrucs cap amunt de l'arbre malament quan es tracta d'oposar-se a TPP, i vaig fer aquest argument.

Els Republicans al Congrés pot fer la seva part passant promoció de comerç autoritat, la qual cosa permetria la Casa Blanca acabar TPP xerrades i presentar un conveni al Congrés per una votació amunt o avall. Igual que les coques de Nadal del Japó requereixen mantega, acords comercials amb èxit necessiten aquesta eina legislativa.

Si realment vol que el nou lideratge del Partit Republicà al Congrés de trobar terreny comú amb el President Obama, Això seria una excel lent manera de començar.

En un moment, diplomàtics de comerç va marcar que espera poder completar TPP en 2014. Com sap qualsevol familiaritzat amb negociacions comercials, No obstant això, negociacions té una manera d'arrossegar — especialment com van esdevenir sumit en la difícils converses sobre agricultura i altres temes sensibles.

Encara són massa grans ignorar els avantatges de TPP. Potser ens haurien de configurar un objectiu informal de tenint la TPP abans de Nadal següent. Per als japonesos, Això podria significar que no haver de preocupar de mantega per a la seva pastissos. Els nord-americans, això proporcionaria un impuls permanent a l'economia — un regal de Nadal que segueix donant.

Bill Horan creix de blat de moro, soja i altres grans amb el seu germà en una granja familiar basada en Iowa Central nord. Bill voluntaris com un membre de la Junta i serveix com a president de veritat sobre comerç & Tecnologia (www.truthabouttrade.org).

Segueix-nos: @TruthAboutTrade i @World_Farmers a Twitter | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.