Per a molts nord-Americans i europeus, Àfrica és el continent de la caritat — una terra sense esperança famèlica persones que necessiten almoines simplement per sobreviure.

De vegades sembla com si nostres importacions principals de l'oest són compassió i simpatia.

Com un pagès a Kenya, Sempre he estat tocada per aquest estrany d'Afers. No veig l'Àfrica com un cas de cistella de desesperació, sinó més aviat com un graner d'oportunitat. El clima és càlid i el nostre sòl és fèrtil. Hem de créixer més que prou menjar per alimentar-nos.

Encara que no. Our food production falls even as our population grows. Millions of African children, dones i homes pateixen fam i desnutrició mentre que als agricultors africans continuen endarrereixen darrere en l'ús d'estratègies per trencar aquest patró d'inseguretat alimentària i aconseguir una "revolució verda" per l'Àfrica.

El que necessitem més que qualsevol altra cosa és l'accés a les solucions de ciència i tecnologia del segle 21 que els agricultors en molts altres països donar per fet.

Em dedico a petita escala, igual que 80 per cent dels agricultors de Kenya. Vaig créixer blat de moro en cinc dels meus 25 hectàrees. Un altre tres hectàrees són pastura millorada. Verdures, arbres, corral de pasturatge, graners de bestiar, i Mas ocupen la resta del conjunt de servidors.

M'agrada l'agricultura perquè contribueix a la seguretat econòmica i nutricionals de la meva família. Tot l'any, podem prendre hidrats de carboni, proteïnes, i vitamines de la nostra pròpia terra. També Venem una part dels nostres cultius, així com la llet i ous de la nostra ramaderia.

Aquesta autosuficiència m'ofereix una sensació de satisfacció que pot coincidir amb alguns altres professions.

És més de personal, encara que. El meu granja també contribueix a la seguretat alimentària del nostre país. La gent en el nostre poble i comarca necessita que neixen. Així fer persones que youll mai compleixen. Per últim protocol de integració regional de la comunitat d'Àfrica Oriental, el meu menjar pot acabar a Burundi, Rwanda, Tanzània, i Uganda.

Encara ens també està ple de reptes. Ens falta una infraestructura de carreteres i carrils que qualsevol economia veritablement vibrant comerç depèn. Instal·lacions d'emmagatzematge són inadequats. Equipament de l'agricultura sigui inexistent, insuficient o és massa vell.

Nostres problemes de l'agricultura són una manifestació del canvi climàtic. No es sembra puntualment com les pluges ja no són previsibles i els atacs omnipresent collita plagues i malalties, juntament amb clima impredictible condueixen a regulars postcollita pèrdues. La majoria dels nostres agricultors estan mal educat. Ampliació de serveis són mal propagació o inexistent, per tant, fracàs de difondre el nou coneixement. Impostos són massa alts.

Demanar prestat un comunicat recent pel Dr. Speciosa Kazibwe, Vice-President d'Uganda i ex ministre d'agricultura, Indústria animal, i pesca, Problemes de Àfrica emanen entre els enormes problemes de lideratge i diversitat del continent. African governments have failed to recognize and embrace science and technology. They have failed to invest at least 10% dels seus pressupostos nacionals en l'agricultura com per la declaració de Maputo d'agricultura i la seguretat alimentària va fer en 2003!

Cap entre els nostres problemes és un fracàs a abraçar la biotecnologia. Per als agricultors en molts països, la modificació genètica de llavors s'ha convertit en una part de l'agricultura convencional. En els darrers anys, que han vist les collites de rècord.

Algunes persones semblen pensar que als agricultors africans són massa lents per adoptar noves tecnologies. Això no és cert. En els països africans que han permès la biotecnologia en l'agricultura-Burkina Faso i Sud-àfrica, per exemple, els agricultors han precipitat per ocupar aquestes noves eines.

El problema resideix en un altre lloc, amb governs que han resistit aprovar cultius segurs i saludables. S'han pres massa direcció d'Europa i la seva oposició irreflexiu a cultius transgènics, i la seva reticència ha es filtrava fins al nivell de les institucions de recerca i treballadors d'extensió agrícola. No han promogut aquestes tecnologies la manera que podien.

A Kenya, patim una prohibició de la importació d'aliments GM des de novembre 2012 — una prohibició irracional basada en l'analfabetisme científic. Continuem judicis de camp d'amfitrió de cotó GM, iuca, moniatos, sorgo i blat de moro (blat de moro), però el nostre govern ha donat cap indicació de quan ho permetrà la difusió comercial de llavors GM. Durant anys, ens heu esperat, i no se sap quan acabarà nostres esperar.

Agricultors com jo li agradaria utilitzar aquesta tecnologia, Si només és permès. Molts de nosaltres s'han reunit els agricultors d'altres països que han utilitzat. Fins i tot aquells que no comparteixen aquestes connexions personals han escoltat les històries. Estan tots els interessats en aquesta tecnologia. Una vegada que ho veuen amb els propis ulls — lliure de males herbes conreus que resisteixen la infestació de plagues — voldrà per si mateixos.

L'agricultura a tot arreu implica reptes, de cada dia els patrons del clima al canvi climàtic a llarg termini. No obstant això negativa de l'Àfrica a abraçar noves tecnologies és un repte que ens han imposat nosaltres mateixos. Això és una càrrega addicional, tots els que ja tenim de queviures.

Em nego a perdre l'esperança: Un dia, agricultors a través d'Àfrica gaudiran de les millors llavors que pot oferir al món. Abans que això passi, No obstant això, cal aixecar-se i exigir-los.

Àfrica no necessita més documents. Necessita una mà cap amunt, Així que pot ajudar-se en lloc de dependre de la generositat d'altres.

Gilbert Arap Bor creix blat de moro, verdures i les vaques lleteres en una granja petita escala de 25 hectàrees en Kapseret, Kenya i ensenya a la Universitat Catòlica de est d'Àfrica, Campus de Eldoret. Sr.. Bor és la 2011 Comerç Kleckner & Destinatari d'avanç Premi de tecnologia i membre de la veritat sobre comerç & Xarxa de tecnologia Global pagès (www.truthabouttrade.org).

Segueix-nos: @TruthAboutTrade i @World_Farmers a Twitter | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.