Un intercanvi sorprenent al Capitoli la setmana passada hauria d'acabar el debat sobre si els aliments genèticament modificats han de portar a Etiquetes d'advertència especial.

Va arribar a prop de la conclusió d'una audiència de tres hores el desembre 10. Els membres de l'energia de casa i de la Comissió de comerç Subcomitè de salut va escoltar una varietat de punts de vista sobre una qüestió política disputat de manera calenta — el tema de les iniciatives de vot en dos Estats el mes passat, així com propostes legislatives al Congrés.

La sala d'audiència estava tan plena amb convidats que el president, Rep. Joe Pitts de Pennsilvània, comença la sessió dient que desitjava que totes les reunions de la Subcomissió generen tant interès del públic.

Tres hores més tard, amb el temps acaba, Rep. Mike Pompeo demanar una pregunta directa d'un plafó de cinc testimoni.

"Vaig a tractar de no aconseguir algunes respostes de sí o,"deia el republicà de Kansas. Va citar un funcionari de la Food and Drug Administration, que havien declarat abans en el dia que els aliments GM "són tan segurs com els seus homòlegs convencionals."

Llavors va mirar els panelistes. "Començarem a la meva esquerra,", va dir. "Digues-me si acceptes — sí o no — amb aquella declaració."

Un per un, cada un dels cinc ponent va respondre: "Sí".

"Tenim l'unanimitat total,"va dir Pompeo. "Això és fantàstic".

De fet va ser, perquè aquestes respostes unànimes tenen el potencial per aturar una polèmica inútil.

Tres de les respostes de "Sí" a la pregunta de Pompeo eren previsibles, com venien d'un científic, un pagès, i un portaveu de la indústria alimentària. Alison Van Eenennaam de la Universitat de Califòrnia, Stacey Forshee de l'oficina de granja de Kansas, i Tom Dempsey de l'Associació de alimentària de Snack saber la veritat sobre aliments GM, de la seva pròpia investigació i experiència: Que són segurs i saludables.

Els altres dos panelistes, No obstant això, són dos ferms defensors d'etiquetar els aliments genèticament Modificats. Tenien cada motiu de respondre en el negatiu.

Scott Faber del enviromental Working Group és un activista professional del qual organització afirma-amb implausibility salvatge — que menjar orgànic "pot alimentar el món" (d'acord amb un titular recent a la seva web).

Kate Webb és adjunt líder de la majoria de la Cambra de representants de Vermont. L'any passat, seu estat va aprovar una llei d'etiquetatge GM amenaça a l'aplicació per començar el procés de creació d'un patchwork confús d'estat-per-estat normativa.

S'enfronten pregunta Pompeo és, tant Faber i Webb no obstant això va respondre de forma afirmativa. Van acordar que els aliments GM "són tan segurs com els seus homòlegs convencionals."

Seves respostes demanar una pregunta òbvia: Si els aliments genèticament Modificats es diferencien els aliments no-GM, llavors per què hauria aliments que contenen GM ingredients portar Etiquetes especials?

Tenen cap resposta per a això, o almenys no bons — i la manca de respostes exposa la debilitat fonamental del cas polític per a Etiquetes. Un cop hem reservat sota les consignes, descobrim cap raó substantiva de bufetada enganxen adhesius en aliments GM.

Com a representant. Henry Waxman, un demòcrata de Califòrnia, comentar durant l'audiència: Les etiquetes dels aliments GM podria ser "inherentment enganyosa" als consumidors.

Consumidors patiria d'altres maneres, massa: Els estudis mostren que les etiquetes dels aliments GM empènyer cap amunt de preus dels aliments per centenars de dòlars per any.

"Si l'etiquetatge podria resultar en preus dels aliments, llavors potser no és un risc que ens volen prendre,"va dir que Rep. Frank Pallone, un demòcrata de Nova Jersey.

És per això que els votants a Colorado i Oregon rebutjat votació propostes al dia de les eleccions a les etiquetes d'aliments GM el mandat. Es va examinar l'assumpte i va decidir que els enormes costos d'etiquetatge lluny superat els beneficis inexistents.

Faber i Webb mereixen crèdit per contestar la pregunta de Pompeo amb honestedat i precisió. Ara cal seguir les paraules amb l'acció i treballar amb altres a través de l'espectre de subministrament d'aliments per donar suport a legislació federal que afirmin empreses d'alimentació tenen dret a etiquetar els productes voluntàriament i impedir Units imposant complicades regles sobre l'etiquetatge d'aliments GM.

S'acaba el debat intel·lectual i científic sobre els aliments GM. El nou Congrés ara haurien d'acabar el debat polític.

John Rigolizzo, Jr. és una cinquena generació agricultor, aixecant verdures fresques i camp de blat de moro al sud de Nova Jersey. La granja familiar produeix per mercats a l'engròs i al detall. John és membre voluntari de veritat sobre comerç & Tecnologia (www.truthabouttrade.org).

Segueix-nos: @TruthAboutTrade i @World_Farmers a Twitter | Veritat sobre comerç & Tecnologia en Facebook.